Şimdi Ara

PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
37
Favori
121.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 49 düşer ben ağlarım 3187 ne la. sene sonu 2.999 olur bu.

    http://www.hepsiburada.com/philips-49pus7101-49-124-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVTVPHI49PUS7101

    bu arada saçma sapan karşılaştırmalar yapmayalım bi zahmet 4K tv ile FHD tv karşılaştırılmaz. HDR desteği büyük ihtimal olmaz. Donanım biraz daha zayıf olur.
    bir de sony den öpülmeden adam gibi hiçbir şey alamzsınız. illa ya sesi ya başka bi özelliği eksiktir. philipse göre marka değeri daha yüksek sony'nin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoonur

    en verimli görüntü alabileceğimiz ayarları paylaşabilir misiniz ?

    paylaşamayız kalibrasyonu kapatmış bu seride filips efendi. renkleri köklemişler. oyunlarda falan iyi de işte inceayar çekmek istersen yoh

    resim ayarlarından bişeyler yapabilirsin tabi

     PHİLİPS 55 PUS 7101 KULLANICI YORUMLARI.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 1 Eylül 2016; 9:46:29 >




  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Problemin kullanıcı tarafından çözümü bu şekilde, basitliği ve yada zorluluğu beni alakadar etmiyor, çıkarıp takmamak sana kalmış.

    Philips'in yapması gereken de yazılımsal olarak bu konuya çözüm getirmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thegodfather1981

    Yeni aldığım 55pus7101 Philips tv yi izleme mesafem 3mt olduğu için gözlerimi yoruyor bu yüzden satmak istiyorum 3100tl ye verebilirim pendik İstanbul da oturuyorum 49 inç bir tv almak istiyorum.Satın almak isteyen olursa beni arayabilir yada mesaj atabilir tel no: 05393801290

    Öncelikle henüz 3 gün önce aldığın tvyi
    (Mağazadan aldığını farzediyorum) neden bin lira zararına satmaya çalışıyorsunda,
    geri iade yolunu denemiyorsun,
    Bu konuda devlet tüketicinin yanında,
    Öncelikle tvyi aldığın mağaza ile git adam gibi konuş,
    Ben tvmi iade etmeyeceğim odama büyük geldiği için 49 inç olanını alacam diyin,
    Bu değişimi Kabul etmezlerse, o zaman şimdi buradan çıkıp gerekli mercilere başvurup (hakem heyeti) 14 gün geçerli geri iade sürecini başlatacağım diyin.
    Baktınız hala oralı olmuyorlar, faturanızla birlikte hakem heyetine başvurun...

    Yalnız sana şöylebir uyarım olacak,
    Şimdi 55 inçe alışan gözlerine,
    49inç, 32 inç gibi gelecek,
    İşte o zaman gerçektende o kafanı duvara vuracaksın demedi deme....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de bu televizyonu alalı 1 ay kadar oldu. Gayet memnunum. 3 taraflı ambilight ise harika. Arkadaşlarımı film izlemeye davet ettim, hepsi de bayıldı. 720p ve 1080p performansı süper. Altyazı sorunu konusunda, markette ücretsiz olan VLC player ı indirdim. Kodi player a göre daha oldukça sade ve ama çok daha kullanışlı bence. Ses ve altyazı için kalibrasyon ayarı mevcut. Ayrıca altyazı sorunun basit bir çözümü var. Altyazı dosyasını not defteri ile açıp, farklı kaydedin, bu esnada UTF 8 değerini seçerek kaydedin. Artık altyazı sorunu çözülmüştür arkadaşlar. Hepinize iyi forumlar.
  • monster34 kullanıcısına yanıt
    Bu tv deki hataların farkında olmayıp nasıl bu kadar beğenebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Renk düzeni vs güzel ambilight vs güzel ama yukarılarda bahsettiğim hataları okumadınız sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'i alalı 2 ay oldu. Bugün 3 tane 4K film indirdim. Her biri 40-50 GB. Hiç birisini düzgün izleyemedim. PC'de bile(mac pro) takılmadan izleniyor.
    TV'de ise 20 dakikadan itibaren duruyor, ara ara takılmaları hiç saymıyorum bile. Filmlerin sorunsuz olduğunu garanti ederim. Bunu anlamak için 3 film test ettim. Sonuç hepsinde aynı.
    Bende 4-5 adet hard disk var, hepsinde denedim sonuç aynı. 1 tanesi 6 TB'lık kablosuz(modem üzerinden ortak bulut sistemi) onda denedim 20 dk sonra dondu, usb 3.0 hard diske attım yine yarım saat geçmeden dondu ve 5 dk beklememe rağmen kaldığı yerden devam etmedi.
    İleri sardırmak zaten imkansız. 2x hızında bile ileri sardırılmıyor. Filmi baştan açtığınızda bile ileri sardırma seçeneği çalışmıyor.

    4K nerede arkadaşlar? Bu TV 1 dk. süreli şehir tanıtım belgeselleri dışında 4K oynatmıyor mu? Biz bu TV'de 4K izleyemiyoruz.




  • tutasste T kullanıcısına yanıt
    Aynen. Kendi örjinal playeri dışındaki playerların hiçbiri benim bildiğim 4k oynatamıyor çok kasıyor. Mx player da görüntü hiç gelmiyor. VLC de 2k bile donarak oynuyor 4k aşırı takılarak oynuyor vs. 4k film hiç izlemedim ama 2k izledim sorunsuz kendi player ında. Parasını hiç haketmeyen bir tv bunu söyleyebilirim.
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    Kendi playerı da oynatamıyor ki. 5 tane player da test ettim, hiçbiri verimli oynatamıyor, yarım saat geçmeden kapanıyor, defalarca donup duruyor.
    Televizyonun ön belleği, işlemcisi çok düşük. CPU zaten hep full.

    4-5 bin liraya TV satıyorlar, içine koydukları teknoloji alt yapısı 4-5 yıl önce ki telefonlarla aynı. Bu TV'i iade edeceğim.

    Adam gibi iş yapmasını öğrensinler, parayı suyun üstünden toplamıyoruz.

    Bugün teknik ekip gelecek incelemeye, güya çözecekler sanki.

    Bu TV'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4K film izlemeyi unutun. Alt yazı değiştirme problemi, Türkçe karakter sorununa ilaveten DUAL filmlerde ses değiştirme gibi özellikleri de yok. He derseniz ben 1080p,720p takılıyorum o zaman zaten bu TV'e bu kadar para saymaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutasste -- 2 Eylül 2016; 11:48:21 >
  • Alt yazı sorunundan bahsedilmiş fakat bende alt yazı sıkıntısı yok?Önceden türkçe karakterleri göstermiyordu,ayarlardan düzelttim sonra fişi çekip 10 saniye bekleyip taktım sorun falan kalmadı.Tvyi digital out lada sisteme bağladım.Tabiki ufak tefek sorunları vardır ama bukadarda malı kötülemek..Çalışan kesim için söylüyorum akşam işten çıkıp tv izlemek film izlemek isterseniz müthiş bir tv.Brn ybancı dizi manyağıyım ve eşimle iyiki bu tv yi aldık diyoruz.Ama fiş olayını eskş sayfalarda bende söylemiştim.Arada yapmakta fayda var =)

    4k ben belgesel izledim arkadaşlar.Torrent ten indirip 62 gb dı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutasste T kullanıcısına yanıt
    Benimde Tv nin media playerı ile ilgili sorunlarım vardı. Format desteklenmiyor yazıyordu aşağıdaki işlemleri yapıp çözdüm. Bilgi olsun diye paylaşıyorum.
    format desteklenmiyor hatası olan fotoğrafları Ashampoo Photo Commander ile tekrar jpeg convert etmek ve
    Videoları ise mkvmerge ile çoklamayı başlat yapıp çokladığı dosyayı tv de izliyoruz eskisi çöpe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 3 Eylül 2016; 9:15:31 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da ben direk mağazadan teslim aldım yani kendileri getirdiler 14 gün iade süresi mesafeli satış sözleşmesi için geçerli değilmi yani internet üzerinden yapılan alışverişler için geçerli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca mesafe 3 mt olduğu için gözlerimi yoruyor başım çok ağrıyor. Ben de daha önce 46h7000 samsung tv vardı onu da mahkemeye verdim gerçi kazandım davayı da demek istediğim mahkeme biraz uzun sürüyor. 14 gün iade süresi ile ilgili tam bir bilgi sahibi değilim o yüzden yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pus7101 Philips tv mi 49pus7101 tv alan arkadaşlar ile takas yapabilirim 3 mt mesafeden izlediğim için gözlerimi yoruyor başım çok ağrıyor 49 olanı alsaydım keşke ama iş işten geçti 27 Ağustos da aldım faturası herşeyi mevcut tel no:05393801290 satın almak isteyen olursa 3100 tl fiyat istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam ben anlamadım. inanın ben sizin dediğiniz hataları hiç yaşamadım. 4k filmi başından sonuna kadar hiç donmadan veya herhangi bir sorun olmadan izleyebiliyorum. 4k video klip olsun, film olsun herşey güzel. Tv izlerken de oldukça iyi zaten.
  • monster34 kullanıcısına yanıt
    son güncelleme ile bir çok sorun çözüldü ben hiç sıkıntı yaşamıyorum şuanda
    ufak tefek sorunlar olabilir her tv de ki gibi

