Şimdi Ara

Peugeot'un kötü şöhreti nereden kaynaklanıyor?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
23.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En iyisi 57 Chevy İmpala Project X di mi dostum tartışmaya gerek yok.
    quote:

    Orjinalden alıntı: newmonarch

    Ben anlamıyorum bu Fransız arabalarıyla dalga geçen insanları, altlarındaki VW'ler felan çokmu iyi sanki...Almanlarında ne döküntü arabaları var, Japonlarında öyle.

    Ha 307'nin felan bende şanzıman dağıttığını çok duydum ama, bu kadar abartılan nedir yani sanki Mercedes haricindeki Alman arabaları çokmu sağlam ? ( Ne Vw'ler, Bmw'ler duyuyoruz ) Hele VW Abd'de en çok arıza yapan araçların başında gelir.

    Japonları bu konuda tek geçerim. Özellikle Lexus'daki teknolojiler, sürücünün yüzünü okuyup piskoloji durumuna göre aracın ayarlarını değiştiren sistem dahi var. Çok da sağlamlar. Yani çok elektronik/donanım var, arıza yapar lafı tamamen bahanedir. Firmanın düşünmeden donanımları hatır-hutur koyduğuna işaret eder. Uzun ömür ve dayanıklılık konusunda eski Amerikan arabalarınında çok büyük bir ünü vardır. Yenilerini bilemeyeceğim, gerçi bizdede var G.C , henüz ciddi sorununu görmedim. Volvo'da çok iyidir oda zaten Ford grubuna ait. 95'lerden sonra çıkan Chrysler, Jeep gibi araçlar belli dönemler çok problemliydiler. Chrysler zaten Cerberus'a satıldı şimdi durumları ne bilmiyorum.

    Koreliler hakkındada çok bilgim yok ama Kia felan toparladı epey, ama çok iyi değiller tabi Japonlar kadar. Japonların araçları çok dayanıklı, 2 tane Toyotamız vardı 93 ve 96 model. 96 Modeli otomatik şanzımanlıydı , o çok büyük bir problem çıkarmıştı, araç birden hızlandı ( Gaz kitlendi herhalde ) Bence sebebi o arabanın yerli üretim olmasıydı. Sonradan okuduğum kadarıyla 93'den sonra bu arabalar yerli üretilmeye başlanmış. Düz vitesli, kampanalı, 70'lerin teknolojisine sahip Anadol, Şahin gibi arabalardan sonra Toyota Corolla kasmış olmalı Sabancıyı herhalde.








  • Geçen Ay Şirkete İki Tane Sıfır Partner Aldık Ve Araçlardan Birisi 3 Gün Sonra Tam Bilmiyorum Bloğumu Ne Çatlamış Ve
    Bir Hafta Serviste Kaldıktan Sonra Sıfı Alındığı İçin Aracın Değişimini İstedik Ve Bizi Kırmadılar SağolsunlarŞuan İçin Bir Sorun Yok Ama 607 ve 407 Hariç Genel Olarak Tüm Modellerde Sorun Oluyor
  • Her araba sorunlu olabilir. En sorunsuz araba denen Toyotayi bile sıfır aldiginizda problemli olabilir .Diğer kriter servisin müşterilerine ilgisi ve davranısıdır.
    Pejo bu konuda iyi bir izlenime sahip degildir. 2005de sıfır 206 x-design aldım.Direksiyondan ses geliyordu. Hep normal, sıfır pejoda da var diyorlardi. Benim araba 6 aylıktı o zaman.sonunda garantinin bitmesine yakın degistirdiler.
    Internethaber.com sitesinde bir yazar vardı.Uzun sure pejolarla ilgili yazdı. Pejo Fransadaki tuketiciye nasıl deger veriyorsa Turkiye'de ki tuketiciye de o degeri verene kadar pesini bırakmıcam dedi. O kadar etkili oldu ki o ara 307lerin fiyatı 2 .000tl dusmustu.

    Benim pejonun arka yolcu camını kırmıslardı, icindeki montu calmak icin.Ikitellide ki MEPAya goturdum. Bu camı Bayrampasada ki diger servisden bulup getirdiler. O da olmasa bi cam icin beklicektim. O yüzden Turkiye'de uretilen bir arac her zaman tercih edilir. Sonra Hyundai accent aldım. benim 206i ablama verdim. Su an arabasızım. Param olunca bakarım artık ne tur bir araba alacagıma. Belki de 206mi geri alırım ablamdan. Ne de olsa hala benim adıma ruhsat




  • Arkadaşlar bizim üretiğimiz bir araba var da biz mi alıp kullanmıyoruz.Onun için alman , fransız , japon ne farkeder.Dışarıya bağımlı bir ülkeyiz işte.Pejo Türkiye ye bir sürü araba satıyor ama yol bilgisayarında bir tek Türkçe yok biz asıl bunu eleştirelim.Bilinçli olarak Türkçe olmadığını biliyorum.Hangimiz tepki gösterdik.Ben servise bunu söylediğimde tüketicilerin fransa ya şikayet etmesi gerektiğini söylediler.Maalesef yapacak bir şey yok el oğlu yapacak biz de bineceğiz.
  • fransızlar bize kıl bizde onlara ne pejo ne citro nede reno uzak dursun elimden geldikçe hiçbir malına ellemem
  • peugeot alan ağlar
  • ühühüühühühüühüh
  • quote:

    Orjinalden alıntı: İlteriş Kağan

    Gözümün önünde bir 206 kaza yaptı. Süratliydi. Ayrıntısına girmeyeceğim ama aynı fiyatlarda herhangi bir otomobil kaza yapsaydı eminim o kadar dağılmayacaktı. Araba kağıt gibi büküldü,içindekilerde yaralandı. Bu olaya şahit olduktan sonra Peugeot'ların kaportasının çok zayıf olduğu izlenimine kapıldım.

    Şu efsanevi 307 kronik arızalarınıda forum dışında biryerde görmedim. Çevremde bir sürü 307 kullanıcısı var saat gibi çalışıyor arabaları.


    ewet bende sahit oldum bi kere sehir içinde tahminen 40-50km hızlarda merso 200E 206 ya arkadan wurdu. mersonun far bile kırılmadı ama 206 nın bagaj yok oldu arka koltukla birlesti
  • Bir araba ne kadar elektronik ise arıza oranı da o kadar artar.Eskiden böyle ince arızalar pek olmazdı.Şimdi lastik hafif inse bilgisayar gösteriyor.Düşün megane de gaz teli bile yokmuş.
  • opel bitti sırada peugeot mu var?
    karalama kampanyası
  • Ben pugun kötü bir şöhrete sahip olduğunu 28 yıldır ilk defa bu forumda duydum. Daha neler duyacaz bu forumda bakalım.
  • 206 ile mercedes arasında o kadar fark olsun.Bende toros vardı mercedes arkadan öyle bir vurdu ki bagaj gitti sandım.Arabadan inince baktım ki tamponda çizik bile yok mercedesin ön tampon yerdeydi.Şimdi Toros daha mı iyi oluyor.O vurma ile alakalı.Öyle bir yerden vurursun mercedes te dağılır.

     Peugeot'un kötü şöhreti nereden kaynaklanıyor??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nazif59

    Arkadaşlar bizim üretiğimiz bir araba var da biz mi alıp kullanmıyoruz.Onun için alman , fransız , japon ne farkeder.Dışarıya bağımlı bir ülkeyiz işte.Pejo Türkiye ye bir sürü araba satıyor ama yol bilgisayarında bir tek Türkçe yok biz asıl bunu eleştirelim.Bilinçli olarak Türkçe olmadığını biliyorum.Hangimiz tepki gösterdik.Ben servise bunu söylediğimde tüketicilerin fransa ya şikayet etmesi gerektiğini söylediler.Maalesef yapacak bir şey yok el oğlu yapacak biz de bineceğiz.


    Arkadaşım bende Laguna II vardı aracın bilgisayarı Türkçeydi bunun dışında Türkçe konuşuyordu,bu Peugeot a kalmış bir iş eğer bir firma pazar payı çok büyükse ülkeye özel dil yüklemesi yapıyor genelde.




  • Tabi ki bu işleri firma halletmesi gerekir.Bir sürü ıvır zıvır işe yaramaz dil koymuşlar Türkçe yok.
  • yakın zamanlarda kuyumcu olan bir komsumuzun 2003 model 1.4hdi 206 sı ile kısa bir yolculuga cıktım.arac inanmazsınız 380bin km deydi.sordum yakıtı nasil sorun cıkarıyormu diye soyledigi cümle iyiki bu arabayı almısım.az yakıyor.motoru da simdiye kadar problem cıkarmadı bana.ama cok fazla tıkırtı var surekli bi yerleri oynuyor dediydi

    arac cok hor kullanılmıs.belli.sürekli uzun yolda kullanilmis.Türkiye turu yapiyor anlayacagınız.

    kitlenip kaldım.cevapta veremedim forumda okuduklarım aklıma geldi.
  • bence

    Pas Tutan 206 ' lar .

    Servisten Çıkmayan 307'ler

    3 Senede şarj dinamosu değişen 307'ler

    Şanzuman Sorunları .

    Vede bence en önemlisi olan ismi :D:D
  • Arıza çıkartmayan araba var mı acaba? Önemli olan servisin iyi olması problemin hemen giderilmesidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nazif59

    Arıza çıkartmayan araba var mı acaba? Önemli olan servisin iyi olması problemin hemen giderilmesidir.

    +1000
  • soru : Peugeot'un kötü şöhreti neden kaynaklanıyor ?
    cevap : kötü olduğundan olmasın.




  • şaka yaptım arkadaşlar.durduk yerde ceza yemeyelim şimdi.ciddiye almayın lütfen.binlerce insan çalışıyor pejo dada firmaları kötülemek bu kadar kolay olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.