Şimdi Ara

Peugeot 307 bsi beyin sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
20.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.
    Donanım haberi uzun süredir takip ediyorum fakat üyelik bu gün e kısmetmiş. Arkadaşlarım 2002 model 307 xs tek kapı aracımda bugün bir problem yaşadım ve size danışmak istiyorum. Araca siren taktırmak için elimdeki mevcut sirenle (daha önce kardeşimin arabasından çıkarttığımız) bir oto elektirkçiye gittim montajı yaparken + kutup için sigorta kutusunu kullandı ve aracın silecekleri kendi kendine çalışmaya başladı, kumandadan kapılar kilitlenmedi airbag arıza lambası yaktı. Bu olaydan sonra sireni soktuk ve baska bır elektırıkcıye gıttık butun sıgortalar kontrol edıldı hıc bır sıkıntı yok servise goster dendi. Servise goturmek ıcın arabayı calıstıramadık mars basıyo fakat arac calısmıyor. peugeot asistan servisi aradım ve akabınınde aradıgım kendı ozel servıs ustalarım gbı aynı seyı soyledıler bsi beyninde arıza var.

    Lafı çok uzattım farkındayım bu bsi beyni tamir olabilen bir şeymidir yada sıfırı ne kadardır yada çıkması ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..







  • Eğer büyükşehirde yaşıyorsanız kolay bulabilirsiniz çıkmacılarda. fakat sıkı pazarlık yapmakta fayda var.
  • dostum ist isen sorunun tek bı sıgortayla ılgılı..bana maıl yolu ile ulaş.bsı falan degıl.bılgın olsun..
  • Ankarada yaşıyorum çıkmacılarda yok ısın acıkcası :s
  • Malesef hocam istanbul değilim. Bu bahsetmiş olduğunuz sigorta nedir acaba biraz açıklamanız mümkünmüdür ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: arslan selim

    dostum ist isen sorunun tek bı sıgortayla ılgılı..bana maıl yolu ile ulaş.bsı falan degıl.bılgın olsun..


    quote:

    Orijinalden alıntı: arslan selim

    dostum ist isen sorunun tek bı sıgortayla ılgılı..bana maıl yolu ile ulaş.bsı falan degıl.bılgın olsun..
  • aracın bılgısayara baglandıgı yerdekı sıgorta kutusunda bır adet sıgorta patlak.ortada bıtane beyaz renklı sanırım.yarın bı bakım ıstersen..tam rengını solerım sana.
  • Gerçekten çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslan selim

    aracın bılgısayara baglandıgı yerdekı sıgorta kutusunda bır adet sıgorta patlak.ortada bıtane beyaz renklı sanırım.yarın bı bakım ıstersen..tam rengını solerım sana.


    Hocam bu sigorta nerededir tam olarak?

    Bende şuan arkadaşın problemiyle benzer bir durum yaşıyorum.(Alarm montajı yapıldı dün şimdi indim arabayı çalıştırmaya.Merkezi kilit iptal olmuş.Neyse girdim içeri.Kontağı açtım bütün lambalar yanıyor sönmüyor.Hiç bir elektronik aksam çalışmıyor.Çalışmadığı gibi anahtarı çıkardım lambalarda sönmüyor.Kutup başını çıkardım bende)
  • Arkadaşlar araçtaki problem kısa devreden kaynaklı olarak bsi beyninde entegrelerin yanması yanan entegreler yenileri ile değiştirildi şu an sıkıntısız bir şekilde çalışmakta. sadece entegrelerin ücreti 500 TL tuttu (kuzenim toptancısı) bilginiz olsun aman bilmediğiniz yerde birşey bağlatmayın arabaya. Hiç yoktan yere yüksek rakamlar ödemeyin..
  • slm arkadaslar benimde 2004 model xt307imin merkezi kiliti bazen calışıyo bazen calişmıyo bide bilgisayar ekranı sönmüyor bazen teyıp kendilinden calışıyo vb sorunlar yasıyorm bu yüzden aküyüde bitiriyo bende devamlı akü baslını cıkartıyorum banada bsi beynine su girmiş dediler yenisinede 750tl istiyolar cıkmasını buldum 450 ye ama güvenpte alamadm bu yüzden sıkıntıdaym aracı satmayı düşünüyorm ama arabamı seviyormda neyapacam bilmiyorum yardmcı olursanız sevinirim
  • Bende pejo 307 hdi var ve aynı sorunu yaşıyorum kapılar açılmıyor ve on ekran çıldırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 peugeot 307 aracımda bsı arızası zannedilen bir arıza vardı. eğer aracınız lpg li ise arkada lpg tüpünün olduğu yerde yüksek nem oluyor. geri park sensörünün beynide aynı yerde bulunuyor. ve yüksek nem bu geri park sensöründe kısa devreye neden oluyor. buda bsı beyninin kendini korumaya almak için kapanmasına ve arıza lambalarının tamamının hem hareket halinde hemde dururken yanmasına ve dengesiz çalışmasına neden oluyor. geri park sensörünün soketini çıkarınca sorun çözülüyor.
  • Peugeot 307 aracim arasira calismiyor ondeki gostergede isiklar yaniyor direksiyon sertlesiyordu
    Bsi de problem cikti garaj57 maslak sanayi 51.sokak
    Usta sagolsun bsi problemini cozdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.