Bildirim
Philips 32' LCD TV seçimi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
panasonıc 32lx70f veya sony 32d300 ikiside bir numara seçimin tamamen görsel bakışına kalmış...ama fiyat daha uygun olsun dersen o zamanda samsung 32r81b. _____________________________ -
neden bu modelleri önerdiniz biraz daha açıklarmısınız? _____________________________ -
Size birçok model önereceklerdir. Ancak ben size 37" (94 ekran) ödüllü bir LCD önereceğim: Samsung 37M87BD.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-37M87BD-LCD-TV,3157.html
Philips'in emsal modelleri ile kıyaslayın. Hangisinin fiyat kalite oranı daha iyi?
Birkaç önemli özelliğini yazayım:
1920x1080 çözünürlük
8000:1 kontrast
550 cd/m2 parlaklık
Renk gamı %100 EBU
Movie plus
HDMI 1.3
1080p sinyal desteği (full HD diyenlere aldırmayın HD ready'dir)
DVB tuner
HDMI-CEC(HDMI'den Samsung ürünlerine bağlantı yapıldığında tek kumanda ile kontrol etme)_____________________________ 1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V
-
madem 82 ekran bakıyorsunuz, benim önerim sony 32d3000 dir.
nedenine gelince (özellikle de Philips'in FULL HD dahil tüm ürünlerine bakınız) ; sadece biri bile yeterli olacaktır sanırım.
Sony D3000 serisinde 10 bit xvYCC panel kullanılıyor, şu an benim bildiğim Türkiye piyasasında şimdilik 10 bit panel kullanan başka bir 82 ekran yok. eğer varsa diğer arkadaşlarımız söyler zaten, hep beraber öğreniriz.
quote:
Orjinalden alıntı: cell
neden bu modelleri önerdiniz biraz daha açıklarmısınız?
-
quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077
nedenine gelince (özellikle de Philips'in FULL HD dahil tüm ürünlerine bakınız) ; sadece biri bile yeterli olacaktır sanırım.
Sony D3000 serisinde 10 bit xvYCC panel kullanılıyor, şu an benim bildiğim Türkiye piyasasında şimdilik 10 bit panel kullanan başka bir 82 ekran yok. eğer varsa diğer arkadaşlarımız söyler zaten, hep beraber öğreniriz.
quote:
cehaletimi mazur görün lütfen ama bunun ne gibi faydası olur? ayrıca diğer ürünler kaç bit panel kullanır?_____________________________
-
quote:
quote:
Başka bir konuda yine cevaplamışlardı ama Philips 9632,9732 4 trilyon renk 14 bit işlemciye sahiptir.
http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_32PFL9632D_10_TR_CONSUMER/Flat-TV+32PFL9632D-10
Bilvarch Samsung konusunda daha detaylı bilgi verebilir._____________________________ 1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V
-
selam sevgili sserin,
xvYCC 2005 yılında uluslararası kabul edilmiş yeni renk standardı biliyorsunuz. Bu renk standardı , renkleri 1.8 kat arttırıyor. Bu rakam size düşük görünecektir. Çünkü birçok markanın bu konuda yanıltıcı bilgi vermesinden kaynaklanmaktadır.
Bir başka önemli konu , arkadaşlarımızın hep merak ettiği 1.3 HDMI bağlantısı bilindiği gibi deep colour standardını desteklemeketdir. Ancak RGB ye göre panelin en az 30 bit olması gerekmektedir.
1.2 version (eski olarak bilinen HDMI) ise RGB 24 bite kadar zaten desteklemektedir.
Bu bilgiler, Philips'in ne kadar geride olduğu konusunda umarım fikir verebilmiştir.
Piyasa değeri olarak tahminimce üst model bir FULL HD nin bu koşullarda 10 bit bir panele göre %50-60 fiyatlarla satılması gerekeceğini tahmin ediyorum.
Orjinal metin aşağıdaki gibidir.
Deep Color™: HDMI 1.3 supports 30-bit, 36-bit and 48-bit (RGB or YCbCr) color depths, up from the 24-bit depths in previous versions of the HDMI specification.
quote:
Orjinalden alıntı: sserin
quote:
quote:
Başka bir konuda yine cevaplamışlardı ama Philips 9632,9732 4 trilyon renk 14 bit işlemciye sahiptir.
http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_32PFL9632D_10_TR_CONSUMER/Flat-TV+32PFL9632D-10
Bilvarch Samsung konusunda daha detaylı bilgi verebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler