uzun süredir takıpteyım agustos gıbı 4850 ye dusut bı daha bu cıvara gelmedı degerlendırmek ısteyenlere. ziraat comboyla daha ıyı fıyata cekebılırsınız. mediamarkt dada aynı fıyat ama ben vatanı tercıh ederım .medıamarkttın attıgı kazıklardan sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 20 Aralık 2020; 2:56:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokhans -- 20 Aralık 2020; 8:52:39 > |
%5 bonus %5 vatan Bilgisayar indirimiyle daha uyguna geliyor |
Va oanel mi ips mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunkarın 65 leri nasıl ki kullanan var mı |
Geçen sene Kasım ayı gibi 55pus7304 modelini 4760tl fiyata vatandan aldım. Gayet memnunum aslında. Aldığım tv ips panel. 55 ve 58 ips, 50 olan va panel olarak üretilmişti. Bunda durum nasıldır bilmiyorum. Ambilight müthiş. Bazı programları kurmak için yazılımın güvenlik önlemini kaldırmak gerekiyor. Yoksa her programı kuramıyorsunuz. Şu an kodi ile bana yeterli geldiği için uğraşmadım. Kanal geçişleri çok hızlı değil, fakat 55lik LG var babamlarda, modelini hatırlamıyorum ama onun geçişleri de çok hızlı değil bence. Görüntü kalitesi diğer eşdeğer tvlerin çoğundan iyi. Bazı modellerde kumandanın pil takılan alt kısmı klavye. Benim klavyeli değil. Sesli komut güzel çalışıyor. Özellikle youtube aramalarında çok kullanıyorum. Açıkçası philips almasaydım; samsung, lg alacağıma sony alırım. Aralarında o dönem eşdeğer model android sony için 1000 tl gibi bi fark vardı. Ekleme olarak sony için bütçem yeterliydi, fakat ambilight için philips aldım. Özellikle film izlerken fark yaratıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttt1987 -- 20 Aralık 2020; 15:45:2 > |
|
|
Ürün Android değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Bonus ile 4674.04'e geliyor, Vestel mi üretiyor bu televizyonu? |
https://www.amazon.com.tr/dp/B08CL7YT8Z/ref=gbph_tit___decd6b3d amazon sabah 9 da prıme a ozel ındırımı baslatacak hocam habreın olsun |