Şimdi Ara

Peugeot 308 Classic Edition 62990 TL Fiyatlara güncelleme geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
12
Favori
34.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet ben de bugün sabah incelediğimde gördüm çıktısını aldım. Döşemelerde Plus olanlarda bir farklılık var evet. Ancak deri olduğuna dair bir şey yazmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

    İstanbul 212 AVM karşısında, ikitellide Mepa sanırım ismi oraya araç bakmaya gittik.
    Baştan 4. Satış tesmilcisiydi sanırım bir arkadaş yardımcı oldu. Uzun boylu orta yaşlı. Düzgün şekilde tüm detayları konuştuk.

    Tavsiye ederim

    merhaba hocam. aldığınız fiyat hakkında da bilgi verirseniz seviniriz. liste fiyatıdan 1000 tl aşagı demişti burdan bir arkadaş dogrumudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByLabTek

    quote:

    Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

    İstanbul 212 AVM karşısında, ikitellide Mepa sanırım ismi oraya araç bakmaya gittik.
    Baştan 4. Satış tesmilcisiydi sanırım bir arkadaş yardımcı oldu. Uzun boylu orta yaşlı. Düzgün şekilde tüm detayları konuştuk.

    Tavsiye ederim

    merhaba hocam. aldığınız fiyat hakkında da bilgi verirseniz seviniriz. liste fiyatıdan 1000 tl aşagı demişti burdan bir arkadaş dogrumudur?

    Classic Edition için kapora verip ben de araç aldım ancak en az 4-5 bayii ile görüşmeme rağmen tek bir kuruş bile indirim yapmadılar. Mapa yapıyor mu nasıl yapıyor bilemiyorum ama arayıp sormak lazım, Peugeot kesin ve net fiyat verdi asla indirim yok diyor bayiiler... Zaten araç da mapa dışında kalmadı diye biliyorum.




  • Ben fiyat almadım hocam manuel düşünmediğim için. Otomatik üzerine konuştuk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 classic plus edition'a kapora vermeden önce normal allure donanım listesi ile karşılaştırdık bir eksiği var mı diye (ne de olsa fiyat düşüklüğü şüphe uyandırıyordu). Sonra gözümüze "Perde Hava Yastıkları" takıldı. Ankara iki bayii ve başka bir ildeki bayii ile de durumu netleştirince öğrendik ki ne düz classic de ne de plus'da Perde Hava Yastıkları yok imiş. Kampanya haricindeki normal versiyonlardan en baz versiyon olan Access'de (active ve allure'dan da aşağı versiyon) bile Perde Hava Yastıklarının olduğunu belirtince , bu araçların Cezayir/Tunus'dan geri dönen 300 kadar araç olduğunu dolaylı olarak öğrenmiş olduk ve bu araçların hiçbirinde Perde Hava Yastıkları yokmuş. C sınıfında Kör noktası olan ama Perde Hava Yastığı olmayan bir güvenlik donanımı anlayışı. Yazık. Bu hayal kırıklığı ile kapora da verilmedi tabii ki. Ha.. satar mı satar.. Sonuçta 2 hava yastıklı Polo'lara yıllarca binen (bilinçli ya da bilinçsiz) ve alıp binmeye hala devam eden bir çoğunluk olduğu sürece perde hava yastıksız C sınıfı otomobiller satılmaya ve alınmaya devam edilir görünüyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x+y=z

    308 classic plus edition'a kapora vermeden önce normal allure donanım listesi ile karşılaştırdık bir eksiği var mı diye (ne de olsa fiyat düşüklüğü şüphe uyandırıyordu). Sonra gözümüze "Perde Hava Yastıkları" takıldı. Ankara iki bayii ve başka bir ildeki bayii ile de durumu netleştirince öğrendik ki ne düz classic de ne de plus'da Perde Hava Yastıkları yok imiş. Kampanya haricindeki normal versiyonlardan en baz versiyon olan Access'de (active ve allure'dan da aşağı versiyon) bile Perde Hava Yastıklarının olduğunu belirtince , bu araçların Cezayir/Tunus'dan geri dönen 300 kadar araç olduğunu dolaylı olarak öğrenmiş olduk ve bu araçların hiçbirinde Perde Hava Yastıkları yokmuş. C sınıfında Kör noktası olan ama Perde Hava Yastığı olmayan bir güvenlik donanımı anlayışı. Yazık. Bu hayal kırıklığı ile kapora da verilmedi tabii ki. Ha.. satar mı satar.. Sonuçta 2 hava yastıklı Polo'lara yıllarca binen (bilinçli ya da bilinçsiz) ve alıp binmeye hala devam eden bir çoğunluk olduğu sürece perde hava yastıksız C sınıfı otomobiller satılmaya ve alınmaya devam edilir görünüyor...

