Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
14
Favori
32.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Philips 49PUS7002 yeni aldığım cihazda Tivibu uygulamasını çalıştıramıyorum bilgi sahibi olan varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55pus7502 alacakken ips panel dezavantajları yüzünden vazgeçtim. Ambilight için özellikle Philips istiyordum. 55pus8602 modelini gördüm ama tr de stokta yoktu. Sonra stoğa geldiğinde 6500 7000 aralıklarında fiyatı vardı. Bu TV var panel olup bana harici bir ses sistemi aldırmayacak olması yüzünden hoşuma gitti. Sesini dinledim mağazada bir soundbar değil ama standartın üzerinde. Daire kullanıcısı için oldukça yeterli. Bugün indirime girdiğini gördüm ve siparişi verdim. Cuma gelir dediler. Bu TV hakkında uzman arkadaşların düşüncesini çok merak ediyorum açıkçası. Fikirlerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

    Philips mi sony mi arasında kararsız kaldım.Tabi teknoloji marketlere gidince samsung ve lg markalarını öne çıkarıyorlar.Tavsiye bol herkesin önerisi farklı.Çalışanların tvlerin özelleklerini bilmeden konuştuğuna emin oldum. Şu anki televizyonum 2011 model 32 inç Sony bravia.Eve ufak gelmeye başladı tvyi büyülteceğim. Bende philipsin 49pus7502 modeli için pusudaydım indirim beklerken tvnin stoğu kalmadı. Stokda olanlarda çok pahalı .Bu modeli beklerken 55 pus8602 nın bir anda fiyatının 6500-6900 bandından 4999 TL ye düştüğünü gördüm inanamadım. Sebebini sordum Philips piyasaya birden binlerce bu modelden tv sokmuş.Tv gayet şık ama markası Philips traş makinesi olarak philips kullanıyoruz neden tv philips olmasın diye düşünüyorum.Ben düşünürken fiyatı 4 752 tl ye kadar düştü. Tv nin bir sürü özelliği var şık , 100 hz , daha doğal renkler mıknatıslı ayrılabilir 50 w sound bar kafama takılan android olması .birkaç kişi tv android olacaksa sonyden şaşma dedi kafamı karıştırdılar.Ay sonuna kadar karar vereceğim henüz alanlar bu tv için yorum yapmamışlar.Şu an beklemedeyim.




  • hernandes12 H kullanıcısına yanıt
    Karar verdiyseniz eğer şuan sadece hepsiburada nar satıcısında indirimli olarak var. Diğer yerlerde stok bitmiş. Muhtemelen hb de de bitecektir.
  • şuan 55pus8602 model philips qled televizyon sahibiyim 2 gün oldu. televizyondan youtube videolarında 4k video açtığımda herhangi bir donma takılma olmuyor. ancak youtube uygulamasından her hangi bir maç videosu açtığımda futbol topunda hareket halinde ekranda titremeler mevcut. Uygulamadan olabileceğini düşündüm netten bir futbol videosu indirdim onu açtım ondada donmalar oldu. daha sonra televizyonu antene bağladım ordan a spor hd yayını açtım aynı donma ordada mevcut. Acaba benim tv de bir sorun mu mevcut genel bir sorun mu anlamadım aynı şikayetleri olan arkdaşlar varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim. Tarayıcıdan 1080p yayın açtım orda bi sorun yaratmadı ancak maçlarda böyle sorunlar vermesi beni tedirgin etti. Televzyonu değiştirmeilimiyim sizce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.akin

    şuan 55pus8602 model philips qled televizyon sahibiyim 2 gün oldu. televizyondan youtube videolarında 4k video açtığımda herhangi bir donma takılma olmuyor. ancak youtube uygulamasından her hangi bir maç videosu açtığımda futbol topunda hareket halinde ekranda titremeler mevcut. Uygulamadan olabileceğini düşündüm netten bir futbol videosu indirdim onu açtım ondada donmalar oldu. daha sonra televizyonu antene bağladım ordan a spor hd yayını açtım aynı donma ordada mevcut. Acaba benim tv de bir sorun mu mevcut genel bir sorun mu anlamadım aynı şikayetleri olan arkdaşlar varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim. Tarayıcıdan 1080p yayın açtım orda bi sorun yaratmadı ancak maçlarda böyle sorunlar vermesi beni tedirgin etti. Televzyonu değiştirmeilimiyim sizce.

    Bence bir servisle gorusun. Yeni yeni piyasaya girdigi icin bilgi toplayana kadar zaman gececektir.