    şuan için en büyük sorunu perfect natural motion da o sorunda çözümsüz kapalı tutmak lazım
  • arkadaşlar 6581 ile 7101 arasında ne fark var hangisini tercih etmeliyim. birde 7600 var o biraz daha pahalı onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazdığım gibi tv şuanda gayet iyi oldu güncellemeler ile belkide daha hiç güncelleme vermezler tv yi şahken şahbaz yapmamak için

    Pc de paylaşım yapamayan var mı ? Programın adını yazayım size Universal Media Server bu programı kurun sonra herşey halloluyor. Tv program açıkken pc de ki dosyaları oynatıyor. Ps3mediaserver programı da görüyor ama bende işe yaramadı. UMS en iyisi tv için (Not : Teşekkür yeter==)
  • Yukarıdaki anlatılan güncelleme 17 Ağustos 2016 tarihli olan sanırım. Güncellemeyi yüklediği halde ciddi sorun yaşayan var mı? Takılmalar, donmalar, reset zorunluluğu yaşayanlar? Bu güncellemeyi yaptığı halde keşke almasaydım diye pişman olan var mı? Android tarafında özellikle sorun olmaması gerek. Çünkü Philips bu özelliğini ön plana çıkararak pazarlamaya çalışıyor.

    Yine yukarıda bir arkadaş, 55" için 3 metreden baş ağrısı yaşadığını söylemiş. Bu herkes için geçerli olmasa gerek. Bizim mesafemiz 5 metre civarı. Bu tür sorun yaşamayacağımızı umuyorum.

    Fiyatı düşünce almayı düşünüyorum. 3500 TL kullanılmayacak 4K özelliği olan bir TV için yine de yüksek bir rakam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodrum

    arkadaşlar 6581 ile 7101 arasında ne fark var hangisini tercih etmeliyim. birde 7600 var o biraz daha pahalı onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

    ben de 1 aydır tv araştırıyorum. okuduklarım kadarıyla yardımcı olayım. 6581 direct led (ki bu tavsiye ediliyor) 7101 edge led. ses konusunda 7101 30w, 6581 20w. 7101 daha zarif bir yapıya sahip. 7101'de wifi mevcut.
    okudukça benim de kafa duman oldu. şu amblight olmasa philips'i listeden silicem
    diğer kafama yatan modeller samsung 55ju7000 ve sony 55xd8505. muhtemelen amblight'ta kar etmeyecek ve bu 2 modelden birinde karar kılıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutasste

    Kendi playerı da oynatamıyor ki. 5 tane player da test ettim, hiçbiri verimli oynatamıyor, yarım saat geçmeden kapanıyor, defalarca donup duruyor.
    Televizyonun ön belleği, işlemcisi çok düşük. CPU zaten hep full.

    4-5 bin liraya TV satıyorlar, içine koydukları teknoloji alt yapısı 4-5 yıl önce ki telefonlarla aynı. Bu TV'i iade edeceğim.

    Adam gibi iş yapmasını öğrensinler, parayı suyun üstünden toplamıyoruz.

    Bugün teknik ekip gelecek incelemeye, güya çözecekler sanki.

    Bu TV'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4K film izlemeyi unutun. Alt yazı değiştirme problemi, Türkçe karakter sorununa ilaveten DUAL filmlerde ses değiştirme gibi özellikleri de yok. He derseniz ben 1080p,720p takılıyorum o zaman zaten bu TV'e bu kadar para saymaya gerek yok.

    Harici bir player ile denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.