Şimdi Ara

Peugeot 307'nin hangi modelini almalıyım? Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlanlarda bir şey dikkatimi çekti 307 de hemen hemen her araç orijinal,temiz ve değişensiz bu nasıl bir şey anlamadım :) hepsi çok hassas mı davranıyo arabasına yoksa zaten ikinci eli zayıf diye millet gerçeği yansıtmamaya daha fazla özen mi gösteriyo bilmiyorum :)

Orijinalden alıntı: kml_77

İlanlarda bir şey dikkatimi çekti 307 de hemen hemen her araç orijinal,temiz ve değişensiz bu nasıl bir şey anlamadım :) hepsi çok hassas mı davranıyo arabasına yoksa zaten ikinci eli zayıf diye millet gerçeği yansıtmamaya daha fazla özen mi gösteriyo bilmiyorum :)

Evet benimde dikkatimi çekti.
    Ama mesela bizim araba sol arka kapı ve çamurluk degişti.
    Ama titiz bakılıyor bizim arabayada.
    Aracım mutlaka boyasını kontrol ettirmek lazım neredeyse hiçbir 307 kaza yapmamış ilanlara göre.
    Böyle birşey mümkün değil.

Bu arada size yılda bir tokat yolu görünmüş gibi. Bence sizin dediğiniz tarzda yerlere bu arabalar emanet edilmez.
    Ankara'da sanayide birçok peugeotçu var. Sadece peugeot ve citroenlere bakarlar. Bu araçlar üzerine uzmanlaşmışlar.
    Böyle yerler varsa onlara bırakılabilir

Mesela geçende bir konu vardı citroene usta baltayı ters takmış. Tabi frenler tutmuyor adam gibi. Sonunda bu farkedilmiş ama
    Balata ve disk çoktan gitmiş. Daha önemli parçalarda işten anlamayan ustalar çok daha büyük sıkıntılara yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 10 Haziran 2013; 10:38:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay önce 2005 307 xt otomatik aracımı satın aldım...

alır almaz bakıma soktum; A'dan Z'ye tüm bakımlarını ve 2-3 ufak arızayı halledip yaklaşık 750 lira harcadım...

uzun yol yaptım konforu gerçekten iyi.
    şehir dışı sakin kullanımda 8 litrenin biraz altında tüketiyor, şehir içi 10 litre lpg, yakıt tüketimi geyet iyi.

Temiz bir 307 alınır, 2004 2005 modelleri durumuna göre 19-22 arası eder.
    benim araç ikinci sahibinden, 3 parça boyalı, lpg'li (lovato işli), navigasyon takılı, sunroof'lu, 65000km'de 22000 lira verdim.
  • quote:

Merhaba,
    uzun sayılabilecek bir süredir arabamı değiştirme hevesindeyim uçtuk kaçtık farklı modellere baktık döndük dolaştık yaşadığım son aksiliklerden sonra bütçeyi zorunlu olarak 20 bin civarlarını düşürmek zorunda kaldım.

Bu soruma hiçbirini alma diye yanıt verenler çok olacaktır ama ben ön yargılarla yaklaşmak istemiyorum. 'Fransız'a bulaşma' gibi kemikleşmiş bir ifadeye de pek destek vermiyorum.
    20 bin civarlarında donanım ve görsellik olarak şu an en beğendiğim araç 307. Sıfır sorun diye hoşuma gitmeyen bir araca binmek istemiyorum. Onun için temiz bir 307 arayışındayım bu zorlu süreci bitirmek istiyorum,

Gördüğüm kadarıyla en dolusu xt diğer modellerle arasında çok fark var mı ? Fiyat ve donanım olarak önerebileceğiniz alınabilir modeller hangileri. XT ye mi yoğunlaşmalıyım yoksa temiz bulunursa diğer modelleri de alınabilinir mi ?
    Bir de temiz 2004 civarları xt nin şişirilmemiş piyasası nedir?
    Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...

