Şimdi Ara

PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
22
Favori
65.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eresgü kullanıcısına yanıt

    kaçırdık indirimi yine yaparlar inşallah beklemedeyim

  • 9435 sahipleri bi bakabilirler mi?


    8505 de avrupa ürünleri ile bizim ürünler arasında ram ve işlemci farkı vardı. bu tvnin ram miktarı ve işlemcisi nedir? yardımcı olurmusunuz

  • playfurkan P kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Kalibre edilmiş ayarları bugün ekleyeceğim. İsterseniz kurulumdan sonra deneyebilirsiniz.

  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Gerçekten de B&W ses sistemi mükemmrel. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güzel günlerde kullanın.

  • Mustafa.12345 M kullanıcısına yanıt

    9435in Türkiye fiyatı Avrupa’dan ucuz bu büyük bir şans bizim için. 8505 te güzel bir tv. Ama ben şahsen kasasını beğenmiyorum. Plastik görüntüsü var ve 4 yanı çerçeve. 9435 te ise krom vesadece altta çerçeve ve diğer kenarlarda sadece incecik bir çizgi halinde borderless çerçeve var. Onun dışında B&W ve PPı olarak daha üstün. 32 zone yerel karartma var. Yani az buz fark yok aslında aralarında. Benim pişman olabileceğim tek şey 935 oled olurdu o da sadece ekstra tweetera sahip B&W için. Yoksa burn in olayı çocuklu evde problem. Üstelik te fiyat iki katı.

  • barisbt kullanıcısına yanıt

    Bugün Aida64 yükleyip bakacağım. Sonucu ilk sayfada bilgilere ekleyeceğim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisbt

    9435 sahipleri bi bakabilirler mi?


    8505 de avrupa ürünleri ile bizim ürünler arasında ram ve işlemci farkı vardı. bu tvnin ram miktarı ve işlemcisi nedir? yardımcı olurmusunuz

    Aida64 verileri incelemeye eklendi. RAM 2GB.

  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar almayı düşünen varsa teknosada 10500 oldu yine

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alien2000a

    Aida64 verileri incelemeye eklendi. RAM 2GB.



    Alıntıları Göster

    Saolun hocam

  • Kalibrasyon ile elde ettiğim görüntü ayarları ilk konuya eklendi.

  • Başkan emeklerin için Teşekkürler, şimdi şöyle bi ikili yapmayı düşünüyorum fikrini almak isterim, TV de android çok verimli olacağını düşünmüyorum ve uydu bağlantısı da yapmayı düşünmüyorum evin sağından solundan anten kablosu geçsin istemiyorum bu nedenle de IP TV kullanma niyetim var ve 65PUS9435 ile Nvidia Shield Pro alsam nasıl bi ikili yapmış olurum (Nvidia Shield o amerika amazondan sipariş geçicem niyetlenirsem eğer), Teşekkürler =)

  • Herkese merhaba


    6 aydır Sony sıfır, 2.el ararken geçen pazar Mediamarkt'a bu tv'yi görmeye gittim.

    Reyon müdürü bana tv yi hemen alırsam 10.400'e bırakacağını söyledi.

    Bonus 100-TL indirim +2 taksit fırsatı ile bir anda 10.300-TL'ye 8 taksit ile almış olduk.


    Çarşamba kurulumu yapıldı, hala iyi kötü tereddütlerim var ama....

    Siyah seviyesi ve ambilight mükemmel ötesi..


    Daha önce KM9 android box kullanıyordum. Android'i ona göre çok hızlı diyebilirim.

    Android'de Tivimate Iptv uygulaması ile kullanıyorum. Oldukça hızlı fakat görüntü kaynağı tvdeki gibi kaliteli olmadığından yeterli seviyede diyebilirm. Maçları izler geçeriz.


    Kaynak iyiyse görüntü tartışmasız çok güzel. 3.5 mt civarından izliyoruz gözümüzün alışmasını bekliyoruz.


    alien2000a ın belirttiği gibi her yayın kaynağı için ayarları ayrı ayrı yapmak beni şaşırttı Belki de böyle olması daha iyidir.


