Şimdi Ara

Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
8.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
























  • Bu kamerada GPS yok, yukarıda bahsedildi zaten.
    İlave edebilmenin, yada hız kontrolü yapabilmenin bir yolu var mı?
  • Kamerayla ilgili bir iki görsel ekleyeyim.

    Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü )Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü )Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü )

    Boyutu güzel çok büyük bir ürün değil. Junsun H030 düşünürken, gerek boyutunun küçük olması, gerekse bilinen bir marka olması itibariyle Philips'i tercih ettim. Model uçak için kamera arayanbir arkadaşla birlikte bugün dikkat ettiğimiz diğer bir nokta, Junsun 300 gr, bu kamera 60 gr.

    Satın almayı yaparken 7 USD farkla Priority Line seçeneği ile aldım. Siteye herhangi bir bilgilendirme yapmadım, kendileri paket üzerine 37 USD olarak rakam yazdılar, böylece gümrüğe de takılmadı. Ürünün yolculuğu da Ankara'da 1 gün geç dağıtıma çıkmasından dolayı 8 gün sürmüş oldu.

    Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü )

    2 hafta önce yine gearbest üzerinden tracking number'la verdiğim ürün yaklaşık 18 günde gelmişti, fark ödemek istemiyorsanız bu şekilde de satın alabilirsiniz.

    Olgu bey örnek görüntüler eklediği için ben eklemiyorum. Ayrıca ürünün park modu diğer mini kameralardan farklı çalışıyor. Diğer kameralarda time lapse olarak görüntüyü alırken bunda direk video kaydı yapıyor, time lapse şeklinde değil. Bu da artı bir özellik. Sesli kayıtta ses gayet iyi geliyor, aracın bluetoothu ile telefonda konuşurken arkada oturan kızımın sesi telefonda çok az gelirken, bununla yapılan kaydı izlediğimde gayet net ses kaydı yaptığını duydum.

    GPS özelliği isteyenler için bu üründe maalesef GPS yok, bunun eklenmesi olur mu bilmiyorum.
    Birde aracımın ön tarafında tek çakmak soketi var, bu sebeple çoklayıcı kullanmak istiyorum ama hangi marka ne olmalı bilmiyorum.

    http://www.gearbest.com/car-charger/pp_644992.html

    İlave USB çıkışları vs ile bu ürün güzel ama aracın tek bardaklığını buna vermek istemiyorum. Bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba?




  • Şu araçların içine fabrikasyon neden koymazlar anlamıyorum. Gerçi Citroen başladı buna galiba.

    En azından dikiz aynasının arkasına enerji alabilmek için usb portu koysalar da, sağından solundan kablo atlatmak zorunda kalmasak. Sırf bu tip şeyleri sevmediğim için lpg'li araç zerre düşünmedim, yok tank koy, yok manifold del, yok kablo sarkıt. Bu konuda da rahatsızım.

    Bu arada kamera tam istediğim gibi, dikiz aynasının arkasına kolaylıkla girer, ön görüş kapasitesini düşürmez.

    Test için teşekkürler
  • 75$ yapan indirim kodunu kabul etmiyor, diğer kodla 82$'a düşüyor en fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

    75$ yapan indirim kodunu kabul etmiyor, diğer kodla 82$'a düşüyor en fazla.

    Aynen o kod sadece 4 adet içindi mlsf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cherqes kullanıcısına yanıt
    Çakmak çoklayıcı olarak kesinlikle Aukey marka tavsiye ederim. Türkiye distrübütörlüğü başladı ve Aliexpresste iyi fiyata da bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Aukey'de maalesef çamka çoklayıcı bulamadım. USB çoklayıcılar var.
    Kameranın ucu direk çakmak girişi olduğu için, ben 2 tane çakmak girişim olsun istiyorum. Torpido'da bir tane daha çakmak girişim var, onda da ufaklığın TV'si takılı. O da yine direk çakmak girişi şeklinde. Dolayısıyla USB çoklayıcı olanlar işime yaramıyor.




