Şimdi Ara

PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serter33

    Arkadaşlar merhaba bu ürünü alma girişim maceramdan kısaca bahsedeceğim belki benim başıma gelen durum sizin başınıza gelmez.

    Ürünü AMAZON'dan kendi hediye indirimleriyle 3 taksitle sipariş ettim. Ürün 3 gün sonra kargodaydı bir hevesle almaya gittim ama ürünün AMAZON'nun gönderdiğine bin şahit gerekir. Kutusu yıpranmış, yırtık ve daha da önemlisi kullanılmış ( ya da iade ürün) . Aslında aynı ürünün yorumlar kısmında bu durumdan şikayetçi 2-3 kişi vardı ama buna rağmen sipariş geçtiydim olmaz öyle şey diye inanmak istedim ama bildiğin dımdızlak hiç koruma olmadan gönderilmişti ürün. Normalde bir defter silgisi bile alsanız kutulama yapan, biraz fazla fiyat olsun ama AMAZON olsun diye her yerde övdüğüm sitenin bu davranışı dillere destan müşteri hizmetleri diyaloğu ile kamera şakası yolunda ilerliyordu resmen benim için. Müşteri hizmetleri sıfır ve orjinal ürün haricinde satmadıklarını, istemem halinde ürünü iade edebileceğimi ve ücret iadesini yapabileceklerini matah bir şey gibi anlatıyordu. Sanki lütufta bulunuyorlar.

    Böyle bir durumda ürünü alın bana yenisini gönderin diyorum olmaz yeniden sipariş geçin 300 tl fazla ödeyin alın sonra biz size geri iade ederiz deniyor sanki üstün bir hizmet sunuyorcasına.

    Şimdi bankaya iade edilen paramda 3 taksit şekilde bana ödenecek. Beklemem gerekecek boşuna. Bu arada siz ne kadar mağdur durumda bırakılsanız da yaptıkları en muazzam hizmet özür dilemek oluyor. Evet evet haklısınız mağdursunuz ee ne yapılacak diyorum, var mı bir çözüm öneriniz ? Karşı taraf ancak özür diliyor, çözümden uzak genel geçer sözler vs. Daha yetkili bir kişi tarafından durumun değerlendirmesi için şikayette bulundum sözde 48 saat içinde döneceklermiş. Eğer dönüş olurda bu durumu çözebilirlerse (ki halledilmeyecek bir şey değil yenisini göndermek) o zaman benim ve ev halkının AMAZON'a bakışı belki tekrar olumluya dönebilir. Olumlu bir durum olursa buraya dönüş olarak mesaj bırakırım.

    öncelikle geçmiş olsun, bende bu ürünü amazon dan almayı düşünüyordum amazona bir kaç şey sormak için ulaşmaya çalıştım iletişim bölümlerinde mail var ve kayıt oluşturuyorsun seni aramaları için bunları bir kaç defa yaptım mail attım , ne maile cevap geldi nede bir arama, böyle olunca amazon dan tamamen soğudum iletişimleri yok tamamen rezillik ya, sizin bu yazdıklarınızdan sonrada aklıma şu geliyor bu gibi siteler bazı ürünlerde kısa bir süre indirim yapıyor bunun sebebi ellerinde ki kullanılmış ürünleri sıfır gibiymiş gibi ellerinden çıkarmak sanırım,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 14 Mart 2021; 19:5:54 >




  • İade ürünler için böyle indirimler yapıyor olabilirler. Amazon'a göre yolladıkları ürünler sıfır ve orijinalmiş. Peki diyorum depodaki kişiler yanlışlıkla göndermiş. Bir daha sipariş geçsem kapalı kutu sıfır şekilde gelecek mi diye soruyorum aldığım cevap garanti veremiyoruz beyefendi diyor telefonun ucundaki. Ee ben bu tecrübeden sonra bana güven bile veremeyen bir firmadan neden alışveriş yapayım ki maceraya gireyim. Satıcısına ulaşabildiğim soruma cevap veren normal bir esnaftan almak daha iyi bir fikir gibi. Her türlü iade hakkın var zaten kimden alırsan al. Böyle çok kişinin çalıştığı hepsiburada, Amazon gibi firmaların kendi sattığı ürünlerde daha öncedede mağdur oldum. Herkes birbine atıyor topu ve her telefon görüşmesinde aynı şeyi karşıdakine anlat dur. Hayır çözümde sunamiyorlar zaten. Sunabildikleri tek çözüm paranızı iade edelim öpüşüp barışalım şeklinde. Şikayet var sitesinede bu durumu yazdım. Kendi sitelerin philips ürün sayfasına yorum yazdım. Buraya da durumu belirttim. Böyle bir hizmet ve davranışı hakketmiyor hiç bir tüketici. Ben ücret iadesini her türlü alırım zaten bana bu konuda telkinde bulunmasınlar. Yaptıkları kuru özür de kendilerine kalsın.. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar bu tvyi 10 gün kadar önce aldım, görüntü ve ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. ancak bir sorunum var.

