Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.521
Cevap
77
Favori
281.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DotCom80

    merhaba,

    tv bugün teslim edildi.kurulum için servis beklemeye gerek var mı? kutuyu açıp, kurulum yaparsam garanti konusunda sorun olur mu? Vatanbilgisayardan aldım
    Ben kendim kurdum. Önce servisten teyit aldım. Siz kurabilirsiniz, biz gelip garantiyi başlatırız dediler. İlçede oturuyorum, bulunduğum yere haftada bir gün geldikleri için bekleyemedim, kendim kurdum. 5 gün sonra servis geldi garantiyi başlattı. Siz yine de kutudan kırık çıkma ihtimalini düşünün hocam. Hak talebiniz olmayabilir. Hayırlı olsun bu arada, inşallah memnun kalırsınız.
  • 2 haftadır kullanıyorum iyi ki almışım. Hakkını verin televizyonun 4k filmler, diziler indirin bol bol interneti sömürün😊 ses, görüntü mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DotCom80 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu makalede başka arkadaşlar sorun yaşamış ismini unuttum bir arkadaşımız servisle konuşup aynı şekilde demişler biz garanti başlatırız vs. Sonra arkadaşımız açmış ekran ıslak ve görüntü ve renklerde sorun çıkmış servis tabii işin içerisinden sıyrılmış. Bilmiyorum hicam tavsiyem servis kursun.
    Ben 2 gün bekledim gelip kendileri kurdular sorun vs çıkmadı.
    Bu arada Hayırlı olsun sorun sıkıntı çıkmaz İNŞALLAH

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    nerden nereye fiyatlar
    58pus7304 5800
    55xf9005 8000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DotCom80

    merhaba,

    tv bugün teslim edildi.kurulum için servis beklemeye gerek var mı? kutuyu açıp, kurulum yaparsam garanti konusunda sorun olur mu? Vatanbilgisayardan aldım
    Defalarca yazdım. Bakmayın siz yok şöyle dediler böyle dediler demelerine. Yine yazıyorum asla kendiniz kurmayın. Kurdunuz diyelim bir yeri kırık çıktı ya da ne bileyim görüntü berbat ötesi. Ne yapacaksınız? Derdinizi servise nasıl anlatacaksınız. Demezler mi kutudan çıkartırken kırdınız diye. O kadar para verip alıyorsunuz, bir de uykusuz geceleri geçirmeyin.
    İlk alanlardanım. Avengers'tan attığım resimleri gördünüz. Bunları bile servisi zor ikna etmişken siz de çıkan sorunlar da nasıl anlatacaksınız derdinizi. Philips'i kurulum için kayıt açtırın gelip servis kursun. Olursa problem o anda çözemeye çalışırsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkan Karabacak

    Xciptv ile TV ye kurdum, şuan Bein 1 harici sorunsuz çalışıyor. İşime yarayacak inşallah. Teşekkürler 👍
    merhabalar

    bu uygulamayı free kullanacağımız bir hesap yok mudur acaba? illa ki paralı üyelik mi almak lazım?

    denemek istiyorum da. belki memnun kalmassam boşa para vermeyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qbert1903

    merhabalar

    bu uygulamayı free kullanacağımız bir hesap yok mudur acaba? illa ki paralı üyelik mi almak lazım?

    denemek istiyorum da. belki memnun kalmassam boşa para vermeyelim.

    Alıntıları Göster
    teşekkürler.

