Şimdi Ara

PHILIPS DVP3380/ HDMI DVD/DIVX OYNATICI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS DVP3380/12 1080P HDMI DVD/DIVX OYNATICI nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı. Bundan usb yada harici hdd divx formatlı filmleri izleyebilirmiyim

http://www.hepsiburada.com/philips-dvp338012-1080p-hdmi-dvddivx-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphdvp3380#tablnk
    burdaki fiyatı 179 yl
    Benim için önemli olan harici disk yada flashdiskten film izleyebilmemdir. Ürürünün elimde patlamasından korkuyorum
    Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

• usbden izlenidiğini biliyorum herhalde harici disktende izlenir...

internetten alacaksan bile bi satan yere gidip satıcıyla konuş..

burada pek ilgilenen yok herhalde
  • satıcılarda birşey bilmiyor ki.Electro worldde 5990 ile 3380 arasında ne fark var dedim."5990 eski model,3380 eski model"dedi.Bende kararsız kaldım.5990 mııı 3380 mi.Fiyat dersen aynı,özellikler aynı.Kasa farklı sadece.Birde 3380 de divxleri ekrana yaydırma ve tam oturtma özelliği var galiba.

5990ın var mı dedim var dedi..

hani fark yoktu....

bende electro worlddan 179tlye aldım..

tavsiyem kabloyu 40liraya oradan kazık yiyip almayın...

5990da da upscale(ekrana oturtma var)

ayrıntılı bilgi için 5990ın donanımhaberdeki formuna bakın

saygılarımla...
  • ben 3360 aldım yanlız altyazı karakter sorunu var bunu nasıl düzeltirim bilmiyorum
  • dün ankara forumda PHILIPS DVP3380/12 gördüm yanımda bulunan 1-2-4 ve 8 gb flaş bellekleri taktım ve tek tek jpeg.mp3 ve divx,avi,xvid dosyalarını açtım hepsini gördü.yanlız alt yazıda türkçe karakterleri görmüyor.bir kaç alt yazıda gördüm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.