    tvnin kurulumunu yaptım, ağa bağladım vs...


    windows 10 üzerinden ekran yansıtma özelliğini kullanamıyorum. yani üç dört gün kullandım sonra cihazınız bağlanamıyor şeklinde uyarı vermeye başladı. yani hiç bağlanmamış olsaydı ben yapamadım derdim.

    bilgisayar tvyi görüyor, buluyor, tvye bağlanıyor ekranı geliyor. ama aşağıdaki ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere "Cihazınız ögesine bağlanılamadı" uyarısını veriyor.

    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI

    var mı bir çözüm önerisi olan?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahvebira

    merhabalar bu tvyi 10 gün kadar önce aldım, görüntü ve ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. ancak bir sorunum var.

    tvnin kurulumunu yaptım, ağa bağladım vs...


    windows 10 üzerinden ekran yansıtma özelliğini kullanamıyorum. yani üç dört gün kullandım sonra cihazınız bağlanamıyor şeklinde uyarı vermeye başladı. yani hiç bağlanmamış olsaydı ben yapamadım derdim.

    bilgisayar tvyi görüyor, buluyor, tvye bağlanıyor ekranı geliyor. ama aşağıdaki ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere "Cihazınız ögesine bağlanılamadı" uyarısını veriyor.

    var mı bir çözüm önerisi olan?

    merhaba tv niz hayırlı olsun , bende eski phlıps tv var onda youtube uygulaması sona ermişti ve android telefonda tubio olan bir uygulama yükledim satın alma seçeneği var süresiz 10.0 tl satın aldım 1080p hd seçebneği var görüntü iyi ve telefondan youtube tv ye gayet iyi aktarıyor ve bunun pc uygulamasıda var Tubio (tubioapp.com) buradan bir inceleyin belki işinize yarar, bende 43pus7805 modeli almak istiyorum ama bu gidişle alamayacağım sanırım, fiyatları takip ediyorum mediamarkt vatan teknosa gibi güvenilir yerden almak istiyorum amazona güvenemedim çünkü ulaşılabilir değiller bir müşteri hizmetleri numarası var arıyorsunuz kayıt bırakıyorsunuz onlar sizi arıyor fakat bir çok kez kayıt bırakmama rağmen aramadılar, mail attım dönmediler, iletişim bölümünden aranma kayıt oluşturma var oradan da işlem yaptım aranmadım , böyle bir yerden ürün almak sıkıntı çıkarır daha ürünü almadan ulaşamıyorum, teknosa da bir defa mağazadan gel al seçeneği ile tv 3.800 tl düşmüştü akiam 5 saatlerinde gördüm akşam gidemedim sabah baktım kampanya bitmişti, genelde teknosa da 4.200 tl civarı yada indirimle 4.000 tl civarıydı fiyatı, en yüksek fiyat da vatan ve mediamarkt oluyordu 4.700 tl idi bugün tekrar fiyatlara baktım oda ne 5.400 tl ye çıkmış tv nin fiyatı bu 1 nisan şakası mı ya sanmıyorum , bunun sebebi nedir ? dolar yükseldi ama en az 2 haftadır yüksek fiyat bu kadar yükselmemişti hiç, bir de tv üretimi konusunda çip olayından bahsedliliyordu bu sebepten mi bu fiyat artışı ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqoco

    Ben 3800 e almıştım. 3500 çok iyi fiyat.

    merhaba, bende 43 inç modeli aldım, tv ye daha önce kullandığım zero 4k uydu alıcısını bağladım bir çok uydu yayını var ve 4k kanallarda var fakat bazı kanallarda görüntü kötü , şöyle ki bazı kanallarda görüntüde kırılma var yada pikseller mi desem kare kare görüntü kırılıyor örnek türksat ta ki ekotürk kanalında, sizde türksat ta ki ekotürk kanalında görüntü nasıl ? siz tv nin kendi uydu alıcısını mı kullanıyorsunuz ? ben hem kendi uydu alıcısında hemde harici uydu alıcı zero 4k cihazda denedim ama durum değişmedi, görüntü bazı kanallarda kırılmalı ve yavaş, tv ve uydu alıcısında bir çok ayarı denedim kurcaladım ama düzelmedi, kullandığım hdm kablo sıradan , özellikle görüntü hızı için yeni bir hdm kablo almayı düşünüyorum, sizde görüntü renk değerleri ayarları nasıl ayarladınız örnek gama ayarı kaçta gibi ?





