Şimdi Ara

Philips 500GB Taşınabilir HDD İncelemem (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
30.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinity1907

    arkadaşlar bi sorum var benm iki pc m var (ayıptır sölemesi :D) ben sık sık ondan öbürüne takıcam veri aktarmak için bozulma içindeki verileri kaybetme olasılığım ne?


    Küçük bir olasılık.

    Sonuçta HDD Almaktaki amaçta bu deilmi.

  • bende 2 gün önce aldım bu cihazı 171 ytl den, arkadaşdada aynısından var benim pc ye 2 cihazı bağlayıp usp yoluyla doğrudan doğruya veri transveri yaptık yanlız öyleki 300 gb civarı filmi aktarırken 3-4 saatin sonunda, el değdirilmeyecek kadar korkunç ısındı cihazlar buda normaldir sanırım ama genede, hiç veri transveri yapmadan ısınma oluyor, buda işin açığı biraz tedirginlik yaratıyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xxl3346

    bende 2 gün önce aldım bu cihazı 171 ytl den, arkadaşdada aynısından var benim pc ye 2 cihazı bağlayıp usp yoluyla doğrudan doğruya veri transveri yaptık yanlız öyleki 300 gb civarı filmi aktarırken 3-4 saatin sonunda, el değdirilmeyecek kadar korkunç ısındı cihazlar buda normaldir sanırım ama genede, hiç veri transveri yapmadan ısınma oluyor, buda işin açığı biraz tedirginlik yaratıyor...


    İlk 1-2 hafta bende fazla ısınma yoktu ancak evet Isınma sorunu var gibi aletin.

    Ama bir problem olacağını zannetmiyorum.

  • Ben de böyle bir şey edinsem çok güzel olur
  • şuan en çok istediğim şey
    yaz bitmeden yeni pc yle
    beraber bunu almaya düşünüyorum
  • Bendede bu ürün var.Acaba bende bi inceleme yapsam mı?

     Philips 500GB Taşınabilir HDD İncelemem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    Bendede bu ürün var.Acaba bende bi inceleme yapsam mı?

     Philips 500GB Taşınabilir HDD İncelemem



    Neden olmasın?

  • http://forum.donanimhaber.com/m_24523322/tm.htm

    kapsamlı bir araştırma ben yaptım.günceldi bilginize..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigmo -- 8 Temmuz 2008; 10:52:34 >
  • bu ürünü bende düşünmekteyim. kullanma amacım sadece bilgisayarımda bulunan mp3 leri,biraz da resimleri aktarmak. elimde 20000 e yakın mp3 var. daha da çoğalmakta ve yer kaplamaktadır.
    1. 500 gb lik bu hdd ne kadar mp3 ve resim alabilir.
    2. birde winap gibi günlük kullanma imklanım olabilirmi.
  • Emegine saglık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kamerhan_55

    bu ürünü bende düşünmekteyim. kullanma amacım sadece bilgisayarımda bulunan mp3 leri,biraz da resimleri aktarmak. elimde 20000 e yakın mp3 var. daha da çoğalmakta ve yer kaplamaktadır.
    1. 500 gb lik bu hdd ne kadar mp3 ve resim alabilir.
    2. birde winap gibi günlük kullanma imklanım olabilirmi.


    harici hdd bilgisayarına bağlı olduğu sürece müzik dinleyebilir,film izleyebilirsiniz.Philips'in bu modeli sadece dosya saklamak ve gerektiğinde bilgisayarda kullanmak içindir.Elinde 20bin mp3 olduğunu söylemişsin,1 şarkı'nın 5 ortalama 5 mb yer kapladığını söylesek,elinde 100 gb falan mp3 yapar,yani bunun 4 katı mp3 saklayabilirsin. Dijital fotoğraf makinası ile çekilmiş 1 fotonun 2-3 mb olduğunu düşünürsek 100binlerce foto alabilir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eh®imeN


    quote:

    Orjinalden alıntı: speedman

    Bendede bu ürün var.Acaba bende bi inceleme yapsam mı?

