Şimdi Ara

Philips AİRFRYER TARİF - YENİ LEZZETLER PAYLAŞIM ALANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
9
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mir08 kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler. Belki zımparamsı bir şeyle o kısım düzleştirebilinir en kötü diye düşündüm. Sert ve pütürtülü olduğu için bir yerleri çizeblir.


    Acaba siz veya başka okuyan, müsait olan bir kişi attığım görseldekine benzer, o yeşil ile işaretlediğim alan gözükecek bir şekilde fotoğrafını gönderebilir misiniz acaba normalde nasılmış onu göremedim. Youtube videolarında özellikle bakmaya çalıştım ama anlaşılmıyor genelde üstten gözüküyordu.

  • Airfryer in ilk modelini kullanıyorum 12 yıl oldu. İçinde her şey yapılabiliyor. Kestane super oluyor. Donmus ekmek.ve simit 6 dakikada pişiyor. Donmus patatesi zaten biliyorsunuzdur siper oluyor. Mısır, biber, patlıcan kozlemede harika. Sabahları özellikle tost ekmeği üzerine kaşar koyup 4 dakika pişirmek yeterli. Ya da yumurta ve beyaz peyniri çırpıp ekmek dilimlerine sürüp 6 dakikada lezzetli kahvaltılık hazırlanabilir. Önceden hazırlayıp dondurucuya koyduğunuz sigara böreklerine fırçayla zeytinyağı sürüp sigara böreği yapabilirsiniz. Ya da muftin, az kişi için özellikle börek. Mücver, kumpir ... Ben sürünerek falan yapmıyorum onlar için başka cihazlar kullanıyorum. Ama 2010 dan beri aralıksız hergun.en az 2-3 kez.kullaniyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.