  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Ben sadece konsol ile birlikte kullanıyorum. Hiç tv izlemedim. O yüzden yardımcı olamayacağım. Ama tv nin motion ayarları ile alakalı olabilir. O kısımları kurcalarsanız belki düzelebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqoco

    Hocam selamlar. Ben sadece konsol ile birlikte kullanıyorum. Hiç tv izlemedim. O yüzden yardımcı olamayacağım. Ama tv nin motion ayarları ile alakalı olabilir. O kısımları kurcalarsanız belki düzelebilir.

    motion ayarları nerede ? ben tv de ki 1080 720 p gibi ayar yeri de bulamadım sanırım yok ?

  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Kumanda da ayar düğmesine basıp en sağda ayarlar bölümünde görüntü ayar kısmında motion ayarları var. Çözünürlük ayarları sanırım genel ayar içinde emin değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    50inc magazadan almıstım hocam 43ü siteden bekledim indirim devam ederse magazadan alacaktım

    internetten nedense düzgün ürün yollamadıklarını bu yüzden indirim yapıp elden cıkardıklarını düsünüyorum

    saglam alıp kullanan var ise lafım yoktur

    zira 50inc konusuda bi kac arkadasın siparisi iptal edilmiş bilerek bu muhabbetleride cekmek istemedim acıkcası


    hepsiburadadan elektonik cihaz almam hocam n11i bilmiyorum tam..magazadan alma taraftarıyım

    olusabilcek sorunda firmanın tutumu sansınıza kalmıs alıp sorun yasamayanda var tamamen sans..

    merhaba , bende 43 inç modeli aldım ve duvara aparat takarak kullanmak istiyorum phlıps kutusu içinden çıkan bilgilerde tv ile duvar arasında 15 cm fark olması gerekiyor diye anladım ambiliht için 15 cm ara mı olmalı ? siz duvarda mı kullanıyorsunuz ? PHİLİPS Led Televizyon İçin 43" İnç 109 Ekran Tv Askı Aparatı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) bu ürün uygun mu ? duvar askı aparatlarında duvarla tv arasındaki mesafe standart mı ?





  • arkadaşlar, bu ambilight elektrik faturasını şişiriyor mu yoksa haftaiçi 3-4 saat, haftasonları 6-7 saat laptop, iki haftada bir çamaşır makinesi, 3 günde bir bulaşık makinesi çalışan bir eve daha tvnin ilk ayından 100 tl üstü fatura gelmesi anormal mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahvebira

    arkadaşlar, bu ambilight elektrik faturasını şişiriyor mu yoksa haftaiçi 3-4 saat, haftasonları 6-7 saat laptop, iki haftada bir çamaşır makinesi, 3 günde bir bulaşık makinesi çalışan bir eve daha tvnin ilk ayından 100 tl üstü fatura gelmesi anormal mi?

    ben henz ambilght özelliğini denemek için baktım sürekli kullanmadım ama sanmıyorum fazla faturaya etki etsin, sizin tv duvarda mı duruyor ? duvarda ise tv ile duvar arsındaki mesafe ne kadar oluyor 15 cm den az mı ?

  • kahvebira K kullanıcısına yanıt

    Max da 7watt tuketimi yukseltiyor amblight.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simsek59 kullanıcısına yanıt

    konsolda duruyor tv, 15 cmden biraz fazla mesafe var duvarla.

  • wifi kopması yasayan var mı media markttan aldım memnun değilim teknosa gibi iade edip üst modelede gecemiyorsunuz bir daha teknosadan alacagım tv yi

    nedense parasını hak etmiyor bu tv bana göre mac izleyim dedim yansıtıp falan atmadıgım takla kalmadı android olmadıgı için..haliyle 3.500tl max bu tv nin ederi


    https://www.teknosa.com/philips-the-one-50pus850562-50-126-ekran-ambilightli-4k-uhd-android-tv-p-110019449

    su model daha mantıklı en azından özelliklere para saydım dersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 25 Nisan 2021; 23:34:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

    Akşam kuruldu philips servisi sözünde durdu aynı gün geldi.
    Tvyi birkaç saat inceleyebildim sadece ama görüntü kalitesi beklediğimden de iyi. 4k hdr ambilightla birlikte başka bir yere götürüyor sizi. Ses kaliteside gayet iyi, dolby hissi güzel.

