Şimdi Ara

Peugeot 307 sw ön cam ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başımıza gelen talihsiz bir olay var, kardeşim top oynarken, Peugeot 307 sw 2005 model bir arabanı ön camını patlatmış, kaskosu yok dıyor adam, adam anlayışlı bir, yüksek maliyet cıkmaz ise sorun değil saglık olsun diyor, ama yüksek maliyet cıkarsa destek beklıyor, bilen var mı ön cam ne kadardır ?

full+full modeli imiş, motor şaşe no falanda verdi ama anlamam bu işlerden, bir kaç servisi aradım ama bu saatte kapalı maglum.
    tahmini bir fiyat verebilcek olan var mı acaba..

• eğer camı servisten almazsanız daha ucuz olabilir.. 200-300 tl arası bir fiyat olur bence.. eğer adam illa servisten orjinal cam takılacak diye tutturmazsa cam firmalarından bilgi alın... Olympia,Doraglass gibi yerli firmalardan..
  • Yan sanayi 150-200 tl arası bulunur..Ama yan sanayide göz bozma bulanık görme gibi sorunlar yaşanmakta..orjinali 250-350 tl civarındadır tipine yani camın özelliğine göre değişir genelde tüm araçların..servise sorarsanız insafına kalmış 450de der aynı cama 600'de..Yinede sorun olmazsa orjinal yedek parça satan bir tedarikçiden halledin yada mesela ankarada sanayilerde sırf oto cam işleri yapan yerler var sanayilerde öyle bir fiyat bakın En olmadı durum müsait değilse çıkma bakın
  • Full model ise cam tavanla birleşik olma ihtimali var.Yan sanayisi olmayabilir..
  • nolur nolmaz orjınal alın derım ben cunkı alacagınız ucuz yansanayı cam ; ufak bi kazada,taş sıcramasında vb. gıbı olaylarda arabadakilere zarar verebilir ama yinede siz bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 17 Mart 2011; 23:36:53 >
  • yağmur sensörü varsa 3 sene önceki fiyatı (5 mayıs 2008 tarihli liste) 519,51 TL imiş.
    şu anki fiyatını öğrenemedim. sistemde sorun var
  • Selam 2005 307 hb xt serisi yeni değiştirdim kaskodan 900 + kdv faturasını gördüm. ful serilerde yağmur ve far sensörü camda olduğu için orjinal olmazsa çalışmama sorunu olabiliyor bilgilerinize
  • vay anasını sayın seyirciler.. bir cam 900 tl artı kdv.. milletin servislere boşu boşuna kızmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 18 Mart 2011; 13:37:10 >
  • komsumuz oto cam isi ilede ugrasiyor ayni zamanda
    yan sanayisi yok dedi,toplam maliyet 785lira cikmis,150iscilik ilac parasi falan almam 300adamdan aldim 335de senden alicam dedi. 335lira verecegim yani. saglik olsun yapicak bir sey yok,olcagi varmi

simdi aklima takilan bu komsunuz oncedende baska islerde yardimi dokundu,150 lira iscilik ilac parasinida versem mi diyorum..sonucta yetkiki serviste meblag bu kadar olmazdi..
  • geçmiş olsun.
  • hocam çıkmacılara bakarsanız uygun bir rakama belki bulabilirsiniz
  • anlamadığım bişey var ön camlar kolay kolay kırılan bir cam değil top çarpınca nasıl kırılmış çok ilginç bence işin içinde başka bişey var.
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.