    Hareretli sahnelerde mozaik ve kırılmaları görüyorum. (4K kaynakta dahi) Beni en çok rahatsız eden bu oldu.

    Motion kısımıında kişisel ve kapalı yı seçince düzeldi fakat görüntüde kayıp oldu gibi..


    Ses konusunda atmos olması iyi ama evde pioneer 5.1 ses sistemin olmasından mıdır bilemedim daha iyisini beklerdim. Ses en son seviyesinde çok yüksek diyemem ama kalite kendini belli ediyor neredeyse hiç bozulma yok.

    Sub biraz daha etkili olabilirdi.


    Aslında tüm bu fikirler bir kaç saatlik kurcalama sonrası edindiklerimdir.

    Çünkü 3,5 yaşındaki oğlum ile sürekli çizgi film izlemekten tv yi kurcalayamıyoruz.


    Arıza olmadığı sürece iade şansım olmadığımdan umarım uzun süreli mutlu mesut bir zaman geçiririz.


    Deneyim ve tecrübeleri paylaşmaya devam edeceğim.





  • Hayırlı olsun öncelikle.


    4k videolarda kırılma görüyorum demişsiniz. Kaynak ne acaba. İnternet ise kablo mu wifi mi ve kaç mb bağlantınız var?


    ben Harddiskten veya ethernet kablosuyla bağlıyken Netflix ve Youtube’dan izlerken hiç sıkıntı yaşamıyorum. Pixellenmeyi kasdediyorsunuz varsayıyorum


    Ama hareketli sahnede yürüyen bir kişinin bazı zamanlarsa bir kare arladığı gibi bir durumdan sözediyorsanız bu “judder” problemi. Tüm tvlerde var. Motion ayarlarıyla biraz önlenebiliyor. En başarılısı bana göre personal modu.


    Bu olay 50hz lik tv de 24p yayın izlediğimiz için yayının panel hızından daha yavaş gelmesi sebebiyle televizyonun araya siyah kare katarak hareketi yumuşatmaya çalışmasından oluyor.


    Tv yi iyi bir internet bağlantısı varken youtube’a bağlayıp 4K 60 fps video aramasıyla bulduğunuz gerçek 60 kare bir videoda denerseniz bu bozulmaların hiç olmadığını muhtemelen gözlemleyeceksiniz.





  • BooZeR_54 kullanıcısına yanıt

    DostummNvidia shield hakkında çok bir araştırmam yok. Eğer direkt shield üzerinden oyun oynayacaksanız lafım yok ama android içinse hiç gerek yok Android PIE 9 mükemmel ve oldukça hızlı çalışıyor. Eski Android TV lerle hiç alakası yok.

  • alien2000a A kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman amaç ıp tv için işte başka amacı olmıycak, ıp tv android tv içinde oluyosa direk tv den kullanırım o zaman. Teşekkürler başkan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooZeR_54 -- 29 Kasım 2020; 0:35:26 >
  • Iptv için LG Tv de SmartIPRV kullanıyordum. Hiç memnun değildim. Androidde GSE IPTV ve Televizo denedim. Mükemmelen çalışıyor.