    çağrı bıraktım. yarın gelip kuracaklar inşallah
  • bir önceki
    42 inç televizyonu askı aparatı ile duvara takmıştım.

    askı aparatı 55 inç e kadar tv leri destekliyor. 75 kg taşıma kapasitesi var. vesa ölçüleri 20*20 40*40 şeklinde.

    bu aparatı kullanarak 58 pus7304 duvara monte edebilir miyim?
  • Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Sinevip 1 yıl ücretsiz üyelik veriyor. Size verdiği kullanıcı adı, şifre ve linki xciptv ye girdiğinizde uygulamayı kullanabiliyorsunuz.
    Ama forumdan bı arkadaş connect olay uygulamasını tavsiye etmişti. Henüz TV ye kurmadım ama telefona yükledim. Çok daha iyi diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanalı 10 gün oldu ve genel itibariyle memnun olduğumu söyleyebilirim. (58pus7304)

    Kurulumunu ben yaptım ve müşteri temsilcinin servise gerek yok, fatura tarihi itibariyle garantisi geçerli demesi üzerine servisi aramadım. 10 senelik zaman zarfında bu 3. philips televizyonum, hepsinin kurulumunu ben yaptım.

    Diğer evdeki saphi işletim sistemine sahip ve usb'ye canlı yayın durdururken zaman zaman saçmalamalar yapsa da bunda öyle bir sorun gözüme çarpmadı.

    Ses ve görüntüden gayet memnunum. Va diye özellikle bunu tercih ettim ve yine renkler, siyah kalitesi gayet güzel. Ses konusunda da bir kaç yerde olumsuz yorumlar okumama rağmen yine gayet iyi bulduğumu söylemeliyim.

    Diğer philips televizyonlarım ambilight değildi ama bundan sonra ambilight televizyon alırken olmazsa olmazlarım arasında olacak. Evin atmosferini olumlu yönde değiştiriyor resmen. Yalnız ledlerin ömrü konusunda çekincelerim var. 10 sene sonra da ambilight'ın çalışıp çalışmayacağını açıkçası merak ediyorum.

    Kumanda'daki mikrofon da gayet güzel çalışıyor. ios kullanan biri olarak google assistant'ı bu kadar iyi beklemezdim açıkçası.

    Bir de beinconnect uygulamasının mağazada olmaması hoş olmadı. Diğer popüler platformlar için mevcut, buna da apk dosyası ile yüklenebilir sanırım ama uğraşmadan mağazada olmalıydı. Sorun digiturk kaynaklı mı yoksa philips mi bilmiyorum.

    Kısacası televizyonu tereddütte olanlara tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76C9F79BC -- 29 Mayıs 2020; 3:49:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DotCom80

    teşekkürler.

    çağrı bıraktım. yarın gelip kuracaklar inşallah

    Alıntıları Göster
    Anlayamadim hocam yanitinizi. Yanlis alinti yaptiniz sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qbert1903

    Anlayamadim hocam yanitinizi. Yanlis alinti yaptiniz sanirim.

    Alıntıları Göster
    yanlış alıntı yapmışım pardon.

    servis gelip açsın mesajına alıntı yapacaktım.

  • Vatan bilgsayardan 58PUS7304/12 aldım. 5 gün önce geldi kargo ile adanadan. Bugün kurulumu yapıldı ölü piksel banding vb testler yaptırdım ancak çalışma saatine baktırmayı unuttum nerden bakıyorduk bilen paylaşabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

