Şimdi Ara

PHİLİPS 40PFL5507H/12 Mİ PANASONİC42 ET5E Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bişey sorcam.Ben de panasonic 42et5e aldım. Geçen sene de digiturk ten internet üzerinden seyretmek üzere maç paketi almıştım. Meğersem digiturk maçları microsoft silverlight ile yayınlıyormuş. E tabi tv nin işletim istemi ve hdd si olmadığından indiremedim. Tv ye herhangi bir cihaz bağlamadan silverlight üzerinden maç seyretmenin bir yolu var mı biliyor musunuz ?
  • Şimdi başka bir soruyla bu konu yukarı çıkmışta, insanlar benim yazdıklarımdan yanlış çıkarım yapmasınlar diye güncelleme yapma ihtiyacı hissettim.

5507'nin 46" olanı kesin Samsung panel kullanırken, 40" olanında ise hem Sharp, hem de Samsung panel kullanılmakta. bu serideki Sammy PVA panelin Sharp kadar yüksek kalite (özellikle kontrast değeri olarak) olduğu şüpheli + biraz daha fazla clouding riski var gibi gözüküyor. Panelin arkasındaki seri numarasından hangi marka kullanıldığını anlamak imkansız. Tek anlama yolu pixel dizilimini incelemek, UV²A kendine has pixel dizilimi var. Net'te araştıran bulur. Benden uyarması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJ

Şimdi başka bir soruyla bu konu yukarı çıkmışta, insanlar benim yazdıklarımdan yanlış çıkarım yapmasınlar diye güncelleme yapma ihtiyacı hissettim.

5507'nin 46" olanı kesin Samsung panel kullanırken, 40" olanında ise hem Sharp, hem de Samsung panel kullanılmakta. bu serideki Sammy PVA panelin Sharp kadar yüksek kalite (özellikle kontrast değeri olarak) olduğu şüpheli + biraz daha fazla clouding riski var gibi gözüküyor. Panelin arkasındaki seri numarasından hangi marka kullanıldığını anlamak imkansız. Tek anlama yolu pixel dizilimini incelemek, UV²A kendine has pixel dizilimi var. Net'te araştıran bulur. Benden uyarması.

Albani Philipsin SPVA modüllerde daha basarili olduğunu yazmış.ayrica 7 ve 8 serisi yine s_pva diye eklemişti,sharp modüllerde kağıt üstündeki gibi stabil değilmiş ve cok sorunluymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• panasonic 50st50 plazma tv bozulduktan sonra yerine yeni tv arayışındayım.

46pfl5507 buldum 2200 tl ye. ama 3d özelliğini hiç kullanmayacam.
    aynı görüntü kalitesiyle, 3d özellği olmayanı var mı bu tv nin?
    40 inch i ucuz olsa alcam da 1900 tl diyor. 300 tl fark verip 46 almak daha mantıklı

sayın albaninin bu tv y, beğenmesi de etken tabi bunda.

dün teknosada sony hx850 görmüştüm. 30 40 tv arasında. parlıyordu adeta.
    ama diğerleri arasında philips var mıydı bilemiyorum.

bu 46pfl5507 acaba hx850 ye yakın mıdır görntü kalitesi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

panasonic 50st50 plazma tv bozulduktan sonra yerine yeni tv arayışındayım.

46pfl5507 buldum 2200 tl ye. ama 3d özelliğini hiç kullanmayacam.
    aynı görüntü kalitesiyle, 3d özellği olmayanı var mı bu tv nin?
    40 inch i ucuz olsa alcam da 1900 tl diyor. 300 tl fark verip 46 almak daha mantıklı

sayın albaninin bu tv y, beğenmesi de etken tabi bunda.

dün teknosada sony hx850 görmüştüm. 30 40 tv arasında. parlıyordu adeta.
    ama diğerleri arasında philips var mıydı bilemiyorum.

bu 46pfl5507 acaba hx850 ye yakın mıdır görntü kalitesi olarak?