307 birçok müşterisini arızalarıyla komaya soktu,onun yerine kardeşi c4 modelini tercih etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

quote:

İlanlarda bir şey dikkatimi çekti 307 de hemen hemen her araç orijinal,temiz ve değişensiz bu nasıl bir şey anlamadım :) hepsi çok hassas mı davranıyo arabasına yoksa zaten ikinci eli zayıf diye millet gerçeği yansıtmamaya daha fazla özen mi gösteriyo bilmiyorum :)

Evet benimde dikkatimi çekti.
    Ama mesela bizim araba sol arka kapı ve çamurluk degişti.
    Ama titiz bakılıyor bizim arabayada.
    Aracım mutlaka boyasını kontrol ettirmek lazım neredeyse hiçbir 307 kaza yapmamış ilanlara göre.
    Böyle birşey mümkün değil.

Bu arada size yılda bir tokat yolu görünmüş gibi. Bence sizin dediğiniz tarzda yerlere bu arabalar emanet edilmez.
    Ankara'da sanayide birçok peugeotçu var. Sadece peugeot ve citroenlere bakarlar. Bu araçlar üzerine uzmanlaşmışlar.
    Böyle yerler varsa onlara bırakılabilir

Mesela geçende bir konu vardı citroene usta baltayı ters takmış. Tabi frenler tutmuyor adam gibi. Sonunda bu farkedilmiş ama
    Balata ve disk çoktan gitmiş. Daha önemli parçalarda işten anlamayan ustalar çok daha büyük sıkıntılara yol açabilir.

İnşallah temizine denk geliriz yoksa çok çekerim bizim burada . Benim için kapı çamurluk değişmesi aslında çok sıkıntı değil önemli olan sorunsuz olsun bizim buralarda da servis dışında iyi usta var mıdır anlayan zaman gösterecek. Ama yine de bizim buralarda peugeot bayağı bi var uzmanlaşan da vardır heralde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

3 ay önce 2005 307 xt otomatik aracımı satın aldım...

alır almaz bakıma soktum; A'dan Z'ye tüm bakımlarını ve 2-3 ufak arızayı halledip yaklaşık 750 lira harcadım...

uzun yol yaptım konforu gerçekten iyi.
    şehir dışı sakin kullanımda 8 litrenin biraz altında tüketiyor, şehir içi 10 litre lpg, yakıt tüketimi geyet iyi.

Temiz bir 307 alınır, 2004 2005 modelleri durumuna göre 19-22 arası eder.
    benim araç ikinci sahibinden, 3 parça boyalı, lpg'li (lovato işli), navigasyon takılı, sunroof'lu, 65000km'de 22000 lira verdim.

ben de bulurum inşallah sizinki gibi bir şey denk gelir mi o kadar düşük km lisi bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Merhaba,
    uzun sayılabilecek bir süredir arabamı değiştirme hevesindeyim uçtuk kaçtık farklı modellere baktık döndük dolaştık yaşadığım son aksiliklerden sonra bütçeyi zorunlu olarak 20 bin civarlarını düşürmek zorunda kaldım.

Bu soruma hiçbirini alma diye yanıt verenler çok olacaktır ama ben ön yargılarla yaklaşmak istemiyorum. 'Fransız'a bulaşma' gibi kemikleşmiş bir ifadeye de pek destek vermiyorum.
    20 bin civarlarında donanım ve görsellik olarak şu an en beğendiğim araç 307. Sıfır sorun diye hoşuma gitmeyen bir araca binmek istemiyorum. Onun için temiz bir 307 arayışındayım bu zorlu süreci bitirmek istiyorum,

Gördüğüm kadarıyla en dolusu xt diğer modellerle arasında çok fark var mı ? Fiyat ve donanım olarak önerebileceğiniz alınabilir modeller hangileri. XT ye mi yoğunlaşmalıyım yoksa temiz bulunursa diğer modelleri de alınabilinir mi ?
    Bir de temiz 2004 civarları xt nin şişirilmemiş piyasası nedir?
    Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...

307 birçok müşterisini arızalarıyla komaya soktu,onun yerine kardeşi c4 modelini tercih etmeni öneririm.

c4 dü de düşünmedim değil daha önce de nissan düşünmüştüm hep bizim buralarda tutulmayan arabalara bakıyorum hayırlısı artık :)

• quote:

tutulmayan arabalara

tutulan dediğin an zaten 307 de peugeot da iflas eder orda.
    Tutulan:
    vw opel ford toyota honda.
    Gerisini hiç düşünmicen.

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.