    Magazada incelerken benim de dikkatimi ceken bir durum bu, ancak usb bellegi yeterli hizda okuyamadigi gibi bir sebeple olabilecegini dusunmustum. Benim gordugum bazi anlarda ufak bolgesel karelenme tarzi goruntu bozukluklari seklindeydi. Tv yi aldim ancak haftasonuna dogru kurdurabilecegim ancak, sonrasinda daha iyi cevap verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 17 Mart 2018; 23:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Youtube maç videolarindaki görüntülerden tam anlaşılmaz canlı maç seyretmen gerek aspor ve indirme videolarda tam anlayamazsiniz ... bellekten mac yayinindada sony xe93 serisi tv de bile yapiyor birebir test ettim philipste pus7502 de de aynisiydi top giderken havada izli gidiyordu perfect motionu kapatin birde öyle deneyin mac yayınlarinda motionun açik olması öyle sorunlara yol acabiliyor perfect motionu kapatip deneyin sonucuda yazın buraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde dün Philips 55PUS8602/12 modelini vatanbilgisayardan + 1 yıl daha garantisi ile beraber 4999TL ye aldık. Pazartesi günü gelip kurulumu yapılacak. Sizce bu fiyata daha iyisini bulabilir miydik?
  • Cuma günü philips 55pus8602 için tekrar media markete gittim. Yanımda usb ve içindede film vardı dedim denemenin bir sakıncası varmı yok dediler usbyi taktılar hemen tanıdı film klasörü açıldı. filmi başlattılar gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim tam bir hayal kırıklıgı oldu.karalenmeler filmi bozuk göstermesi bende şok etkisi yaptı. film 720 p idi. bu kadarda kötü gösterecegini tahmin etmezdim. bu kadar paraya degmez dedim çıktım. daha ucuz 49 ınç birşeyler bakıyorum. tavsiyesi olan olursa memnun kalırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hernandes12

    Cuma günü philips 55pus8602 için tekrar media markete gittim. Yanımda usb ve içindede film vardı dedim denemenin bir sakıncası varmı yok dediler usbyi taktılar hemen tanıdı film klasörü açıldı. filmi başlattılar gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim tam bir hayal kırıklıgı oldu.karalenmeler filmi bozuk göstermesi bende şok etkisi yaptı. film 720 p idi. bu kadarda kötü gösterecegini tahmin etmezdim. bu kadar paraya degmez dedim çıktım. daha ucuz 49 ınç birşeyler bakıyorum. tavsiyesi olan olursa memnun kalırım.


    8 serisi kötü olamaz Ya. Usb mi sorunlu. Yoksa filmde mi sıkıntı var.. Başka modellerde denediniz mi. İlginç valla.

    Bende düşünüyorum ama, siz böyle yazınca ikilemde kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene


    quote:

    Orijinalden alıntı: hernandes12

    Cuma günü philips 55pus8602 için tekrar media markete gittim. Yanımda usb ve içindede film vardı dedim denemenin bir sakıncası varmı yok dediler usbyi taktılar hemen tanıdı film klasörü açıldı. filmi başlattılar gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim tam bir hayal kırıklıgı oldu.karalenmeler filmi bozuk göstermesi bende şok etkisi yaptı. film 720 p idi. bu kadarda kötü gösterecegini tahmin etmezdim. bu kadar paraya degmez dedim çıktım. daha ucuz 49 ınç birşeyler bakıyorum. tavsiyesi olan olursa memnun kalırım.


    8 serisi kötü olamaz Ya. Usb mi sorunlu. Yoksa filmde mi sıkıntı var.. Başka modellerde denediniz mi. İlginç valla.

    Bende düşünüyorum ama, siz böyle yazınca ikilemde kaldım.

