Arkadaşlar bugün Philips 22" Wide Screen (220WS) LCD Monitor aldım. Çok beğendim gayet hoş. Samsung un 226BW yi alacaktım 2ms ama bunu almamı önerdiler. Benim aldığım 5ms. Gayet memnunum. Diğer arkadaşın samsung da yaşadığı sorun yani filmlerde özellikle karanlık çekimlerde pixelleşme bende de mevcut. Örneğin aynı filmi cd ye kaydedip lcd tvde izlersem sorun yok ama lcd monitorde sorun var. DVI kablo alıp bağlantı yapsam sizce fark olur mu?
1680 x 1050 @ 60 HZ çalıştırıyorum...
Tamamdır... Biraz renk biraz constrast ve brightnes ile çözüldü sorun. Bir tek dvi dan bağlayıp denemek kaldı. kablo alır almaz deniycem
Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan...
DVI kablo yanında gelmiyormu ? samsungların yanında geliyor...
En önemlisi nerden ne kadara aldın...
Sağol kardeş teşekkürler. Bimeksten aldım kdv dahil 608 ytl. dvi kablo çıkmadı
Hayırlı olsun monitörün.bende daha yeni philips 200xw7 aldım 20" büyüklüğü benim için gayet yeterli ama filmlerde öyle piksellenme felan olmuyo 2 tane film izledim (dvd) ikisininde görüntü kalitesi güzeldi.
Teşekkürler.. Özellikle siyah görüntülerde çok bariz bi fark var. acaba dvi dan bağlasam düzelir mi bilemiyırum
quote:
Orjinalden alıntı: John PHILIPS
Hayırlı olsun monitörün.bende daha yeni philips 200xw7 aldım 20" büyüklüğü benim için gayet yeterli ama filmlerde öyle piksellenme felan olmuyo 2 tane film izledim (dvd) ikisininde görüntü kalitesi güzeldi.
brightness constrast ve color ayarlarınız kaçta ? özel bir ayar fln yaptın mı? dvi dan mı bağladın bi de hocam?
quote:
Orjinalden alıntı: dumani
quote:
Orjinalden alıntı: John PHILIPS
brightness constrast ve color ayarlarınız kaçta ? özel bir ayar fln yaptın mı? dvi dan mı bağladın bi de hocam?
Evet DV-I dan bağladım direk analog olarak hiç takmadım hiç bi ayarda yapmadım bi tek parlaklık %100 dü onu%50 yaptım başka hiçbişey yapmadım görüntü gayet güzel.Filmlerde felan benim eski 17" vestel crt den farkı yok nerdeyse ya daben anlamadım ilk lcdim olduğu için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme