Şimdi Ara

Peugeot tarih verdi: Avrupa'da sadece elektrikli araç satacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tbayhan T kullanıcısına yanıt

    uçak yakıtı motorine benzer bir madde darbeye alır almaz parlıyor kazalarda yangın o nedenmle çıkıyor... elektrikli uçaklar beklemek mümkün...

  • Son partilerden güzel bir dizel makine alıp garaja atmak lazım.
    Elektrikli iyi hoş da ankara-istanbul seyahati bile sıkıntı, izlediğim videolar henüz erken diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da elektrikliye geçmesi nolcak ki kaç kişi yaşıyor, git Bengaldeş te, Hindistan da, Filipinler de, Tayland da geçmeye kalk, abovvv yıkarlar orayı, yer gök vızır vızır scooter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin, peugeot'nun sahibi elektrikli araç sattığı tüm kişilerin salmadığı sera gazını tek başına özel jetiyle salar.  

  • Bı zahmet orda satsın tabikide burda adam para biriktirmeye başladım ömrü yetmiyor orda 20 asgari ücret tutariyla en kral elektrikli aracı alabiliyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fosil yakıttan hızla uzaklaşmak istenilmesinin baş nedenlerinden birisinin elektrikli araç üretiminin maliyetinin daha düşük olduğunu düşünüyorum. elektrikli araçlardan bence daha çok kar elde edecekler.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Gelişmiş ülkelerde otomobil meraklıları istedikleri motoru tercih edebildikleri için onlar evden şarj avantajının düşük maliyeti dışında bir avantaj yaşamayacaklar. bu dediğiniz avantajlar Tr gibi alt seviye ve alt hacim motorlara talim etmeye zorlanmış ülkeler için geçerli olabilir.


    geberik 1.0 motorlar 1.2 motorlar 1.3 motorlar 1.6 atmsferik motorların yerine elektrikli arabayı alıp "gazına" basınca aydınlanma yaşıyorsun tabi ki.. ama dünya Türkiyeden ibaret değil.


    Kafadan örnek; 2.5 turbo 5 silindir bir Audi RS3'den elektrikli bir Audi'ye geçen kişi muhteşem bir motor sesini kaybedecek, harika yüksek hız performansını "tamamen kaybedecek" ağırlığı en az 400kg artmış bir araç alacak, ileride düşünmesi gereken inanılmaz pahalı bir batarya paketi alacak, şarj planlaması yapmak zorunda, biraz performanslı kullanımda 150km'yi bile menzili bulamayacak..


    ve bu kişinin bu dezavantajların hiç birine ihtiyacı yok.. istemiyor ama zorunda.


    Bu iş tepeden inmeci bir baskıyla yapılıyor. ulaşım kaynaklı şehir emisyonlarını dramatik biçimde düşürmek bu amaç.


    bu arada günlük kullanım için, yerin varsa elektrikli otomobil güzel. 1.0 motor 1.4 motor araba yerine evde şarj yerim varsa bende isterim ve alacağım da kısmetse.


    ama elimden keyif otomobilimi bile alacaklarsa, Bmw M4'ümü, Gr86'mı, AMG 63'ümü, Type-R'ımı alacaklarsa kızarım ve üzülüyorum da bu duruma. gerçek performans otomobillerinin keyfine, büyük hacimli bol silindirli motorlara asla alternatif değiller şuan. gelecek ne gösterir bilinmez.





  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araçlar bizim gibi fakir ulkeler için bir şans. Avrupa ve özellikle Amerika da durum senin düşündüğün gibi değil. Arabadan zevk almak isteyen adamlar orada çok yuksek beygirli ve torklu araçları ucuza alıp bağırta bağırta keyifle kullanıyorlar. Hele Amerika da 3 çocuk annesi kadın bile 3.0 - 4.0 motorların altındaki araçlara binmiyorlar. Yolları da uzun ve duraklamalı olmadığı için, yakıtta ucuz olduğu için, yüksek benzin sarfiyatı ve benzin masrafı gibi dertleri fazla yok. Ayrıca yüzde 90ı otomatik araçların zaten. Özetle elektrikli araçlar bizim gibi 0.9 la 1.4 arasına sıkışmış ülkeler için devrim olacaktır. O da tabi kimbilir ne zaman elektrikli sistemi oturur. O da ayrı konu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bu ülke hala şahin kartal toros dolu ne elektriklisi allasen. Ampül 10 sene daha kalsın at arabaları bile çıkabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece elektrikli araba satarak yürümez o iş.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.