Şimdi Ara

PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
22
Favori
65.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=KI6AZ0jMoFU&feature=youtu.be
    izleyin anlarsiniz nedenini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myavuzz M kullanıcısına yanıt

    Teknosa Balçova teşhir ürün idi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Durum Adem hocamızın anlattigi gibiyse hehangibir 65inc panel takılmış olabilir. Bunu nasıl ispatliyip itiraz edebiliriz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9636 gelmeyecek galiba. 65PUS9206 alınır mı sizce?


    PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgilerwww.vatanbilgisayar.com
    Philips 65PUS9206 65" 4K UHD Android Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Philips 65PUS9206 65" 4K UHD Android Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pus9206-65-164-cm-4k-uhd-android-tv-4-tarafli-ambilight-dahili-uydu.html



    @alien2000a

  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    100hz
    4 taraflı ambilight
    Hdmi 2.1
    2.1 50w ses sistemi (Dahili subwoofer)

    9435 e göre artıları çok fazla tabi ki fiyatı da öyle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cezayirli kullanıcısına yanıt
    Dün gece vatan da %10 indirim vardı satın aldım. Kur sebebiyle yakında fiyatlar güncellenir zaten kaçırmayayım dedim:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun dostum. İzlenimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Geçen seneye göre neler gelişmiş merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun. İlk dikkatimi çeken 9435 gibi detaylı ayar yapmadan görüntüyü beğenmem oldu. Panelde veya görüntü motorunda iyileştirilme yapılmış gibi geldi bana. Siyah sahne performansı da iyileştirilmiş. Pek kullanma fırsatım olmadı ancak ilk izlenimlerim olumlu. Dahili subwoofer sayesinde ses b/w kadar olmasa da kulağa hoş geliyor.
    Philips keşke bu üst modellerde de 70-75” olarak üretseymiş daha büyüğü olsa onu tercih ederdim.

    Satın alım tercihinizi etkiler mi bilmem ama ambilight, subwoofer derken tv biraz kalın olmuş diğer markalara göre :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • temmuz 2021 tarihinde kurulumu yapılan 65pus9435 model philips marka televizyonumuz da 14 temmuz 2021 tarihinde panelin sağ üst köşesinde siyah karartılar ve çeşitli yerlerinde gölgelenmeler fark ettik yapılan 3 aylık görüşmeleri sonucunda tv'nin istanbul'daki genel merkezde panel değişimi yapılmasının kararı alındı.

    bayer elektroniğe ısrarla orijinal va panel ile değişimi yapılmasını, farklı bir modele ait panelin kesinlikle kabul edilmeyeceğini belirttik. 02.10.2021 tarihinde evimizden teslim alınıp panel değişimi için genel merkeze gönderilen tv mizin 16.10.2021 tarihinde onarımı yapıldığı iddia edilerek tekrar kurulumu yapıldı. kurulum yapılırken panelin orijinal panelden daha küçük olduğu, çerçeve kenarında orijinal panelde olmayan 3 mm boşluk olduğu, siyah ekran kalitesinin aşırı derecede kötüleştiği, panel üzerinde ölü pikseller ve farklı panel takılmasından kaynaklandığını düşündüğümüz hoparlörde cızırtılar olduğunu fark ettik. görüntü kalitesinin kötülüğü üzerine oluşan şüphelerimiz neticesinde yeni panel üzerindeki barkoddan arastirinca lg650eyg-ska5 model alt seviye 04.01.2018 tarihi üretimli lg marka ıps bir panel olduğu tv üzerinde alınan orijinal panel olmadığını anladık. durumu kurulumu yapan philips bölge yetkili servisi bayer elektroniğe bildirdiğimizde, kendilerinin panel hakkında bilgilerinin olmadığını sadece ürünün genel merkeze sevkiyatından sorumlu olduklarını ve durumu philips genel merkezine bildirmemiz gerektiğini belirttiler.

