Şimdi Ara

PHILIPS 47PFL6198K/12 DVB-S AMB. FHD SMART 3D LED LCD TV + 6 Gözlük (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
10
Favori
77.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tekosin47 kullanıcısına yanıt
    Youtube uygulamasında hızlı yazmak istiyorsanız, bilgisayardan youtube.com/pair adresine girip bilgisayarınızla televizyonu eşleştirin, bu şekilde bilgisayarda arama yapıp bulduğunuz videoyu televizyondan izleyebilirsiniz. Bunu akıllı telefonunuzla da yapabilirsiniz.

    Ya da harflere yön tuşlarıyla gitmek yerine TV'nin işaretçisiyle harflerin üzerine gelip tıklayabilirsiniz. Kablosuz fare bağlayıp yaparsanız daha kolay olur tabii.

    3D filmlerde indirdiğiniz filmin sürümü önemliymiş, büyük boyutlular genelde daha iyi bir 3D performansı sağlıyormuş. Ben sadece Son Durak 5'ten etkilendim, ama onda da pek dışarı çıkma göremedim. Bir de Life Of Pi'de kertenkele benzeri bir sürüngen bize doğru yaklaşıp ekranın dışına çıkmıştı, ona benzer sahne pek görmedim. Ayrıca pasif gözlükler için yan yana (SBS) değil de, alt alta (HOU) filmler tavsiye ediliyor.
  • Bu cihazın son sürümü 56 numaralı yazılım değilmi acaba?
  • 47PFL6198K/12 prof ayar alabilirmiyim arkadaşlar
  • kürek kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 5 Ocak 2014; 5:25:41 >
  • teşekkür ederim denemekte fayda var.

    ayrıca hareketli nesnelerde kırılma çok oluyor sizdede böylemi
  • kürek kullanıcısına yanıt
    perfect Natural Motion: KAPALI olunca görüntüde titreme olmaz .... altyazılar ise genelde her tvde sorun çıkarıyor gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kürek





    teşekkür ederim denemekte fayda var.

    ayrıca hareketli nesnelerde kırılma çok oluyor sizdede böylemi

    Bendede bu tv'den var malesef hareketli sahnelerde özellikle yakın çekim olan sahnelerde kırılma olmaktaydı.
    Yalnız ben şunu farkettim arkadaşlar Tv'yi ben alınca servisi aradım kutuyu ben açayım siz gelin garantiyi imazalayın dedim tamam dediler yani kutuyu ben açtım ve tv'yi ben kurdum servis garantiyi imzalamağa 2 gün sonra gelmişti üzerindeki yazılım hangisiydi hatırlamıyorum ancak fabrikasyon yazılımda herhangi bir kırılma falan söz konusu değildi servis geldi yazılımı update etti falan gitti ve bu kırılma olayı başladı anlamadım gitti....
    Phılıps müşteri hizmetlerine bu durumu ilettim bakalım sonuç ne olacak...
  • aRKADAŞLAR MERHABA.
    bNDE DÜN AKŞAMÜSTÜ LG660S almaya gittim ama orada bulunan eleman bana zorla PHİLLİPS 47"6198 k aldırdı :)
    görüntü olarak güzel gerçekten güzel ama smart oalyını bir türlü çözemedim gerçi pek bilgi sagibi değilim ama smarttv den facebooku ve youtube yi defalarca kez tıklamama rağmen açılmadılar. resmen şiştim ama icraat yok detaylı olarak sonradan bakacağım. Youmlara göre smartta pek bi halta yaramıyormuş buna üzüldüm. wifi olayını da yapamadım. ona da sonra bakacağım Kafama birşey takıldı.

    -3-D Easy diyor bu ne demek ?
    -verilen 6 gözlük neden teknosa da bana izletilen görüntüyü vermiyor ?

    teşekkür ederim.
  • aslında smart için tv alınmaz Samsung ve Lg üst serileri hariç başarılıda değil tvlerde .....

    en önemli şey görüntü kalitesi ...

    3d Easy pasif oluyor .

    teknosada izlettikleri 3d lg demolar adam kandırmak içindir 3d filmlerde o kadar dışa çıkan görüntü olmuyor ..
    youtube dan 3d lg demolarını indirin deneyin , ayrıca 3d açtıktan sonra 3d derinliği arttırın ...daha iyi olur .
  • 6198i hazirandan beri kullanıyorum.. menü yavaş evet alışıyorsunuz :) smart kısmı kullanmıoum kullanacak zamanımda yok zaten..ama lgye göre kötü.. görüntü kalitesi lgnin üstünde..

    dts genelde açıyor tek tük açmadığı filmde media playerim zaten takılı ondan oynatıyorum.. benim tvde kafasına göre açılıp kapanma olmadı.. ama bazen menünün kitlenip hiçbirşekilde tepki vermediği zaman oldu..arkadan fişi çekmek zorunda kaldım..