    Vatan bilgsayardan 58PUS7304/12 aldım. 5 gün önce geldi kargo ile adanadan. Bugün kurulumu yapıldı ölü piksel banding vb testler yaptırdım ancak çalışma saatine baktırmayı unuttum nerden bakıyorduk bilen paylaşabilir mi?
    062596 yazarak çalışma saatine öğrenebilirsin
  • DotCom80 D kullanıcısına yanıt
    Direk tuşlara mı giricem hocam ilk kez bu akşam tv karşısına geçicem kurulumdan sonra hemen işyerine döndüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet tuşlayıp ok tuşuna basın. Gelen uyarıya tmm deyin. Satırları gezin görürsünüz içerisinde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13 Mayısta Fiba Banka kredisi ile verdiğim siparişi bugün iptal ettim. Yaşadıklarımı kısaca anlatayım gerçekten sinir bozucu bir süreç geçirdim. Banka kredi için malum evrakları kurye ile adrese yolluyor. 14 Mayıstaki siparişim için bana kurye 21 mayısa randevu verdi. Dedim eyvallah bekleyelim. 21 mayıs saat 3 gibi arayan soran olmayınca telekurye adlı firmayı aradım 15 dk kadar sonra bağlanmayı başardım. Bana o gün dağıtıma çıkamayacaklarını 28 mayısa yeni randevu oluşturulduğunu söylediler. Ne bir SMS ne bir arama falan yok... Yaşadığım yere haftada sadece 1 gün geliyorlarmış (sanki idlib, İzmir'de yaşıyorum bu arada). Neyse şikayet oluşturdular sözde bana dönüş yapacaklardı 24 saat içinde vs. Bankayı da aradım dedim 22 mayıs cuma müsaitim ben şubenize gelip aynı evrakları imzalayayım uğraşmak istemiyorum çünkü. Olmuyormuş o da illa kurye gelecek dediler. Ona da eyvallah dedim çok acil değil tv fiyatı da uyguna almıştım bekleyelim biraz daha. Ve final... Bugün benzer bir şey olabileceğini tahmin ettim ve sabah 11 gibi aradım telekuryeyi. Ve bingo, bugün de dağıtım yokmuş benim adresime, yine arama haber yok 4 haziranda geleceklermiş falanmış. Nedeni yok, sorulara cevap yok. Tek yapabildikleri ne işe yaradığı belli olmayan şikayet kaydı oluşturmak. Bu arada bugün geçen hafta oluşturulan şikayet kaydını sordum. Üst mercilere iletmişler:) Neyse arkadaşlar, dedim havale veya eft ile oluyorsa alayım. Aradım vatanı, onlar da iptal olmadan ödeme değişikliği olmaz dediler. Sonuç olarak ben de iptal ettim. 4930 gibi bir rakama denk geliyordu, şimdi 5800 olmuş ama aynı fiyatlara gelirse alırım, gelmezse de emektarla devam ederim lanet olsun. Her neyse de onca kargo vs rezaleti oluyor ama gerçekten bu kadar ciddiyetsiz, bu kadar umursamaz bir firma görmedim telekurye midir nedir, gerçekten sinirlerimi bozdu. Durduk yere sinirlerimi bozmakla kaldım olan o oldu. Sözün özü arkadaşlar, almak isteyenler sakın ola internetten fibabanka kredisi falan seçmesin, durduk yere dert sahibi olmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar,

    Ben de Lg 70um7100 ile 65 pus7304 arasında kaldım.

    Tv tavsiye konularından philips markasının yerden yere vurulduğunu görünce hiç araştırmamıştım, fakat bu modelin incelemelerini ve konuda ki kullanan arkadaşların yorumlarını görünce sıcak bakmaya başladım.

    Anladığım kadarıyla 58" de va panel, almayı düşündüğüm 65" de ise ips panel bulunmakta.

    70pus7304 lere baktığımda 8.200 Tl civarı olduğunu görüyorum, o sebeple boyuttan biraz feragat edip 7.000 TL ye 65pus7304 almayı düşünüyorum.

    Değerli görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justery -- 28 Mayıs 2020; 23:45:46 >
  • justery kullanıcısına yanıt
    65pus7304 ile hemen hemen aynı fiyat aralığında bir üst modeli 65pus8204 düşünebilirsiniz... Biraz daha iyi... Vatanda 6700 civarı yakalayabilirsiniz.... Ips panel ve büyük ekran olduğu için karanlıkta siyah ekranlarda ışık dalgalanması biraz olabiliyor... ölü piksel olabiliyor... Hareketli sahnelerde 50hz biraz bazen yavaş kalabiliyor... 65 inçte biraz hissedilebilşyor... Ancak klasmanının iyilerinden...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 29 Mayıs 2020; 2:58:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.