Şimdi Ara

Philips 55OLED910 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Philips 55OLED910 Tv almak istiyorum ancak stoğunu hiçbiryerde bulamadım acaba philipsin 900 seri Tv leri Türkiye gelicekmi bilgisi olan varmı yada maximum 85 bine Tv tavsiyesi bulunurmusunuz oled 910modeli çok hoşuma gitti ama emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 65OLED908 e sahibim çok memnunum. Görüntü kalitesi, ses kalitesi muazzam. Televizyon zaten android. İstediğimiz her şeyi apk ları vs yükleyebiliyoruz. Panel de hiç ısınma olmuyor panel soğutucu var sanırım içinde. Elimle tutuyorum 40 derece izmir sıcağında buz gibi. Bulabilirsen tavsiye ederim. Ben alırken 909 serisi yeni çıkıyordu bekleyemedim. 910 da çok daha iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim ama malesef ne 909 nede 910 un stokları hiçbiryerde yok malesef 810 serisini alıcam gibi duruyor

Evet uzun zamandır stok problemi var malesef. 909 serisinde çok sorun yaşanmamıştı ama 910 da stok problemleri yaşanmış gözüküyor. 910 çıktıktan sonra 909 kalmadı zaten piyasada. 9xx serisini avantajı 8xx serisi EX panel ile geliyorken 9xx serisi MLA ile geliyor. Ekstra piksel soğutma ile problem yaşanmaz. 9xx serisi bulabilmenizi isterdim. Zira gerçekten şahane bir seri. 8xx serisi de üzmez ama 9xx serisi artık serinin sonu. Yine de hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkiye’de Philips Tv dağıtımını şuan Boğaziçi bilişim yapıyor aradım konuştum en erken kasım ayında geliceğini söylediler bende Eylülde düğünüm var benimde muhtemelen 810 serisini alıcam gibi duruyor şuanlık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.