    iyiki almamisiz ozmn bizden geri ulkelerin almadigi arabalarin satildigi mezarlik zihniyetli bir pazar olmadiginin farkina varmasi lazim.kesin vardir bir cinlik diyordum foyasi cikti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracı bugun denizli bayisine sordum ellerine ya 1 yada 2 tane gelecekmiş ama otomatik olmadıgı için cokta üstelemedim bu otomobil dist. ilk yaptıgı sacmalık değil bilenler bilir doğus grubu daha önce rusya pazarında fazlalık olan klimasız poloları satmıstı birde uyanıklar polo gti modelinde cam tavan haricinde opsiyon yokken 2012 den sonra opsiyonlu getirmeye basladılar buna benzer daha neler var yani araç satılırmı satılır bu aracların 70 bin bandında heleki otomatiği olsaydı cogu bayiyi yıkmıslardı bizim insanımız için sıfır araba almak gun gectıkce zorlasıyor bu tarz fırsatlar biçilmiş kaftan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    hocam nede seçilmişti bu araç?




  • Arif kullanıcısına yanıt
    Bana servisten attıkları mailde şöyle bir tablo var;

     Peugeot 308 Classic Edition 62990 TL Fiyatlara güncelleme geldi
  • Yani plus seçeneğinde perde hava yastığı bulunuyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif

    Normal 308
    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/75/9/308-foy.61759.61759.61759.pdf

    Classic Edition 308
    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/83/3/308-ce-foy.69833.pdf

    Perde hava yastığı yok!

    Cidden olabilir mi?

    Doğrudur ancak gizlenilen bir durum değil bu. Tunus için üretilen talep fazlası birkaç yüz araç ülkemizde pazara sunuldu, özellikleri de ortada zaten. Ancak Peugeot çok hazırlıklı çıkmadığı için (fiyat bile ilan edilenden sonra değişti) tam bilgiler de yeni yeni netleşiyor zaten.

    Eğer böyle bakacak olursak diz ve arka yan hava yastıklarını standart olarak sunan BMW sahibi birisi için Allure versiyonu bile zayıf kalıyor denir.

    Yanlış anlaşılmasın markayı savunduğumdan değil, bu konu aracı satın almaya gittiğinizde açık olarak söyleniyor o yüzden yazayım istedim.




  • Benim anladığım Peugeot Türkiye çok kelepir bu araçları aldı ve iyi bir karla satmak peşinde. Peki 80 bin ve üzerinde satış yaptığı kişilere ikinci elde yaptıracağı zararı düşündü mü. Doğuş grubunu ve araçlarını sevmem fakat araç sahiplerine ikinci elde zarar ettirecek kampanyalar yapmayarak ikinci el piyasasını destekleyip. İnsanlarda değer kaybetmeyen araç algısı oluşturup satışlarını iyice arttırması da iyi bir pazarlama taktiğidir. Peugeot kısa dönem kar güttüğü bu işten uzun vadede zarar edecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etax

    Yani plus seçeneğinde perde hava yastığı bulunuyor gibi.

    Ankara'daki iki bayii'nin de dediği ne classic'de ne de classic plus'da olmadığı yönünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x+y=z -- 8 Eylül 2016; 6:13:50 >
  • Yukarıdaki tablo gerçek ve doğru ise Plus seviyesinde Perde hava yastıkları var. Bunu nasıl teyit edebiliriz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault Megané II'yi ilk çıkarttığında tüm versiyonlarda 6 hava yastığı standarttı.

    Daha sonra Authentique modele alt model olarak sadece sedanda sadece Türkiye'ye özel Authentique Business modelini çıkarttı ve 2 hava yastığı bulunuyordu, arka koltuk kafalıkları falan yoktu, filolara özel model çıkartmışlardı.

    3. dünya ülkesi olduğumuz böyle tescilleniyor işte, kimse de buna müdahale etmiyor, bu ülkeye 6 hava yastığı olmayan aracı sokmam demiyor. Euro 6 motoru olmayanı sokmam demiyor.

    Bu arabalar peynir ekmek gibi satılacak, ne de olsa alüminyum jant, sis farı var, perde hava yastığı da neymiş eskiden hava yastığı mı vardı?
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    O tablo doğru değil sanırım. Bana İzmir Halil Öztürk bayi yollamıştı bu maili. Tekrar aradığımda emin olamadıklarını söylediler. Ankara Göral'da yok dedi.
  • Merhaba bende geçtiğimiz pazar İzmir den edition plus siparişi için kaporamı verdim.

    Peugeot service box tan araç şasi nosu ile kontrol ettiğimde perde hava yastığı plus' larda var. Şase nosu elinde olan arkadaşlar box tan bakabilirler. Ayrıca donanım listesinde Lastik Basınç Sensörü de yazmıyor ama oda gözüküyor.

    Kampanyadan faydalanan arkadaşların yeni araçlarıda hayırlı olsun, Kazasız belasız.
  • mualgl kullanıcısına yanıt
    Hocam şasi numarası falan nasıl aldınız şimdiden? Ben kapora verdim sipariş formunu aldım ancak henüz bir bilgi yok elimde?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi resmi sitelerinde yayınlanan kataloğa göre perde hava yastığı yok.

    https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/83/3/308-ce-foy.69833.pdf
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.