Şimdi Ara

Phanteks Ph-F140Mp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Corsair Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm Fan : satıldı

    Amazon.com.tr den alınma. 2 yıl garantili.

    Geniş çaplı soğutma için yüksek hava akımı


    AF fan modelleri en az 3cm boşluklu serbest alanlarda en iyi performansı ortaya koyar. PC’nizin arka ya da tepe kısmına montaj edilerek kasanın ısınmasına sebep olan masa üstünüzün ana kartından, işlemcisinden, grafik hız arttırıcılar ve diğer bileşenlerden kaynaklanan sıcak havayı boşaltmak için idealdir. Yan panelde ya da dip kısımda yer alan giriş fanlarıyla eşit olarak çalışırlar.


    Daha az miktarda hava yoğunluğunun olduğu dahili disk takma bölümleri gibi kısıtlı alanlar ya da dğer dar alanlar için, yüksek statik basınç Air Serisi SP model fanlarına bakabilirsiniz. Kauçuk köşeler titreşimi ve sesi azaltırken,ultra ince yapraklar yoğun hava akımını sessiz bir şekilde iletmek için dizayn edilmiştir.


    AF140 Quiet Edition
    Boyutlar 140mm x 25mm
    Çalışma Voltajı 7V – 12V

    Performance @ 12V:

    Hava Akımı 67.8 CFM
    Statik Baskı .84 mm/H20
    Ses Debisi 24 dBA
    Hız 1150 RPM
    Güç Çekişi .1A


    Paket içeriği


    AF140 Quiet Edition Fan
    Üç renkte halka kırmızı, mavi ve beyaz
    Montaj vidaları
    Voltage step-down adapter for lower speed operation


    Phanteks Ph-F140Mp

    Phanteks Ph-F140Mp






    Phanteks Ph-F140Mp Beyaz : 125 TL

    Phanteks Ph-F140Mp 140Mm Pwm Beyaz Bilgisayar Kasa Fanı 6 - 7 ay civarı kullanılmıştır. 3 Adet mevcut. LL140 set kurduğum için boşa çıkmıştır. Her hangi bir kusuru veya sıkıntısı yoktur. Deneyerek alabilirsiniz.



    Phanteks'ten 140 mm yüksek statik basınçlı premium fanlar olan PH-F140MP, Maelström konsept teknolojisi ile tasarlandı. Fanlar PWM dahili olarak üretildiğinden, kullanıcıların 500-1600 RPM arası hızlar için daha fazla ayar yapmalarını sağlayan daha az kablo içeriyor.

    Phanteks'ten 140 mm yüksek statik basınçlı premium fanlar olan PH-F140MP, Maelström konsept teknolojisi ile tasarlandı. Fanlar PWM dahili olarak üretildiğinden, kullanıcıların 500-1600 RPM arası hızlar için daha fazla ayar yapmalarını sağlayan daha az kablo içeriyor. Yüksek statik basınçlı fan olan PH-F140MP, yüksek fin yoğunluğunun neden olduğu hava akışı kısıtlamasını aşma kabiliyetine sahip olabilir. PHF140MP, doğrudan ve odaklanmış bir hava akışı sağlayan yüksek statik hava basıncı üretir ve böylece radyatörün yoğun paketlenmiş yüzgeçleri için ideal hale gelir. PH-F140MP, rezonans etkilerinden kaçınmak ve dönme istikrarı için manyetik fırçasız bir DC motora sahip daha büyük bir taban boyutuna sahiptir. Daha iyi yapısal güç oluşturmak için Phanteks, PH-F140MP'nin arka çerçevesini yeniden tasarladı. Phanteks taraftarları artık titreşimleri azaltmaya yardımcı olmak için önceden takılmış lastik pedlerle birlikte geliyorlar. Gürültü azaltma zorlukları düşünülerek, bileşen daha düşük aktüatör gürültüsü, daha düşük elektromanyetik gürültü için PCBA, daha düşük çalışma sesi için fırçasız motor yapısı ve daha düşük rüzgar ve titreşim gürültüsü için çerçeve kılıfı için modifikasyon yaptık.

    Phanteks Ph-F140Mp

    Phanteks Ph-F140Mp




    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 23 Aralık 2020; 1:49:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.