Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
37
Favori
121.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mustafa bey merhaba,

    Türkiye'de Donanım Haber dışında ciddi forum yok. Onun için burada yazıyorum. Bu TV'yi internet amaçlı kullanmak istiyorum. Satın almadan önce varsa sıkıntısı öğrenmek istiyorum. Satıcılar bu bilgileri vermiyorlar. En iyi bilen onu kullanandır. TV'yi satın alıp artı ve eksilerini gören sahipleri sosyal sorumluluk gereği burada paylaşmalı ki, ürün hak ettiği yeri bulsun. Reklam etkisi ortadan kalksın. Karar verip satın alırsak, size yardımcı olacağımızı düşünüyorum.

    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master90 kullanıcısına yanıt
    öncelikle tv intrenet için se android telefonda ne varsa bundada aynı şeyler yapılabiliyor

    daha önce 2 philip tv kullandım smart modellerdi ama bu tamamen aşmış durumda

    tv de heryere ulaşabiliyorsunuz ayarlar açıklayıcı ve kolay ulaşılabilir

    dışarıdan apk yükleyebilir google playde kısıtlamalar var fakat apk ile çözebilirsiniz

    ürünü kötülemeye gerek yok gayet tatminkar görüntüsü var alt yazılarda titreme yok donmada yaşamadım

    birçok ayarı özelleştirilebilir gördüm

    ekran parlaklık ve canlılığı gayet iyi

    uydu ekleme sayısı şimdilik gördüğüm eksi yönü yani benim için 4 uydu eklenebiliyor ama bende 8 uydu var

    kendi içindeki uydunun görüntü kalitesi dışarıdan kullandığım uydu alıcısına göre daha iyi özellikle hd yayınlarda

    cihazda 1.5 gb ram var buda tv için yeterli

    bu tv ye server nasıl yükleyebiliriz onun araştırmasındayım buda önemli

    internete bağlanma hızı ve kendi tarayıcısı gayet hızlı

    zaten bu hızlardan fazlasını isteyenler için tv almaya gerek yok normal tv ye pc bağlasınlar

    klavyeli kumanda kullanışlı




  • Sony markasını önceden çok severdim. Sony diye aldığım iki cep telefonundan memnun kalmadığımda, aslında Sony olmadığını, fason başka bir firmaya yaptırdıklarını öğreninceye kadar. Müşteri hizmetlerinin ciddiyetsiz tavırları da beni bu markadan soğutan başka bir neden. Geçmiş mesajlarımda telefon forumlarına bunları yazdığımı görebilirsiniz. Bu arada foruma 2006 yılında üye olduğumu gördüm.

    Bugüne kadar kullandığım ve mennum kaldığım TV markaları arasında Sony'de var. Marka saplantısına da karşıyım.

    Uygun fiyatlı olduğu için tercih ettiğim son TV Axen 82 ekran. Ondan önceki ise uygun fiyatından dolayı 42" Philips LCD. Hala hergün kullandığım TV ise 2007 modeli Toshiba. Hepsi de fazlasıyla memnun ediyor.

    Ve inanıyorum ki, forumdaki geri bildirimlere bakarak, tercih ettiğim takdirde 55PUS7101 de beni üzmeyecek. Ve biliyorum ki, üzecek bir tarafını gördüğüm takdirde, tüketiciyi koruma kanununa göre, onu bir hafta içinde basitçe iade edeceğim. Haklarımı bildiğim için iade almazlarsa ne olur düşüncesine de sahip değilim. Satan firmanın geri almama nedeni, "Neden iade etmek istiyorsunuz?" sorusuna verilecek cevapta gizli olabilir.

    Dört gün önce foruma üye olmuş bir kişi olarak, "AKSİNE İDDİA EDEN VARSA SONY KULLANMAMİSTİR.. YADA REKLAMCIDIR" iddiasında bulunmak akıllarda soru işareti bırakıyor. Ben uzun süredir forumda olduğum halde reklamcı forumcu kavramını hala çözememişken.

    Ben sizin yerinizde olsam, MediaMarkt'ın neden iade almadıkları ve Tüketici Hakem Heyetinin yazılı red cevabını (bilindiği üzere, sözle bu sistem iade almaz), burada yayınlardım. İşte o zaman inandırıcı olur ve amacınıza anında ulaşırdınız. Bizler de yeni birşey öğrenip, mutlu olurduk.

    Forumda ciddi yazanlara kesinlikle inanıyorum ve söylediklerini dikkate alıyorum. Ve değerli zamanımı ayırıp bende foruma katkı sağlıyorum. Bu mesaj da onlardan biridir.

    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Philips I bu kadar kötülemeye gerek yok. Ben memnunum.