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bunları maalesef benim ihtiyacımı karşılamıyor. Hem kamera, hemde TV'nin ucu normal çakmak girişi şeklinde.
    Benim aradığım bunun gibi
    Philips Araç Kamerası incelemesi Ad800s ( Kapasitörlü )
  • cherqes kullanıcısına yanıt
    bundan bir tane de bana lazım kaliteli bir ürün tavsiyesi var mı acaba?
  • hüseyni kullanıcısına yanıt
    Bulduğumda size de iletirim. Bardaklık kısmına konan, üzerinden ekstra usb çıkışları da olan Orico'nun ürünü var. Yukarıda linkini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HesaplayanAdam

    Sanırım aradığınız bunlar
    https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20170810005433&SearchText=car+cigarette+splitter

    Bunlardan düzgün denenmiş olanı. Bazılarının voltaj ve amper değerlerini tutturamayıp kullandığınız cihazlara ve hatta araca dahi zarar verbildiğini duydum.
  • cherqes kullanıcısına yanıt
    Hocam USB çıkışlar için söylüyorsanız evet olabilir. Ancak çakmak çıkışları bildiğimiz evde kullandığımız 3'lü prizler gibi düşünebilirsiniz.
    Sadece içeride kablo ile çokluyor. Elektriğe bir işlem yapmıyor.
    Eğer yüksek akım çeken (oto buzdolabı vb. 3-4 Amper fazlası) cihaz için kullanacaksınız bunlar uygun olmayabilir. Kablo kesitleri ince çünkü.
  • 1 adet Philips araç kamerası için özel msj atabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    merhaba

    gece çekimlerinde araçların plakaları çok parlak plakalar okunmuyor. buna bir çözüm var mı?

    ürünü usb den elektirik alarak çalıştırabilir miyiz ? navigasyonda kullanıyorum bunu da kullanırsam iki çakmak girişine aynı anda ihtiyacım olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x572

    merhaba

    gece çekimlerinde araçların plakaları çok parlak plakalar okunmuyor. buna bir çözüm var mı?

    ürünü usb den elektirik alarak çalıştırabilir miyiz ? navigasyonda kullanıyorum bunu da kullanırsam iki çakmak girişine aynı anda ihtiyacım olacak.

    Çakmak çoklayıcı kullanabilrsiniz. Aukey marka tavsiye ederim inanılmaz kaliteli. Yada videomu inceleyin fikir veirr :https://youtu.be/WHT7qv9IAkQ



    Kamera Gece Çekimleri Bilgilendirme :



    Arkadaşlar araç kameralarında bildiğiniz üzere kızıl ötesi gece görüşü ve benzeri infra led vs. sistemleri kullanılmıyor. Benim bildiğim üzere çok pahallı model araçlarda özel paket halinde bu görüş sistemini ekletebiliyorsunuz.



    Gelelim tüm dünya genelinde kameralar ne mantıkla çekim yaparlar; kısaca " Ne kadar Işık-O kadar iyi çekimler " Ayrıca bazı kameraların üzerinde bulunan minik ledler sadece 3cm ye kadar etkilidir ( işe yaramazlar) yoksa tek amaçları süs ve kandırmaca :)



    Çoğu araç kamerası reklamında ( Aliexpress vs. diğer sitelerde satılan ) kameranın reklamını yaparken Gece çekimini şehir içinde ve bol aydınlatılan yollarda yaparlar. Hele Honkong vb. gibi büyük şehirlerde geceleyin yollarda belki gündüzden daha fazla ışık ve aydınlatma bulunuyor. Araç kamera gece çekimlerini bu yollarda kaydedip gece çekimi diye veriyorlar. Ama ne yalan söyliyim bu detayı tek tek tüm forum arkadaşlarıma anlatamayacağım için bende gece çekimlerini aydınlık caddelerde çekiyorum. Çünkü doğrusu olan kapkaranlık yolda çekimler yapsam mantığı bilmeyen arkadaşlarımız direkt " Gece çekimi çok kötüymüş falanca kamera gece daha iyi çekiyor " diyecek ama gözden kaçırdıkları nokta falanca kamera şehir ışıkları olan çok aydınlık bir yerde çekim yapmış :)



    Gelelim işin doğrusuna; gece çekimlerinde :



    1- Plaka okumasına değil en karanlık ortamda bile olayları anlaşılacak şekilde çekim yapması. Örnek vermek gerekirse bir adam önünüze kırdı, yoldan bir yaya fırladı, ters yönden gelen bir sürücü. Bize bu ayrıntıyı vermesi yeterli.



    2- Elimden bir çok kamera geçti ve şu an kullandığım 350 $ lık kamera bile gece çekimlerinde beklediğimiz performanstan öteye geçemiyor.



    3- Daha da net çekimler istiyorsak aracımıza gece açmak üzere extra 8-10 tane far takabiliriz :)









    Size daha kötü gece çekimlerine sahip bir kamera örneği vermeliyim :



    http://youtu.be/sxNeEjSCeK4



    Bu örnekte eski nesil bir işlemciye sahip kamera kullanıyordum (2.5 sene olmuştur ) ki o zamanın en iyi kameralarındandır. Bundan daha kötü çekimler var arkadaşlar inanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.