Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
37
Favori
121.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 6581 var ustalar bende ki banding sorunu beni sıkıntıya soktu.. uyduda dizi izlerken felan adamların etrafında karelenmeler felan!! Servis geldi bana verdiği cvp su: şuan ülkemizde 60hz yayın var senin tv 1800hz bunu yakalayamiyor felan dedi :D adamı kovdum evden :D degisim içinde servis onayı gerekiyomus bunun için vermezler felan dedi ne diyim tüketici mahkemesi ne gitmeyi dusunuyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dydalgic

    ARKADAŞLAR 7101 MODELİNİ ALALI 8 AY OLDU TV nin en büyük sorunu natural perfect mation özelliği aktif olunca görüntülerde bozulmalar kpatıncada titreme. MÜŞTERİ HİZMETLERİ ONLARCA EPOSTA ATTIM GÖRÜŞTÜM SERVİS GELDİ GİTTİ. ŞİKAYET ETTİM BANA MISIN DEMEDİLER. VERİLEN CEVAR TV NİN STANDART DAHİLİNDE ÇALIŞTIĞI . NE YAPABİLİRİZ BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER VARSA BİRLİK OLALIM LÜTFEN 4000 TL VERİLEN TV NİN HAKKI BU OLMAMALI .

    Malesef bu sorun philipsin nereseyse her serisinde var, arkadaşın 5 yıllık philips tv sinde bile var, adamlar naturel motion yazılımını inatla yenilemiyor yazılım hatalı çalışıyor. Dediğin gibi minimumda dahi aşırı yapay (el kamerasıyla çekilmiş gibi) ve bozulmalar olan bir görüntü oluşuyor kapatınca da görüntü titriyor.

    ben sırf bu sorundan dolayı iyi bir film izleyicisi olarak tercihimi sonyden yana kullandım

    sony, samsungda ve lg bu olayı çözdü, onlarda bu ayarı minimumda tutunca titreme minimuma iniyor görüntüde de bozulma olmuyor. Philips bu kadar bariz bir soruna karşı nasıl duyarsız ve nasıl bu tv leri satabiliyor anlamıyoum ben de...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayro.O

    Bende 6581 var ustalar bende ki banding sorunu beni sıkıntıya soktu.. uyduda dizi izlerken felan adamların etrafında karelenmeler felan!! Servis geldi bana verdiği cvp su: şuan ülkemizde 60hz yayın var senin tv 1800hz bunu yakalayamiyor felan dedi :D adamı kovdum evden :D degisim içinde servis onayı gerekiyomus bunun için vermezler felan dedi ne diyim tüketici mahkemesi ne gitmeyi dusunuyorum..

    Ha o dediğin şeyi benim konuda iki yılı aşkındır söylüyorum dilimde tüy bitti ama,

    Hala mağazalara gidipte,

    "plipsin görüntüsü diğerlerinden daha iyi olduğundan tercihimi bu markadan yana kullandım" diyenler var,

    Ben bu karelenmeleri hemen hemen

    her modelinde kabak gibi görürken,

    Ya benim gözlerde bir sorun var, yada bakan arkadaşlar,

    Bu panele başka bir gözle bakıyorlar.

    Diğer taraftan, birde direckt led ve 100 hz dalgası var,

    yahu bu marka değil 100 200 hz olsa ne yazar.

    Bu markanın en büyük tuzağı amblight,

    Bu ışıklara kananlar sonrasında (büyük bir bölümü)

    Pişmanlık yaşıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor...




  • hayro.O H kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bizde de var. Neyse ki bizdeki kare değil dikey çizgiler şeklinde. Sanırım sizde yatay ve dikey banding bir arada. İl tüketici hakem heyetine başvurumuzu yaptık. Ancak şöyle bir durum var. Televizyonu aldığımızda indirimdeydi, para iadesi talep etsek aynı meblağa aynı televizyonu alamıyoruz. Mecburen ürün değişimi talep ettik. Açıkçası banding olmasa televizyon çok iyi. Ne piksel sorunları, ne ışık sızması var.
  • Aynen hocam dediğinize katılıyorum banding sorunu olmasa gerçekten iyi tv sevdim yani ambilight felan ;) tüketici mahkemesiyle para iadesini alabilir miyiz peki? Eğer ben para iadesini alabilirsem FHD Sony(kdl55w8507) almayı dusunuyorum ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bu benim fikrim..
  • hayro.O H kullanıcısına yanıt
    Hocam onu başvuracağınız ilin tüketici hakem heyetini arayarak öğrenebilirsiniz. Para iadesi yapılıyor diye yanlış yönlendirme yapmak istemem. Tercihiniz de son derece mantıklı. Yeni yıl ile birlikte tv fiyatları arttı. Eğer indirimler devam ediyor olsaydı biz de para iadesi/ hediye çeki vs talep edip Sony 55xd8505 alabilirdik.
  • hayro.O H kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki linkte benim bu foruma daha önce göndermiş olduğum banding fotolarını bulabilirsin. Sendeki banding ile kıyaslayabilir misin?
    https://forum.donanimhaber.com/2016-philips-lcd-oled-android-tv--113351052-74



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monochromatic -- 8 Ocak 2017; 15:21:33 >
  • Hocam ölü piksel testindeki resimler sanırım bende de var o resimler o beyazlar ne öle ordaki bugulanmalar felan yok bende öle bisey resimlerini atıyorum şimdi.. ama bunlar telefonda bi değişik cikiyo ben normal baktığımda bi sıkıntı yok..