    benim kumanda bozuldu sanırım.. tvyi kumanda ettiğim üst kısım çalışmıyor ama klavye kısmı çalışmakta.. piliin falanda değiştirdim ama sonuç aynı. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar 42pfl6198k nın dün kurulumu yapıldı bende birde lg 47lw4500 var görüntü kalitesi bariz olarak lg den üstün lakin film izlerken televizyon sanki ekran kartı ısınıan bilgisayar gibi kasmalar yapıyor ve 3d film izlemek tam bir baş ağrısı sürekli oynayan derinlikmi dersin kırılmalarmı dersin bide şu donma olayı eklenince tam bir rezalet yarın vaktim olursa teknosa ve philips yetkili servisiyle konu hakkında görüşücem merak ettiğim benden başka bu durumu yaşayan her hangi bir arkadaş oldu mu? rica ederim şunu denedinizmi falan diye sormanıza gerek yok biliyorum iyi niyetle yazıyosunuz sadece merak ettiğim bunu yaşayan başka bir arkadaş oldumu. bu arada menü yavaş derken geçişleri sadece yavaşmı yoksa bu geçişler sanki pc kasıyo tadında bi yavaşlıkmı ? şimdiden teşekkürler tez cevaplar çok işimi görür
  • teknosa dan almıştım 6198 bugün aradım iade etmek istiyorum diye bakalım ne olucak.
  • Bende 55pfl6198 aldım. Bugün ürünü teslim edecekler. Servis çağırmak için hangi telefon numarasını aramak gerekiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaguar132

    Arkadaşlar 42pfl6198k nın dün kurulumu yapıldı bende birde lg 47lw4500 var görüntü kalitesi bariz olarak lg den üstün lakin film izlerken televizyon sanki ekran kartı ısınıan bilgisayar gibi kasmalar yapıyor ve 3d film izlemek tam bir baş ağrısı sürekli oynayan derinlikmi dersin kırılmalarmı dersin bide şu donma olayı eklenince tam bir rezalet yarın vaktim olursa teknosa ve philips yetkili servisiyle konu hakkında görüşücem merak ettiğim benden başka bu durumu yaşayan her hangi bir arkadaş oldu mu? rica ederim şunu denedinizmi falan diye sormanıza gerek yok biliyorum iyi niyetle yazıyosunuz sadece merak ettiğim bunu yaşayan başka bir arkadaş oldumu. bu arada menü yavaş derken geçişleri sadece yavaşmı yoksa bu geçişler sanki pc kasıyo tadında bi yavaşlıkmı ? şimdiden teşekkürler tez cevaplar çok işimi görür

    Film izlerken kasılma felan hiç olmadı ayrıca 3d filmlerde bir kez baş veya göz ağrısı hissetmedik.
    Kırılmalar da olmadı, bu problemler genelde görüntü kalitesinde ayarları en iyi dereceye alınca oluyor heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 3 Kasım 2013; 15:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Kerem kullanıcısına yanıt
    hangi şehirdeyseniz , yada en yakın yeri arayın ..

    philips servislerine bakabilirsiniz...

    http://www.turkey.philips.com/about/company/local/sustainability/index.page?userCountry=tr&userLanguage=tr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    hangi şehirdeyseniz , yada en yakın yeri arayın ..

    philips servislerine bakabilirsiniz...

    http://www.turkey.philips.com/about/company/local/sustainability/index.page?userCountry=tr&userLanguage=tr

    Çok teşekkür ederim. Kurulum sırasında nelere dikkat etmem gerekir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Kerem kullanıcısına yanıt
    tv test ettirebilirsen flash diske resim at ışık sızması , bulutlanma , ölü piksel ara bulursan rapora yazdır ... servislerde çakallık peşinde ...

    burada resimler var <
    http://forum.donanimhaber.com/m_73794345/f_//tm.htm#73794345

    servis ışık sızıyla kurar ve kaçar tvnin sağına soluna bak sorun var mı ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Kasım 2013; 18:45:33 >
  • arkadaşlar görüntü sorunumu çözdüm HD yayına geçtim görüntü mükemmel

    televizyondan internete sorunsuz girebiliyorum filim açıyorum fakat tam ekran yapamıyorum nasıl yapabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 666azazel

    tv test ettirebilirsen flash diske resim at ışık sızması , bulutlanma , ölü piksel ara bulursan rapora yazdır ... servislerde çakallık peşinde ...

    burada resimler var <
    http://forum.donanimhaber.com/m_73794345/f_//tm.htm#73794345

    servis ışık sızıyla kurar ve kaçar tvnin sağına soluna bak sorun var mı ...

    Eyvallah hocam. Gönderdiğin linkteki resimleri USB ye atıp test etmem yeterli değil mi ? Ve son olarak TV olarak tek beklentim görüntü kalitesi bu tv bu açıdan iyimidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN 42LM640 LG ALDIM. 6 AY FALAN OLDU. ENİŞTEMDE PFL6198 ALDI 2 AY OLDU. ŞU AN DA ÇOK GÜZELDE FİYATLARI VAR. 2 TV DE BAYA İNCELEDİM.