  • Herkese Iyi akşamlar
    55pus9435 ile aranıza katıldım tv konusunda pek bilgim yok alien2000a hocamın yorumlarını inceleyerek tercihimi bu tv 'den yana kullandım. Teknosa cuma indirimi ile 8690 a geldi. Büyük ıhtimal pazartesi kargoya verilir sorum şu acaba teknik servis kuruluma geldiğinde yapmam gereken birşey var mı ? En azından servis elemanları gelmişken şurayada bakın felan diyebileyim hani(panel kontrolü v.s) birde kurulum gerçekleştikten sonra en iyi görüntü ses ayarları nedir acaba tivibu kullaniciyim görüntüde sıkıntı yaşarmıyım.
    Teşekkür ederim.
  • Herkese selamlar ben de bu televizyonu mediamarkt’tan satın aldım ve salı günü teslim edeceklerini söylediler. Ürünün 55 inç olanını teşhirde seyrettim açıkcası yanında bir LG OLED TV olmasından ötürü görüntüsü çok ümit vermedi ama biraz ilerideki XF9005 ile kaşrılaştırdığımda aralarında dağlar kadar fark olmadığını gördüm. Evimde Xgimi H1 ile birlikte kullandığım bir Pioneer 5+1 AVR sistemim olduğundan 2.1.2 soundbar beni pek etkilemedi ancak televizyonumu ses sistemi olmadan kullandığımdan ve ilgilendiğim soundbarların da 6.000 liradan aşağı olmadığından pratik bir çözüm olacağını düşündüm bu da satın almamda etken oldu. Televizyonu mağazadan 10.650 lira gibi bir fiyata aldım satış temsilcilerinin %5’e kadar bir indirim opsiyonu olabiliyor anladığım kadarıyla bana da öyle bir indirim yaptılar. 5 yıl garanti satmak istediler ama almadım umarım pişman olmam.


    Akım korumalı priz hakkında görüşlerinizi merak ediyorum açıkcası bana ekranı yanmış bir çok televizyon gösterdiler bakın böyle olur diye. ama ben bu elektronik eşyada kasko olayını daha önce ne zaman kullanmak istesem hüsranla karşılaştım . Kaskolu iPod’um düşüp kırıldığında kaç gün önce dediler ben de saf gibi 5 gün dedim “ bakın poliçede 3 gün içinde bildirilecek yazıyor o yüzden kasko dışı” demişlerdi bana.


    Ürün kurulumunda önerilerinizi almak isterim açıkcası hangi testler yapılmalı vs gibi.


    Kurulumdan sonra görüşlerimi daha geniş paylaşırım. Herkese iyi günler....





  • ysp81 Y kullanıcısına yanıt

    Öncelikle hayırlı olsun. Servis geldiğinde muhtemelen ilk kez bu modeli bağlayacaktır. Kutudan iki adet metal parça çıkıyor. Biri hoparlörü ayak olarak kullanmak diğeri ise duvara montaj için. Duvar montajı yaptıracaksanız 4 adet uzun vidaların içinden geçeceği boru şeklinde meral yuvalar var. Tv ye askıyı takmadan o boruları vidalara geçirerek TV yi duvardan 5cm uzağa gelecek şekilde mobte etmeliler. Yoksa ambilight doğru görünmez.


    Ambilight için duvar rengi seçiminizi ayarlardan mutlaka yapın. Ciddi fark yaratıyor.


    youtube’a bağlanıp dead pixel test kelimesiyle bılacağınız full ekran renk videosunu her renkte durdurup ölü pixel olup olmadığını, panelin çerçevelerinden yoğun ve homojen olmayan bir ışık sızması olup olmadığını inceleyin.


    /12 kodlu Avrupa modelletinde kalite kontrolü daha iyi olduğu için çok büyük ihtimal sıkıntı olmayacaktır. Gene de kontrol etmekte fayda var.


    Renk ayarları için kendi kalibrasyonumun değerlerini ilk konuda paylaştım. Ses için bir ayara gerek yok. Evinize, izlediğiniz yayına ve zevkinize en uygun ses modunu seçebilirsiniz.


    Güle güle kullanın.





  • nocebo N kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Sizinkinin bir alt konuda benzer sorular soran dostumuza yanıtları verdim. Oradan takip edebilirsiniz.


    Oled başka bir dünya tabii. Ama demodaki cihazlarda oynatılan cansız, mavi ağırlıklı, soluk görüntüler nedrniyle az kaldı ben de vazgeçiyordum. İlk konudaki ayarları yapıp şimdi ekleyeceğim youtube video linkini açın o zaman tekrar bir görüşlerinizi duymak isterim. Fark %500 oluyor resmen.


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.