     Philips 500GB Taşınabilir HDD İncelemem



    Neden olmasın?




    tamam en kısa sürede halledicem




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nP4BlacK0uT

    Yaklaşık 10 gün kadar önce teknosadan bu ürünü aldım.Philips 500gb taşınabilir Hdd gerçekten çok güzel hem dizayn hem kullanış hem fiyat olarak güzeldi. Ama dün akşam eve geldiğimde hardisk i on off düğmesinden açtım.Ve sürücüsü çıkmadı ve bilgisyar kitlendi.Nerdeyse denemediğim şey kalmadı.Format attım kablolaarı değiştirdim.USB girişlerini değiştirdim.Arkadaşın bilgisayarında denedim.Ama sonuç yine aynı.Ne oldu anlamadım gerçekten ne çarptım ne düşürdüm cihazı sapasağlamdı birden bozuldu.Neden oldugunu bende anlamış değilim.Acaba hardiskle işim bitince sağ alt köşeden donanımı güvenle kaldır ı tıklamayıp direk on/off düğmesinden kapaması mı bozdu?Bi fikri olan varmı acaba. Hardisk'i bugün Teknosa'ya götürdük onlarda servise götürdü.Ama yenisini yollarlarmı bilmem İnşAllah yenisi gelir ve bir ömür boyu sorunsuz kullanırım...


    1/0 'dan açıp kapamanız gayet normal zaten.

    Serviste sorun olacağını sanmıyorum, yenisini verirler.




  • Teknosa da gördüm Philips 500gb taşınabilir hdd almayı düşünüyorum herkez tavsiye ediyor philips'i
  • benimde almam lazım bunlardan 1 tane
  • harika cihaz bende sipariş vatandan. bekliyorum hızlı tanınması, driver gerekmeyen ve en önemlisi sessiz bi cihaz arıyordum
  • Arkadaşlar bu ürünün 750 GB olan (model no: SPE3071CC/00) modelini bugün aldım, Teknosa'dan 206 YTL'ye.
    Biraz sesli çalışıyor (rahatsız edecek değil, arada çıtır çıtır bir ses var onu çözemedim neyse) ve ısınma sorunu mevcut, 500 gb olanlarda da aynı sorun var mı bilmiyorum ama cihaz belli bir ısıda sabitleniyor ki bu ısı öyle azımsanacak cinsten değil, endişe etmeli miyim bilmiyorum ama bu ısınma olayı insanı biraz tedirgin ediyor. Ama genel olarak cihaz gerçekten hoş, veri aktarım hızı gayet iyi, ayrıca o dış kaplama da pek bir harika olmuş. Gerçekten sağlam bir ürün ancak bu ısı sorunu biraz can sıkıcı, üzerine kahve koydum 5 dk sonra kahvem aynı ısıda kaldı bir açıdan iyi aslında; pc başındayken çayın kahb-ven her daim sıcak kalır : )))
    Neyse arkadaşklar şaka bir yanı bu ısı sorunu hakkında bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi, telaş etmeye gerek var mı ??
    Bu arada ürünü alan herkese hayırlı olsun diyorum, herşeye rağmen iyi seçim yapmışlar.




  • Bu ürünü bu gün Bodrum Konacık Teknosa dan aldım ürün kutusunun içinden güç kablosu eksik çıktı.Buna rağmen eski laptopun güç kablosu standart olduğu için onu takdım çalıştırdım.Üründen memnunum.
  • güzel cihazmış h.o
  • Isınma sorunu bendede mevcut. Nerdeyse çoğu kişide var galiba bu sorun kafaya takmaya gerek yok gibi. Bide ilk çalıştırdığımda takırt sesi bende de geliyor nedense. Bazen arada bir de çıkartıyor bu sesi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.