    BENİMKİ 400 HZ GERÇİ AMA SONUÇTA GÖRÜNTÜ TEKNOLOJİSİ HER MARKANIN BAŞKA. BU 6198 YADA 6188 AYNILAR GALİBA. FİLİPİS TV DE GÖRÜNTÜ GÖRDÜĞÜM EN İYİSİ, NETLİK VE AKICILIK BENİMKİNDEN GÜZEL. HATTA ŞİMDİ BENİM 640 LG Yİ BİRİNE İTELEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

    YUKARDA BAZI ARKADAŞLARIN BELİRTTİĞİ GİBİ. MENÜ KULLANIMI LG MERSEDES SE , FİLİPİS KAĞNI GİBİ. SANKİ FİLİPİS ABİCİM DİĞER BÜTÜN ÖZELLİKLERİ ES GEÇMİŞ, GÖRÜNTÜ TEKNOLOJİSİ DEDİĞİ ''PİKSEL PRESİZE HD'' YE HERHALDE AĞIRLIK VERMİŞ. GÖRÜNTÜ ON NUMARA. AMA SES AÇSAN 5 SANİYE, FİLMİ İLERİ ALSAN 5 DAKKA. FİLİPİSTE AÇICAN FİLMİ BAŞKA BİŞEYE DOKUNMICAN OTURUCAN İZLİCEN ABİCİM. AMBİLAYT DEDİĞİ TIRIŞKA HANİ HOŞ DENEBİLİRDE MUCİZE DEĞİL. FİLMİ İZLERKEN KENARLARDA IŞIKLAR VARMIŞ YOKMUŞ PEK DİKKAT EDİLMİYO. 3D FİLM İZLERKEN ZATEN TAMAMIYLE EKRANA ODAKLANIYOSUN.

    AKICILIK LG YE GÖRE İYİ FEKAT YİNEDE MÜKEMMEL DEĞİL. BEN 860 LA KIYASLAMAYI ÇOK İSTERDİM . MAĞZALRDA GİDİP BAKICAM. AMA BU GÖRÜNTÜ NETLİĞİ VE GÜZELLİĞİ FİLİPSİN YAZILIMIYLA ALAKALI OLDUĞU KESİN.

    LM640 IN BÜTÜN AYARLARINI KURCALADIM BAYA Bİ İNCE AYARLARI VAR TRUMOTİON DEDİĞİ ŞEYİ SON AYARA GETİRDİM YİNE O GÖLGELİ HARKETLER İŞTE ŞİŞECAMINDAN BAKARMIŞ GİBİ OLAN GÖRÜNTÜ BOZUKLUKLARI DEĞİŞMEDİ.

    PHİLİPS TV YE PC TAKIP KULLANAN VARMI BU İNPUT LAG DENEN OLAY NASIL ONU MERAK EDİYORUM. KAFAMA ŞU TAKILIYO. SADECE BİMEXİN SAYFASINDA BELİRTİLMİŞ PHİLPS TEPKİ SÜRESİ 5 MS, LG 860 2 MS. ACABA BUNUN PC KULLANIMINA ETKİSİ OLURMU.


    PASİFİC RİM 3D FİLMİNİ 2 TVDE DE İZLEDİM. FİLİPSTE YAĞMUR TANELERİ TEK TEK BELLİ OLUYOR. ADAMLARIN YÜZLERİNDE KILLAR DETAYLAR YİNE AYNI GÜZELLİKTE. AKICILIK AZ KUSURLU HAREKETLERDEKİ GÖLGELENME YANİ ÇOK AZ RAHATSIZ ETMİYOR. GÖRÜNTÜ MODUNU CANLIYA GETİRDİK BİRAZ GERÇEKJ DIŞI OLDU AMA BENCE DAHA GÜZEL OLDU. RENKLER DAHA BELLİ VE NEON IŞIKLARI GİBİ OLUYOR AMA TAŞMA OLMUYOR YİNE BİLLUR BİR GÖRÜNTÜ VAR.

    LG 640 TA İSE YAĞMUR TANELERİ BULANIK. TANE TANE DEĞİL HALİYLE 3 BOYUT HİSSİ AZ HİSSEDİLİYOR. YÜZLER DEKİ DETAYLAR KIL DIR SİVİLCEDİR GÖZÜKMÜYORLAR. CANLI MODUNDA RENKLER TAŞIYOR Bİ GÜZELLİK KATILMIYOR.

    BEN İNTERNETTE GEZİNMEDİR FELAN FİLAN İKİSİNDEDE DENEMEDİM AMA AKILLI TV ÖZELLİKLERİ BELLİKİ FİLİPSTE HİÇ KULLANILMAZ . SESİ BİLE 5 SANİYEDE AÇIYOSA ANLAYIN ARTIKIN. LG NİN O YÖNDEN Bİ ARTISI VAR. FİLİPSİ SADECE SİNEMA SEYRETCEKSENİZ ALIN. ÇOK ÖZELLİKLİ OLSUN DİYORSANIZ LG. YADA 4 SENE BEKLEYİN OLED 4K TVLER MAKUL Bİ SEVİYEYE GELSİN ONLARDAN ALIN :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.