Şimdi Ara

Philips 42PFK6309 /12 uydu ayarlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
27.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merkezi uydu sistemi. Ancak ben sorunu halletmiştim. Televizyon yazilimi guncel.

    Kullanici kilavuzundaki gibi uydu arama ayarlarindan uyduyu aradigimda sat ve eurosatlar cikiyordu sadece. Ben de eurosatlari devre disi birakip sadece sati işaretledim ve kanallari oyle ekledim, oldu. Eger hepsi isaretliyken kanal eklenirse sadece trt filan cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Philips 42pfk6309 marka televizyonun uydu kurulumunu bir türlü beceremedim. Ne zaman aratsam euotelsat 7e uydusunu buluyor. Bu da digiturkün. Sitede oturuyoruz. Odadaki kabloyu bağladım televizyona. Gerekli güncellemeleri de yapmama rağmen sadece dediğim uyduyu buluyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Patrik1907 P kullanıcısına yanıt
    Selam
    tv yazılımı güncel mi önce kontrol etmelisin yoksa sat uydusunu bulmuyor ayrıca yeni yazılım çıkmış bende şimdi gördüm ''Sabit Yazılım Güncellemesi - Yazılım
    version:010.003.050.128, zip dosya , 157.0 MB, tüm koleksiyonu 24 Ağustos 2015 Pazartesi ''

    Yazılım kontrolunden sonra uydu aramaya geç ve 3 4 uydu olanı seçmen gerekiyor. Sıralanmış kanalı seçtikten sonra aramayı başlat sat uydusunu bulacaktır eğer olmaz ise resim li anlatayım ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaDaAaaa kullanıcısına yanıt
    konu çok eski ancak ben böyle bir tv görmedim gecenin 3 ü oldu hala yapamadım kurulumu (42pfk6309/12)
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Selam
    Ben de zamanında çok uğraştım :) tv yi yeni aldıysanız yazılımını güncellemen gerekiyor. güncelleme yapmadan kanalları bulmaz.
  • WaDaAaaa kullanıcısına yanıt
    yazılım güncel Televizyon yeni değil hocam 4 seneyi geçmiştir alalı oldum olası televizyon izlemeyen bi insanım ama işte evdekiler gel şunun bi kanal ayarını yap kanallara bir şeyler oluyor deyince bi bakayım dedim bakmaz olaydım. Bilgisayar konusunda onca işler yapmış donanım yazılım üzerinde çalışmış bi insanım altı üstü bi kanal listesi beni çileden çıkardı . liste aradım uygun liste bulamadım. merkezi sistemdeyiz hotbird görüyor türksat görmüyor gece 12 den beri uğraşıyorum bi ara türksatı yakaladım tv kapatıp açınca uçtu onca saat farklı farklı aramalar yaptım sonunda nasıl olduysa makina bana git la artık dercesine pes etti philips markasının yazılımcılarına ve donanımcılarına burdan selam olsun bi gecede 1 yıl yaşlandım hatta bi ara harici uydu alıcı almak için fiyatlara bakmaya başlamıştım sorunu tam olarak bende nasıl çözdüm bilmiyorum ama turksatı gördüm hiçbir şekilde oto arama yapmadı tüm kanalları web sitelerinden baka baka manuel olarak aratıp eklemek zorunda kaldım. usb belleğe de yedeğini aldım umarım ileride sorun çıkaarsa usb belleğe aldığım yedek sorun çıkarmadan işimi görür. çünkü listeyi atarken sıfırlamam isteniyor buda uyduyu sıfırlıyor zaten uyduyu bulmak mesele bu tv yi komple backup alacak bi sistem yokmu çok saçma bir cihaz görüntü kalitesi olarak muhteşem ama diğer konularda

    edit : yazım kurallarına uyamadım kusura bakmayın aşırı uykusuzum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 12 Eylül 2019; 10:11:18 >




  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    slm
    apartmandaki uyduda çift ya da dörtlü lnb olabilir tv de uydu ayarlarında bağlantı tipi 3 yada 4 uydu olanı seçip aratmanız gerek. son yıllarda philips te uydu listesinde türksat olarak çıkmıyor. ayrıca kanalları usb yedekleme yapılıyor fakat tv resetlendikten sonra usb de ki knalları tekrar dan kurmuyor bu da ek bilgi :)))
  • WaDaAaaa kullanıcısına yanıt
    dediğiniz yöntem ile de yaramadı herşeyi denedim sonra bir bilgisayar ustası olarak çılgın bir yöntem denemeye karar verdim zamanında buna benzer yöntem ile çok iş yapmıştım

    denediğim ve ilginç bir şekilde işe yarayan yöntem ( philips tv uydu ve kanal bulmada bazen çok sinir bozucu olabiliyor ben herşeyi istediğim gibi ayarlayana kadar 10 saat uğraştım. )

    tv de uydu ayarlarında bağlantı tipi 1 olarak hotbird buluyor.
    hotbird bulup kanalları polonya olarak seçiyorsunuz polonya kanalları yükleniyor.
    televizyondaki kanalları sıfırlıyorsunuz ( sıfırlama normalde yok kanal aramaya girip işlemi iptal edince kanallar siliniyor ).
    televizyonu fişten çekiyosunuz 5 dakika sonra geri açıyorsunuz hotbird olarak bulduğunuz uydu bir anda nasıl oluyor ise türksat oluyor ( olmuyor ise tekrar uydu arıyorsunuz orada türksat olarak görüyor )
    bu yöntemde oto arama genelde çalışmıyor frekansları manuel aramanız gerekiyor frekans paketlerini tek tek girerek istediğiniz kanalları eklemiş oluyorsunuz.




  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    :)) gerçekten çok acayip yazılımsal sorun bence görüntü varsa sıkıntı yok
  • @Kogane bu tv de kanal liste sini usb attıktan sonra tekrar yükleyince nedense kanallar gelmiyor. Tekrar uydu ayarlarından 3 4 uyduyu seçip kanalları yüklemek daha iyi. Ayrıca kanalların frekansları güncellenince kanal listesinde yakında güncellenenler listesinde yeni kanal görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar konunun üzerinden uzun süre geçmiş ancak bu kanal listesi beni delirtmeye başladı elinde bu model için kanal listesi olan rica etsem atabilirmi servis kurulumu yaptığında yüklenmişti ama silinmiş nasıl olduysa
  • Kanallar görünüyor ise favoriye atabilirsin ya da gönderebilirim fakat apartmanlar da çoklu sistem mevcut bazılarında ise tek. daha önce kanal listesini kopyaladım daha sonra tekrar yükledim kanalları göstermedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.