    sonuç olarak ; 9000 serisi üst model tv mizin bu şekilde farklı bir panelle hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimizi, philips genel merkezine mail ile belirttik. hoparlöründen hışırtılar gelen 2018 üretimli üzerinde ölü pikseller olan panel takılan tv için philips genel merkezi cevap olarak hiçbir şekilde anlam veremediğim "kullanılan panel philips standartları içerisindedir ve tv'nin kullanımında bir engeli yoktur." gibi akıl almaz bir cevap vererek tv'nin orijinal paneli yerine herhangi bir panel takıldığını kabul etmiştir. philips markasi standartlarında 5bin tl'ye de 11bin tl'ye de tv bulunmaktadır. 11binlik tv'ye 5binlik tv'nin panelini takarak dolandırmaya kalkıyorlar..
    PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler

    PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler
    PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, Philips bu konuda sabıkalı, başka yerde de duydum kullanılmış tamir görmüş parça kullandıklarını ama bu kadarı da pes, ne yapacaksınız nerde hak arayacaksınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    Hocam hiç sıkıntı yapmayın. Direkt elinizdeki bu bilgilerle Philips ile hiç uğraşmadan tüketici hakem heyetine başvurunuzu yapıyorsunuz. Yaklaşık olarak 5 ay sürecek ancak Philips ile hiçbir şekilde uzlaşmayın. Televizyonumun ayıpsız misli ile değiştirilmesini talep ediyorum diyin bu kadar. Tüketici hakem heyetinden lehinize karar çıkmama olasılığı yok. Sadece 5 ay kadar beklemek zorundasınız. Hatta Youtube'da Adem Helvacı diye bir kanal var ona da ulaşın gerekirse sizin yerinize dilekçenizi bile yazar merak etmeyin. Sakın Philips'in uzlaşma çabalarına cevap vermeyin. Eşek gibi o televizyonu ayıpsız misli ile değiştirecekler.

  • Bugün başvurdum zaten tüketici hakem heyetine değişim talep edersem muhtemelen ellerinde ürün olmadığı için sıkıntılı olur diyip para iadesi talep ettim kur farkindan zararim olacak ama bakalim olumlu sonuclanir insallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    Hocam para iadesi talep etmeyin. İade alacağınız paraya şu an aynı tv yi alabiliyor musunuz? Hayır. Ürün ellerinde yoksa bu sıkıntı sizi değil onları bağlar. Size ellerinde aynı üründen yoksa ayıpsız mislini vermek zorundalar bu da sizin tv nize denk gelecek yeni 2021 model tv demek. Eğer iade değil de ayıpsız mislini isterseniz dilekçenizde büyük ihtimalle hakem heyeti Philips'in size 65pus9206 göndermesine hükmedecektir. Bence para iadesi alıp kurtulayım demeyin hakkınızı arayın.

  • Bende sizin gibi düşündüm hakem heyetindeki yetkili ayni tvyi bulamazlarsa benim fatura tutarimdaki fiyattaki tv ile değişim yapacaklarini söylediler oda simdi 8506 serisi fln olur. Bukadar dolandirma peşinde olan philipsin yeni modeli vereceğini zannetmiyorum olay daha çok uzardı. Artık parayi alıp üstüne bi tv parası daha koyup her kumandayi elime aldığımda philipse küfür edecemPHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa.12345 -- 3 Kasım 2021; 13:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    Siz bence yine de Adem Helvacı'ya bir ulaşın. Denemekten zarar gelmez

  • Adem beye youtubeden yorum yazdim bakalim ne diyecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, TV almayı düünüyorum ama ilgilendiğim model ile ilgili bir başlık bulamadım.

    Belki burdan birileri yardım edebilir.

    PUS 9206 serisi.

    Paneli ve genel özellikleri nasıldır?

    Cevap için teşekkürler.

  • MuratMHA kullanıcısına yanıt

    Ben yakın zamanda inceledim, paneli 8bit+frc ile 10 bit, 500 nit parlaklık var, 120 hz ve 4 köşe ambilight, 30 watt subwofer var 20 watt hoparlör, son android sürümü ile geliyor ve galiba 4 gb ram var. Ben panel ve fiyat nedeni ile başka marka seçtim ama üzecek bir TV değil. 14580 e bulmuştum, 15300 e vatanda akşamları bulunabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.