Şimdi Ara

Philips Hue Play 2'li Ekopaket - Siyah / 698 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
5.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://www.n11.com/dekorasyon-ve-aydinlatma/aydinlatma/sarkit


    450 tl ye bu avizeyi aldım odama.. net bi piyasası yok gibi. iyi fiyat mı kötü fiyat mü bilmiyorum ama 600, 700, 800, 900, 1000' tl ye kadar satışını yapan mağazalar var. sanki iyi gibi. bi kaç tane bu avizelerde değişik uygun fiyatlar yakaladım. mağazalara acaba ikinci el mi gibi bilgi amaçlı soru sorduğumda, mağazaları uyandırmış oldum ve fiyatları normal fiyatıyla güncellediler. halbuki alsam baya sıcak fırsat olacaktı. bu arkadaşa soru sormadım direk aldım. buna da sorsam belki bu da yükseltecekti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 16 Kasım 2020; 14:3:32 >
  • @qeep, @üç f , @lian ve @EmuRu verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Siparişimi geçiyorum desteğiniz için teşekkür ederim. @EmuRu bridge almama gerek var mı tam olarak bridge ile ne yapılıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuRu

    Hue play + hue bridge almanız gerekenler, istediğiniz yere konumlandırarak uygulamadan konumlarını ayarlayarak yapabilirsiniz.

    Görüntüyle senkronize etmesi için bridge yeterli mi yoksa hdmi sync alması gerekmiyor mu, gerçi alınsa bile tvdeki ambilight kadar konsantre detay veremez genel yoğunluğu yansıtabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarda kullanılacak ise bridge yeterli, bilgisayardaki uygulaması ile ışıklar otomatik olarak senkron oluyor. Ben arkadaş monitörümün arkasına koyacağım dediği için bilgisayarda kullanılacağını varsayarak bu şekilde yanıtladım. Televizyonda kullanmak için sync alınması gerekiyor ki bence hiçbir mantığı yok, çünkü sync box kendisi 2 bin lira zaten. Televizyonda kullanılmak için çinde satılan ambilight çakması led şeritler tercih edilebilir, fiyatına göre performansı iyi ama tabi gerçek ambilightın yerini tutmaz.

  • KekiR kullanıcısına yanıt

    Bridge almazsanız (ya da bridge'i ayrı olarak ya da 2 hue play+bridge içeren başlangıç paketini alabilirsiniz) ışıkları görüntü ile senkronlayamazsınız. Tek bir renk seçerek ya da başka modları varsa o modları kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi ekrandaki görüntüyle senkronlayarak ambiyans yaratmak istiyorsanız bridge şart. Hue akıllı lambaların beyni olarak düşünebilirsiniz.

  • dün ürünleri kurup idareten yerleştirdim. bu haliyle bile odaya bir hava kattığını rahatlıkla söyleyebilirim. bana kalırsa sağa ve sola 2 tane hue signe masa lambası yada hue signe zemin lambası yeterince tatmin eder. ışıkları zaten güçlü tüm odayı aydınlatmaya yetiyor. tv olmadığı için ayarlamadım ama bilgisayar için ışık senkronizasyonunu ayarladım. pc için hue sync uygulaması ile video müzik oyun ışık senkronizasyonunu tek tıkla ayarlayabiliyosun. biraz üşendim kurmak için uğraştırır diye ama fişe takman ve uygulamayı açman yeterli oluyor hiç uğraştırmıyor özel mesaj atanlar için söylüyorum.


    hue bridge bağlantı köprüsü ve 2 tane uzun ledlerden almak yeterli diğerleri şova kaçıyor. tabi odanıza da bağlı enine boyuna eşyanıza dizaynına. ben benim için olanı söyledim.



    Philips Hue Play 2'li Ekopaket - Siyah / 698 TL


    Philips Hue Play 2'li Ekopaket - Siyah / 698 TL




    bu arada masa lambası ürününde hepsiburada fiyatı düşürdü, hb düşürünce amazonda onun altına düşürdüğü için amazonda düşürdü. 999 lira bandına geldi. bende bu fiyat üzerinden kuponlar kullanarak almıştım. bu ürünü alınabilecek en düz fiyatı 999 tl bunu bilin.


    https://www.akakce.com/masa-lambasi/en-ucuz-philips-hue-signe-akilli-dekoratif-bluetooth-fiyati,814411760.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 21 Kasım 2020; 14:12:15 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.