    Ama yazılım kısmı sorunlu
    Altyazı sorunu çıktı bende bu aralar character set türkçe yspsamda altyazı karakteri türkçe karakter bozuk hatalı veriyor. Kodi de sorun yok amaa kodi de bir süre sonra hata veriyor hdd bekleniyor yazıyor öyle kalıyor. Tv yi kur yapınca düzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    guzel kardesim philips ne yapti sana ust uste mesaj atiyorsun seni cozemedim ayni tv bendede var almadan oncede gidip medimarkta hizlarina goruntusune tek tek baktim sony de arti goremedim gordum aslinda tabi buda fiyati %30 pahali ayni ara yuz ayni hiz android icin bence daha fazla bagirma birde buyuk harfle yazmaman daha dogru olur fazlada abartma yanlis anlasiliyorsun philips aldirmayan trole dondun suanda farkindasindir umarim 3 gunluk uyesin butun mesajlarin bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_eser -- 9 Eylül 2016; 8:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasin cani yanmis belli beklentisi ne bilemiyorum.sony gelirsek 2 yildir tv konusunda patlamis durumda isik sizmasi be bulutlanma gibi sikayetler tavan ve bunlari normal olarak soyluyolar musterilerine ekranda isik sizmasi var sony plazadaki herif bana diyoki siz bunu karartip siyah ekranmi izliyceniz renkli sahnelerde ve normal izlenimlerde belli olmaz belki kanal degisimlerinde dikkat edilirse farkedilir diyo goruntu kalitesi olsun banding olsun bisey diyemem ama bulutlanma ve sizma cok gorulen bi serisi vardi yani her markanin kendine gore kronik sorunlari var komse kimse laf atmasin arkadasiminda dedigi gibi sony %30 niye fazla para vereyim ve herkes usb 3.0 kullanirken sony 2.0 hdmi 2.0 kullanirken 1.4 dortlerde geziyo donanim olarakta biraz geriden geliyo marka parasi aliyo bariz philips hem fiyat olarak uygun emsallerine gore ve arti olarak ambilighti var kusursuz demiyorum ama fiyat ve performans acisindan yeterli seviyede piyasada duzgun tv yok ayrica sony nin androidininde philipsten farki yok android sistemi sorunlu bi sistem bunu firmalarda kabul ediyo daha oturmadigini guncellemeler ile duzelecegini soyluyolar ama sanmiyorim bence farkli bi smart sistem gelistirmeleri lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    '''Sadece ve sadece en iyi sony... Reklam diyenlere cevap Olarak... Hangi tv markası nın film stüdyo su var.. 4k film stüdyo su olan..pc yada ps4 oyunu olan başka marka varmı cevap versinler...''


    İyice saçmalamışsın.Bunun tv kalitesi ile ne bağı var bir açıklada bizde öğrenelim. Ayrıca şu meşhur SONY nin servisi konusunda da bir görüşün vardır heralde,servis kalitesi nasıl???
  • @Roberto20 PHILIPS kullansaydın emin ol böyle yorum yazmazdın. Sony kullandın sevdin sony hakkında güzel yorumlar yapabilirsin. bende Sony markasını merak ettim. ama şimdilik ne yazık ki geç.

    PHILIPS 49PUS6561 aldım. iyiki aldım diyorum. TV ye bağımlı olmaya başladım. çok beğendim. görüntüsü siyahı renkleri herşeyiyle muhteşem.
    smart çok hızlı olmasada bütün özellikleri rahat kullanıyorum. ilerde 4k kanallar gelirse 4k nın kanal geçişleri çok yavaş bakalım ne olacak..

    pişmanmısınız diye sorarsanız kesinlikle.. yine TV almam gerekirse Öncelik sony deneyecem sonra PHILIPS.
    LG ile samsunga bulaşmam..
  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    Sn Üyemiz; Yazdıklarınızdan ve üye oluşunuzun amacından PHILIPS marka televizyondan memnun kalmadığınız anlaşılıyor. Anlaşılmaması mümkün değil arka arkaya aynı mesajları yazıp durmuşsunuz lakin, Forumumuzda ''Almayın, Aldırmayın, Berbat marka'' tarzı yaklaşımlara HİÇ BİR MARKA İÇİN izin vermiyoruz.

    Bu doğrultuda yazmış olduğunuz bir çok mesaj marka karalamaya girdiğinden dolayı tarafımdan silinmiştir.

    Marka ile veya ürün ile sorun yaşamış olabilirsiniz, yaşadığınız sorunları dile getirip forum üyelerini bilinçlendirip takdiri kendilerine bırakmak gerekirken, Önce PHILIPS düşmanlığı, Arkasından da SONY reklam departmanı gibi hareket etmeniz forumumuzda hoş karşılanan yaklaşımlar olarak kabul edilmemektedir.

    PHILIPS tv den sorun yaşadıysanız yaşadığınız sorunları burada yazar, tekdiri insanlara bırakır, SONY tv den memnunsanız satın aldığınız SONY tv nin incelemesini bu forumda paylaşabilirsiniz.