kliksada bonusa 2099 tl 12 taksit phlips 46 pfl 5507 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 27 Ağustos 2012; 11:10:20 >
  • teknosa.com da 2300 tl. 200 tl hediye çeki var
    ama mağazdan alırsak bu 200 tl geçrerli mi bilemiyorum
    kliksaya da güvenebilir miyiz bilemiyorum
  • kliksada zaten sabancının firması bende 40 inç olanını 3 ay önce oradan aldım güvenilir bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragonReddevils

kliksada zaten sabancının firması bende 40 inç olanını 3 ay önce oradan aldım güvenilir bir site

Teknosa magazadan alsam 200 tl ceki vermezler sanırım.

Kargo ile de ugrasmak gerekecek.sorunlu urun gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekonasanın şartlarını bilmiyorum ürün sorunlu gelirse zaten kutuyu açmadan servis geliyor kutuyuda onlar açıyor bir problerm olursa tutanak tutup gerekeni yapıyorlar sen uğraşmıyorsun
  • phil 5507 ile pana et5 i kıyaslamakdan ziyade
    phil5507 ile pana et50 yi kıyaslamak lazım bence. çünkü ikisi de aktif ve özellikleri daha benzer.

5507 yerine pananın et50 si alınır mı ya da soruyu şöyle mi sorsak. hangisi f/p tercih edilmelidir. (bence et50 :) )
  • Arkadaşlar ben 5507 ve et5e arasında kaldım. daha doğrusu aktif gözlüklerin kullanım zorluğu ve maliyet nedeni ile panasonic'e yakınım... fikrimi değiştirecek önerileriniz varmı....?
  • quote:

kliksada zaten sabancının firması bende 40 inç olanını 3 ay önce oradan aldım güvenilir bir site

üründen memnunmusunuz. Ben sadece ses sisteminde orjinal bluray film ve dsmart hd kullanmak amacı ile düşünüyorum tvyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

üründen memnunmusunuz. Ben sadece ses sisteminde orjinal bluray film ve dsmart hd kullanmak amacı ile düşünüyorum tvyi.

Kuzenim çok memnun açıkçası, forumu da okursanız f/p oranında herkes en iyisi der öyle düşünür, bence de öyledir. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

quote:

Kuzenim çok memnun açıkçası, forumu da okursanız f/p oranında herkes en iyisi der öyle düşünür, bence de öyledir. Hayırlı olsun.

kesinlikle philips derim.fiyat performans ve görüntü kalitesi anlamında çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

quote:

quote:

quote:

kesinlikle philips derim.fiyat performans ve görüntü kalitesi anlamında çok iyi.

ben mkv dts usb gibi ıvır zıvırla uğraşmayacağım için sanırım bu tv işimi görecek. Keşke bide ambilight koysalarmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben mkv dts usb gibi ıvır zıvırla uğraşmayacağım için sanırım bu tv işimi görecek. Keşke bide ambilight koysalarmış

philipsin 42 inclik modellerinde amblight var ama görüntü kalitesi bilmiyorum 5507 nin yerini tutar mı?pfl 6xxx serisi bahsettiğim model.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

philipsin 42 inclik modellerinde amblight var ama görüntü kalitesi bilmiyorum 5507 nin yerini tutar mı?pfl 6xxx serisi bahsettiğim model.

6877 nin sayfasını okudum baştan aşağı sorun başka birşey yok. sırf ambilihgt olsun diye tv karşısında görüntüden fıtık olmaktansa bu model al sırtını yasla bak keyfine değil mi?

• Biraz da şans işi, 6877 çok satan bir model olduğu için dolayısıyla oran olarak şikayetler de artıyor :) Açıkçası 3 taraflı ambilight çok cezbediyor beni, resmen çekiyor. Gerçekten daha önce ambilight keyfini yaşamamış,o büyülü atmosferi görmemiş insan çok anlayamaz dediğimi. Ama tercih etmesen de neredeyse ondan daha güzel ve verimli bir ürün alıyorsun 5507, şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.