    Arkadaşlar philipsin yıllardır çözemediği bir sorun bu motion sorunu, natural motion acikken görüntüde dogal olmayan efektler olusuyor, natural motion ayarini kapali yapinca bundan kurtuluyorsunuz ama bu sefer goruntu titriyor. Bu sebepden ben pus6501 modelini iade etmistim. Philips göya p5 islemciye gecti ama ayni sorunlar tam gaz devam, sıkı film izleyicilerine tavsiye etmem philipsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürünü kurdum mağazada göründüğünden çok daha güzel geldi. Evde herkes hayran kaldı. Siyah performansı çok İyi.renkler şahane. Sesi baya yüksek ama basslarda zayıf. Subwoofer var diye alacak olan varsa begenecegini sanmıyorum. Ama sesi çok yüksek çıkıyor. 4k test videolarında zaten coştu. Önceden indirdiğim remux avatar filmini açtım zaten tv kendini gösterdi. Maç izlemedim. Ambilight zaten çok hoşuma giden bir özellikti. Şuanlık çok memnunum. Düğünüm için aldım indirimde diye. Ağustosa kadar kutusunda duracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz gibi bende motion ayarları kapatınca görüntü düzeldi yalnız titremeler mevcut oldu. Ancak kapatmadan kişisel ayarlardan minimume getirince de çok rahatsız etmiyor. Ben pc ve nette denedim düğün için aldığımdan suan uydu alıcısına bağlayamadım ama orda sorun olacağını çok sanmıyorum
  • dediğiniz gibi bende motion ayarları kapatınca görüntü düzeldi yalnız titremeler mevcut oldu. Ancak kapatmadan kişisel ayarlardan minimume getirince de çok rahatsız etmiyor. Ben pc ve nette denedim düğün için aldığımdan suan uydu alıcısına bağlayamadım ama orda sorun olacağını çok sanmıyorum. Bu tarz sorunlar tüm televizyonlarda var o da görüntüyü daha akışkan hale getirmek için yaptıkları yazılımlardan. LG oledlerde dahil bu işe.
  • Bu gün de televizyonu 4k digitürk uydu alcısına taktım. Sanırım problemi çözdüm kendi uydu alıcısında olan perfect motion sorunu 4k uydu diğitürkte olmadı bein sport 4k ve hd yayınlarını açtım ne titreme kaldı ne takılma kaldı. Uydu alıcısının yanı sıra kanalların verdiği hd yayın kaliteside önemli sanırım. Benim burdan anladığım üst seviye tv kullanıcaksan üst seviye dahili alıcı ve usb bellek kullanacaksın diyor:)
  • TV NİN FİYATI DÜN VATANDA 4.500 TL YE DÜŞTÜ.TABİ BU 1 GÜNLÜK GECE İNDİRİMİ İDİ. DİĞER MODELLERE BAKIYORUM USB PERFORMANSI BENİM DENEDİĞİM USB İLE ZAYIF OLMASINA KARŞIN YİNEDE SEÇENEKLER MUADİLLERİ ARASINDA BU TV GİBİ GELİYOR. AY SONUNU BEKLİYORUM. BAKALIM NE OLACAK.
  • philips 55pus8602 inin fiyatı 4,500 tl ye düştü.bekledikçe düşüyor. philips 49pus7502 de 3.419 tl.
  • Nisanda 2018 modeller gelecekmiş. Bende yarın 49pus7502 almayı düşünüyorum. Yeni modeller kur nedeniyle oldukça pahalı olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DÜN 55PUS8602 PHİLİPS TV Yİ ALMAYA GİTTİM. ANCAK TV Yİ İNCELERKLEN YARDIMCI ELEMANIN YAPTIĞI YORUMLAR NEDENİYLE VAZGEÇTİM. KENDİ OYNATTIĞI DEMODA RENK SOLUK. NEDENİNİ SORDUM PHİLİPS GERÇEK DOĞAL RENKLERE ÖNEM VERİYOR DENDİ . YORUM HOŞUMA GİTMEDİ. EKRANIN TEK KATMANDAN OLUŞTUĞU DOLAYISIYLA RENK KAYMASININ ÇOK FAZLA OLACAĞINI SÖYLEDİLER. YANİ BEYAZI GRİ OLARAK GÖRMEMİZ ÇOK YÜKSEK OLASILIKMIŞ.BEN YİNE TVYİ ALMAYI AKLIMA KOYDUĞUM İÇİN İNCELEMEYE DEVAM ETTİM HATTA HANIMA VERDİM KUMANDAYI KURCALA BAKALIM DEDİM. ALDI KUMANDAYI YOUTUBE GİRDİ ARKASINDAKİ KLAVYEDEN HIZLICA YAZDI ÇOK KULLANIŞLI DEDİ.BİRAZ KUMANDA AĞIR ODA SESLİ KOMUT İÇİN MİKROFON KOYMUŞLAR BİRDE KLAVYE VAR ONDAN SANIRIM.NEYSE MÜZİK VİDEOSUNU AÇTIK TV NİNİ SESİ ÇOK ÇIKIYORUM BAS KISMI PEK ETKİLİ DEĞİL SESİ İYİ.ANCAK VİDEO YİNE SOLUK GÖSTERİYOR.YARDIMCI ELEMANA YİNE SORDUM NEDEN BÖYLE DİYE. İNTERNET HIZINA GÖRE YOUTUBE VİDEO KALİTESİNİ AYARLIYOR DEDİ. HOPPALA BEN TVYİ NEYE GÖRE ALACAĞIM. ALDIM EVE GÖTÜRDÜM İYİ ÇIKACAK BU SORUNLARLA KARŞILAŞMAYACAĞIM DİYE YA AYNI PROBLEMLERLE KARŞILAŞIRSAMI VAR. VELASIL KELAM BEN SAMSUNG 55MU8000 İLE SONY 55XE8505 E DÖNDÜM.




  • hernandes12 H kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım. Ama sony nin menülerine çok hantal diyorlar. 8005i deneme imkanınız oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.