    Ayakları ve çerçevesi hafif gri bu da çok hoş.

    Telden chromecastle yansıtma netflix youtube ve amazon prime denedim hepsi güzel çalışıyor. Mi box 4k almıştım indirimde diye ama televizyonun kendi netflixinden farkı yok. Ip tv için kullanabilirim.

    Olumsuz yanları;
    Menü vs ağır biraz. home tuşuna basınca geç geliyor.
    Kumanda da ki rokuku tv tuşu işlevsiz, üstelik buglı sanırım ekrandaki yazıyı 10 dk kapatamadım. Tvyi kapatıp açtım yine oradaydı en son nasıl kapadım kendimi gitti bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

    Neyse sonuç olarak çok memnun kaldım, ambilight bir tv uzun süredir hayalimdi çok mutlu etti.

    Resim ayarlarını da kuruluma gelen arkadaş yaptı, baya da muhabbeti güzel kibar biriydi. Baktım diğer ayarlara göre baya güzel ayar yapmıştı, değiştirmedim bende.

    merhaba , bu tv yi aldım , daha önce kullandığım yaklaşık 10 sene önce aldığım 32 inç 3D phlıps tv vardı ve ona bağlı olan sourround ses sistemi vardı hdm bağlantı ile kullanıyordum tv iyi ses veriyordu tok ses vardı, aynı şekilde yeni aldığım bu tv ye bağladım ses sistemini ama eski tv de ki sesi alamadım tok ses değil de zayıf cılız bir ses var, tv nin ses menüsünü karıştırdım ses modu kişisel seçince ekolayzır menüsü açılıyor resimdeki gibi biraz ayarları değiştirdim ses biraz daha düzeldi ama aşağıdaki ses ayarları ne anlama geliyor hangisi ne derece olmalı bilgisi olan var mı ? avr anfi olarak pıoneer vsx 921 kullanıyorum .


    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    wifi kopması yasayan var mı media markttan aldım memnun değilim teknosa gibi iade edip üst modelede gecemiyorsunuz bir daha teknosadan alacagım tv yi

    nedense parasını hak etmiyor bu tv bana göre mac izleyim dedim yansıtıp falan atmadıgım takla kalmadı android olmadıgı için..haliyle 3.500tl max bu tv nin ederi


    https://www.teknosa.com/philips-the-one-50pus850562-50-126-ekran-ambilightli-4k-uhd-android-tv-p-110019449

    su model daha mantıklı en azından özelliklere para saydım dersiniz.

    merhaba bende de wifi kopması oldu 2 defa ilkinde tv yi fişten çekip tekrar taktım düzeldi 2.sinde de tv de ki kablosuz a ayarlarında ki ağ ayarlarını görüntüle bölümüne girdim orada sinyal gücü nü hızı ve bağlantı durumunu gösteren bölüm var 2. defa internet koptuğunda bu bölüme girdiğimde sinyal gücünün sabit durmadığını ve hızında bununla birlikte sürekli sinyal gibi değiştiğini gidip geldiğini gördüm sonra modemi kapadım 3 dakika sonra modemi açtım bu sırada tv deki ağ ayalarını görüntüle bölümü açık duruyor ve modemi tekrar açtıktan sonra bu bölümde sinyal gücünün tekrar full olduğunu sabitlendiğini ve hızında sabitlendiğini gördüm sonrasında tekrar bir kopma olmadı genelde youtuba kullanıyorum bakalım tekrar aynı problem olacak mı ? sizde ki problem devam ediyor mu ? ayrıca tv de 2160 1080 gibi çözünürlük ayarı yapılmıyor sanırım böyle bir menü yok !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 12 Mayıs 2021; 21:51:30 >




  • simsek59 kullanıcısına yanıt

    malesef devam hocam. youtube da çözünürlükleride denedim video oynarken durum düzelmedi

    bi arkadas router önerdi sinyal yükseltici onu alıp deneyecegim bakalım


    modem neydi sizin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 12 Mayıs 2021; 23:23:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    malesef devam hocam. youtube da çözünürlükleride denedim video oynarken durum düzelmedi

    bi arkadas router önerdi sinyal yükseltici onu alıp deneyecegim bakalım


    modem neydi sizin

    benim modem de pek iyi değil telekomun verdiği vdsl modem modeli TP-Link TD-W9970V3 VDSL2-ADSL2, maddi durum düzelse iyi bir modem alıcam, phlıps teknik servis le görüştünüz mü ? tv nin içindeki wifi aparatından kaynaklı olabilir mi ? tv nin yazılımı güncel mi ? tv yi kablolu olarak internete bağlayıp denediniz mi ? internet hızınız ne ? internette kopma oluyor muydu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 13 Mayıs 2021; 15:21:31 >
  • Herkese merhaba iyi forumlar,