  • hidrocu H kullanıcısına yanıt
    Hidrocu hocam teşekkürler, İki uygulamayıda deniyeceğim. Ben Kodi'de Exodus u kullanıyorum, 10 numara. Dallass hocam, şuan piyasada sorunsuz tv yok nerdeyse. hangi TV'ye baksan sorun muhakkak var. Bir şeyi ne kadar çok irdelersen o kadar çok sorun bulursun. Ben film ve dizi izlemeyi seven biriyim. True motion'u kapattım. hiç bir sorun yaşamıyorum, gözüme de batmıyor hiç birşey. Ambilight olayı güzel bir şey. ben sevdim. Bu tv yi almak isteyen ve kararsız olan varsa alsın. tavsiye ederim. Sony'de alabilirler. Oda güzel bir Tv.
  • Chrome casting özelliğini kullanan arkadaşlar var mı aranızda?
    Bilmeyenler için söyliyeyim TV de chrome cast özelliği mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayro.O

    Hocam ölü piksel testindeki resimler sanırım bende de var o resimler o beyazlar ne öle ordaki bugulanmalar felan yok bende öle bisey resimlerini atıyorum şimdi.. ama bunlar telefonda bi değişik cikiyo ben normal baktığımda bi sıkıntı yok..







    hocam ölü pikselini bilmem ama. banding fena var gibi o tv de ya.




  • bu banding mereti o yüzden maçlarda çok gözüküyor yeşil oldugu için . ekranın kaymasına gerek de yok . açık yeşil tonlarında ve beyaz tonlarda kırık beyaz vs... çok kötü belli oluyor.

    yalnız şunuda belirtmek isterim. inanın üstte akrabam samsung aldı. resmen bendeki bandingin 10 katı var. kardeşim lg aldı o da berbatt. sırf bu yüzden mahkeme iade vs bence zor gibi ya. adamlar cesaretlenmiş hepsi birbirinden beter tüm markalar aynı. tabiki sorunlarını söylediğindede standart derler. bende sony arasında kalmıştım bir o tv yi görmedim acaba nasıl ondada çok sorun varmı?
  • Arkadaşlar Tv kumanda dan kapandığında stand by a geçiyor üstünden kapandığında da aynı şekilde oluyor sanırım. Komple bir kapama yöntemi var mı?
    Siz nasıl yapıyorsunuz?
  • Arkadaşım Sony kullanıyor. Memnun musun diye sordum, android kasıyor, onun dışında memnunum dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 55pus7181 mediamarkta 4698 liraya çıkmış.Ucuzlasın alayım diyorum ama gözü 5000 e dikti galiba :(
  • majestiktk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Günlerdir 7101 ve 6581 arasındaki farkı bulmaya çalışırken yazınıza denk geldim ve 6581'in benim için daha uygun olduğunu düşünerek aldım.

    Değerli vaktinizi, bu teknik bilgileri bizlerle paylaşarak harcadığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.

    Var olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner

    bu banding mereti o yüzden maçlarda çok gözüküyor yeşil oldugu için . ekranın kaymasına gerek de yok . açık yeşil tonlarında ve beyaz tonlarda kırık beyaz vs... çok kötü belli oluyor.

    yalnız şunuda belirtmek isterim. inanın üstte akrabam samsung aldı. resmen bendeki bandingin 10 katı var. kardeşim lg aldı o da berbatt. sırf bu yüzden mahkeme iade vs bence zor gibi ya. adamlar cesaretlenmiş hepsi birbirinden beter tüm markalar aynı. tabiki sorunlarını söylediğindede standart derler. bende sony arasında kalmıştım bir o tv yi görmedim acaba nasıl ondada çok sorun varmı?

    aynı düşüncedeyim. ama ambilight den vazgeçememki :) philips 6561 kullanmaya devam. maç dışında herşeyden çookkk memnunum.
    aslıkda trt4k maç yayınlarda çok sorun yok birde fazla kayma yapmıyolar da..

    Samsung ile LG de philipsden daha fazla banding var.
    oled de yok ama çok çok çok aşırı pahalı




  • 49Pus7101 aldım TV dün kuruldu banding yok ben göremedim çok az miktarda köşelere yakın 2 yerde ışık sızması var.Hareketli sahnelerde karelenmeler oluyor çözümü var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civilianie

    49Pus7101 aldım TV dün kuruldu banding yok ben göremedim çok az miktarda köşelere yakın 2 yerde ışık sızması var.Hareketli sahnelerde karelenmeler oluyor çözümü var mıdır?

    bu karelenme olayı şans işimi bende anlamadım. benim tvde yok misal göremedim.
    bu arada yazılım ararken mavi ekran çıkıyor ya aradığı sırada o ekranın resim çekip atabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civilianie

    49Pus7101 aldım TV dün kuruldu banding yok ben göremedim çok az miktarda köşelere yakın 2 yerde ışık sızması var.Hareketli sahnelerde karelenmeler oluyor çözümü var mıdır?

    O karelenmeler bende var hocam motion özelliğini orta yap öle kullan pek gitmiyo o kareler ama yinede iyidir.. :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.