    Bundan sonraki mesajlarınızda bu hususlara azami dikkat edeceğinize inanıyorum




  • master90 kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun tartışmaya gerek yok.. Amacım reklam değil.. Karalama degil... PHİLİPS 55pus7101 cok begendigini ve alacagini soyleyen master90 adlı üye.. Sana benim philips 55pus7101 vereyim ucuza.. O kadar güveniyor san philips e... Buyur al benim tv yi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    yönetici mesajını silmiş. gayet yerinde açıklamasını da yapmış. hala karalamak değil bilmem ne
  • Bende bu televizyonu almak istiyorum.
    Fiyat ve kampanya takip ediyorum.
    olumlu ve olumsuz yönleri muhakkak ki var. elektronik şans işi biraz.
    PHILIPS 49PUS6561 ile PHİLİPS 55pus7101 arasında gidip geliyorum.
    uygun kampanya olursa bu sayfada paylaşılırsa çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_eser

    7101 modeline apk kuruluyormu yada xtream codes ip tv icin destek varmi


    Selam. Cevap verildi mi bilmiyorum ama Google Playstore uygulaması içerisinde bir çok uygulama var ve televizyonuna indirip yükleyebiliyorsun ama Xtream-Codes IPTV ile ilgili detaylı bir bilgim yok...
  • Bende bu tvyi almak istiyorum. Sonynin bir modeliyle karşılaştırdım. Alınabilecek olduğuna karar verdim. Farklı bir şey sormak istiyorum 2017 televizyonlar yıl başından önce Ekim gibi falan piyasaya giriyor mu?
    Sony müşteri hizmetleri ise berbat daha Psn kredi kartı sorunu hallolmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt tan 4.000 tl ye aldım... Geri iade almıyor...mediamarkt in Bana söylediği mağaza ya gelip ürünü inceledin denedin aldın.. Geri iade olmaz.. Memnun kalmadim diye iade sebebi olmaz.. Ürün hic açılmamış ise aliriz diyor... Urunu açmadan nasil bileceğim uydu yayin kalitesini... Mağaza da uydu takin deneyelim dedim uydu yok diyorlar...

    Tüketici hakları derneği ne bile basvurdum... Memur geri iadesi olmaz dedi..

    Koymuslar yüksek çözünürlüklü video ona bakip aliyorsunuz..

    Önemli olan uydu yayını nasil kanal görüntü kalitesi nasil...

    Benim pismanligim bu... Eskiden ALDIĞIM baska marka full hd televizyon bile çok çok daha iyi yayin görüntü kalitesi olarak...

    Ayrica bu benim aldığım philips 55pus7101 satilik 3.000 tl ye

    Cok begenen almak isteyen varsa mesaj atsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roberto20 -- 9 Eylül 2016; 19:25:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    Bu bölüme 2 inci el ürün satışı yapılmamaktadır.
    Konu için 2 inci el bölümünde kurallara uygun şekilde ilan açabilirsiniz.
  • kanal listesi mail olarak atabilecek varsa memnun olurum trt 4k yi birturlu ayarlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu 55pus7101 de clouding ve ışık sızması olayı nasıl çok belirgin midir acaba? Birde usb 2.0 da 4k video deneyen oldumu sıkıntı çıkarıyormu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • roberto20 R kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi kendini ele veriyosun adi uzerinde uydu kalitesi diyosun yayin kaynagi kaliteli olursa tvde kaliteli goruntu verir ve smart tvlerin kendi uydu alicilarinin butun markalar dahil piyasaya gore orta seviye goruntu verir uyducularin forunlarina bak bir suru kutu oneriyolar hd uydu alicisi ek olarak bu cihazlari kullanman lazim bu butun markalarda ayni cok ucuz ve dandik dahili uydu alici kullaniyolar dahili uydu alicilari 5 para etmez.ve son olarak istedigin yerde arastirabilirsin sd yayinlarda ve tv yayinlarinda en iyi goruntuyu veren philipstir normal hd olmayan yayinlari iyi gosterir. Bazi tvlerde karelesmeler ve camur gibi gostermeer oluyo bu philipsin bazi modellerinde de camur gibi gostermeler mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    Hocam kendi kendini ele veriyosun adi uzerinde uydu kalitesi diyosun yayin kaynagi kaliteli olursa tvde kaliteli goruntu verir ve smart tvlerin kendi uydu alicilarinin butun markalar dahil piyasaya gore orta seviye goruntu verir uyducularin forunlarina bak bir suru kutu oneriyolar hd uydu alicisi ek olarak bu cihazlari kullanman lazim bu butun markalarda ayni cok ucuz ve dandik dahili uydu alici kullaniyolar dahili uydu alicilari 5 para etmez.ve son olarak istedigin yerde arastirabilirsin sd yayinlarda ve tv yayinlarinda en iyi goruntuyu veren philipstir normal hd olmayan yayinlari iyi gosterir. Bazi tvlerde karelesmeler ve camur gibi gostermeer oluyo bu philipsin bazi modellerinde de camur gibi gostermeler mevcut.

    Senin dandik dedigin uydu alıcısı 1.000 tl lik li ux enigma2 uydu alıcısı kullaniyorum... Merak etme senden daha fazla bilgim var o konuda... Ayni uydu alıcısı ni diger marka televizyonda da kullanıyorum ve ona göre görüntü kalitesi kötü diyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.