    Sonbahar'da bir televizyon almaya karar verdim. Araştırmaları, indirim takiplerini şimdiden yapıyorum :) Radarıma giren modellerden ilk sırada "55PUS7805"


    Ben öncelikle sizlere şunu sormak istiyorum, tv box kutundan yanlış hatırlamıyorsam sadece @simsek59 hocam bahsetmiş. Ama genel anlamda danışmak istedim:


    Ben televizyon izleyen biri değilim, benim televizyon almaktaki amacım hemen hemen sadece film ve dizi izlemek için kullanmak. Şuanda da bir televizyonum var ve şöyle söyleyeyim yayın bile bağlı değil :) Bir tv stick takılı ve devamlı olarak üzerinden dizi ve film ihtiyaç duyarsam televizyon kanallarını izliyorum. Bu televizyonu da bu yüzden gözüme kestirdim çünkü televizyonun içerisindeki işlemci, ram vs iyi olmasın istiyorum böylece onlara boşuna para vermeyeyim. Ben istiyorum televizyon yıllarca sabit kalsın, ben eskidikçe tvbox'ı değiştireyim. Benim keyifle film izleyebileceğim bir televizyonum olsun.


    Ses konusunda ise LG soundbar'ım var, bu sebeple televizyonun dahili hoparlörlerini pek kullanmayacağım.


    Bu noktada siz ne düşünürsünüz? Sizce bu bilgiler ışığında bu televizyonu seçmek mantıklı olur mu :) Öyle bir düşüncen varsa bu fiyat aralığında şu modele de bak gibi bir öneriniz var mı? Aslında smart olmayan 4k bir televizyon benim için çok daha iyi oluyor ancak piyasada çok yok ve olanların da fiyatı çok farklı değil :)


    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetnbr

    Herkese merhaba iyi forumlar,


    Sonbahar'da bir televizyon almaya karar verdim. Araştırmaları, indirim takiplerini şimdiden yapıyorum :) Radarıma giren modellerden ilk sırada "55PUS7805"


    Ben öncelikle sizlere şunu sormak istiyorum, tv box kutundan yanlış hatırlamıyorsam sadece @simsek59 hocam bahsetmiş. Ama genel anlamda danışmak istedim:


    Ben televizyon izleyen biri değilim, benim televizyon almaktaki amacım hemen hemen sadece film ve dizi izlemek için kullanmak. Şuanda da bir televizyonum var ve şöyle söyleyeyim yayın bile bağlı değil :) Bir tv stick takılı ve devamlı olarak üzerinden dizi ve film ihtiyaç duyarsam televizyon kanallarını izliyorum. Bu televizyonu da bu yüzden gözüme kestirdim çünkü televizyonun içerisindeki işlemci, ram vs iyi olmasın istiyorum böylece onlara boşuna para vermeyeyim. Ben istiyorum televizyon yıllarca sabit kalsın, ben eskidikçe tvbox'ı değiştireyim. Benim keyifle film izleyebileceğim bir televizyonum olsun.


    Ses konusunda ise LG soundbar'ım var, bu sebeple televizyonun dahili hoparlörlerini pek kullanmayacağım.


    Bu noktada siz ne düşünürsünüz? Sizce bu bilgiler ışığında bu televizyonu seçmek mantıklı olur mu :) Öyle bir düşüncen varsa bu fiyat aralığında şu modele de bak gibi bir öneriniz var mı? Aslında smart olmayan 4k bir televizyon benim için çok daha iyi oluyor ancak piyasada çok yok ve olanların da fiyatı çok farklı değil :)


    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.  

    merhaba, bende harici 4k uydu alıcısı ve ayarlı bir çok uydudan yabancı kanal var az da olsa yaklaşık 15 tane 4k kanalda var, ilk başta görüntü renk netliği kötü geldi ama ayarları kurcaladım değiştirdim ve 120 tl ye de bir hdm kablo aldım görüntü kalitesi istediğime yakın oldu daha da tam ayar yapmadım, sadece oyun oynayan arkadaş da var konuya yazmış görüntüden memnun bence fiyat performans ürünü ben tavsiye ederim, internetten 4k film indirip izledim görüntü gayet iyi 4k tv kanallarında da görüntü iyi





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.