|
Donanımhaber guruları konuşmuş
![]() ![]() Konsolun 4k gibi bir iddiasıda yok 1080, yer yer 2k çözünürlükler ile yola devam edecek , gpu gücü hariç üst model ile aynı özellikleri barındırıyor , eleştirilebilir tek noktası depolama kısmı oda maliyet odaklı olduğu için ![]() |
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Ekim 2020; 8:37:40 > |
|
neye göre üvey evlat ? oyunlar series s'e göre yapılacak düşünceysiyle mi ? o zaman pcde de rtx 3070 ve üstü üvey evlat oluyor |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Bilgisayarda donanıma göre ayar yapabiliyorsun. Konsolda böyle bir şansın yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alım gücü düşük olmayan ülkelerde ben series s'in daha çok satacağını sanmıyorum. 500gb hafızası var ve ekstra depolama satın almaya kalkınca series x fiyatına geliyor. series x'deki depolama series s'den 500gb daha fazla. hem de donanım olarak 3 kat daha güçlü. 500 dolar/euro'ya 1.5tb güçsüz konsol alacağına, 1 tb güçlü konsol alacaklardır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sanki Series X satışlarından beklentimiz yok demeye getirmiş gibi. Bir de çok satan konsola odaklanacağınız diyor bu adam. Mevcut nesil maalesef bir 7-8 yıl daha sürecek bu adamlar yüzünden, yine ne varsa Playstation exclusive oyunlarında var, grafikleri ile resmen nesil farkı atacaklar... |
Yurt dışında çoğu kişinin evinde ikinci konsol var büyük olasılık bu s'i o şekilde satacaklar ve böylece satışı daha fazla olacak diye düşünüyorlar mantıksız denemez ama bekleyip göreceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
playstation olan eve girmek için yapılmış bir adım o doğru. ama tek konsol olarak almak mantıklı değil.(bizim gibi bozuk ekonomilerden bahsetmiyorum) |
Mallesef ama Türkiye pazarı ne ki misal elimde sadece switch olsa series s alırdım danimarkada calisitgim zamanlarda tanıştığım tüm insanların evinde 2 konsol garanti vardı onlar ne olursa olsun alıyorlar 3. Dünya ülkelerini pek dusunmediklerine eminim gamestop gibi atilimlarla bunu kanıtladılar bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Her konuda böyle bomboş mesaj atan birisi çıkıyor. Şu saçma sapan sonuca nasıl ulaştı çok merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birisi boş mesaj demiş, bu sonuca nasıl vardın demiş ( ki bu arkadaşa mesaj ve alıntıda yapılmıyor alıntı ve cevap istemiyorsan cevap yazmayacaksın) çok basit görünen köy klavuz istemez Xbox One ve Xbox One X aynı olan şuan tekrar gerçekleşiyor Series S ve Series X olarak birisi 12 Tf gücünde diğeri 4 Tf daha neyin mukayesesi olsunki bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür ve ona ayak uydurmak zorundasın bu açık ve net |