Şimdi Ara

Peugeot 307 1.6 XT Premium (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
20.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g502

    bende 2002 1.6 benzinli xt var yakın zamanda 17000 tl ye aldım (103000 km modifiyeli) (istanbul) hemen lpg taktırdım benzinlisine binilmez uyarayım korkunç yakıyor kendi orjinal kitapçığında bile şehir içi 100 km de 9.9 lt.(sıfır arabada) yazıyor yani en az km de 45 kr yakar ama lpg de iyi 24 kr yakıyor xt ler en fulleri benimkisinde sunnroof far sensörü park sensörü yağmur sensörü panaromik ön cam soğutmalı torpido dijital klima 6 airbag vs. var hatta xtlerde kumandaya basılı tutulduğunda açık camlar ve sunnroof otomatik kapanır içi çok güzel görüş açısı harika kullanımıda çok keyifli ve rahat bazı kronik sorunları var sinyal kolu cd changer gibi elektronik arızası biraz çok olduğunu duymayan kalmamıştır herhalde ... tecrübelerim bunlar kolay gelsin...


    3 senedir ,50000 kmdir 1,6 benzinli 307 XT kullanıyorum, çok yaktığını ilk kez görüyorum. Ben depomu doldurduktan sonra ışık yanana kadar istanbul şehir içinde yaz-kış klima hep autoda ve açık 650 kmnin altında yol yaparsam ya arabada sorun var diye servise giderim ya da benzini bilmediğim bir yerden almışsam benzinden hile var diye aynı istasyona adım atmam. Min 650 km. Net.
    son 9999km yol bilgisayarı ortalamam 7,6.




  • Ben de hanıma otomatik vites bir araba bakıyordum. 307 XT premium buldum 2004 model. Değişeni yok sadece ön ve arka tampon biraz boyalıymış. bayramdan sonra aracı göreceğim.Km si de 110 000 civarı, fiyat ta 19.500 dedi en son. Tek korkum otomatik viteste herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Ya da sorun varsa bunu nasıl anlayabilirim acaba? Pejo servisine göstersem sorun olup olmadığını bilebilirler mi?Bu arada araçta bir de tüp takılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif32 -- 29 Ağustos 2011; 2:15:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arif32

    Ben de hanıma otomatik vites bir araba bakıyordum. 307 XT premium buldum 2004 model. Değişeni yok sadece ön ve arka tampon biraz boyalıymış. bayramdan sonra aracı göreceğim.Km si de 110 000 civarı, fiyat ta 19.500 dedi en son. Tek korkum otomatik viteste herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Ya da sorun varsa bunu nasıl anlayabilirim acaba? Pejo servisine göstersem sorun olup olmadığını bilebilirler mi?Bu arada araçta bir de tüp takılı.


    Yaklaşık 6 aydır 307 1.6 XT manuel vites kullanıyorum. 307 çok sorunlu bir araç olarak bilinir. Bunun sebebi de öyle zannediyorum 307 lerde kullanılan otomatik şanzımanın fazlaca sorun çıkartmasıdır. XT Premium ların da büyük çoğunluğu otomatiktir. Donanımı fazlasıyla iyidir ancak otomatik vites problemlerinin illahlah ettirmesinden ötürü 307 sorunlu bir araç olarak akıllarda yer etmiştir. Hatta forumdan bazı arkadaşların bu konuda çektikleri sıkıntıları bolca okumuştum.

    Ben manuel vites aracımla ne motordan, ne şanzımandan, ne de yürüyen aksamdan şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

    307 nin kronik problemlerini yazayım;

    1- sağ sinyal verip sağa döndükten sonra direksiyonu tekrar düzeltirken sinyal kolu öyle sert çarpıyor ki bu kolun çok da narin olması sebebiyle sol sinyale geçiyor kendiliğnden.( Diğer taraf için benim aracımda olmuyor başkalarında o da olabilir.)

    2-kornaya basıldığında kafasına göre bazen ötüyor bazen ötmüyor.

    3-5 li CD changer arıza verme olasılığı yüksek( okuyucu göz bozulabilir, CD alıp veren tırnaklar kırılabilir, CD taşıyan asansör kayabilir)

    4-Arka süspansiyonlar çok sert ve sesli çalışıyor.

    5-Yol bilgisayarı-Saat-Dış sıcaklık-Radyo,CD bilgilerini içeren; orta konsolun en üst kısmında kalan LCD ekran güneş ısısına maruz kalırsa yazılar silikleşiyor.( Araç güneşe bırakıldığında ekranın üst kısmını birşeyle kapatmak bir çözüm olabilir.)

    Ben aracı peugeot servisinde çalışan bir tanıdığımdan aldım, kendisi de otomatik vites olanların düz viteslere oranla daha fazla sorun çıkarttığını kabul etti. Şahsen ben düz vites alacak olsanız tavsiye ederim ancak otomatik vites 307 için iyice araştırın, 2 kere düşünün derim.




  • Selamlar arkadaşlar. Konuyu hortlatıcam ama bende 307 modelini beğenenlerdenim. Bir tanıdıkta 2005 model 1.6 premium lpg modelini bulduk. Araç 68.000'de sunroof alaşımlı çelik jant sürücü, yolcu, yan hava yastığı, soğurmalı torpido vb. full+full demiş. Arabada temiz ve bakımlı. Fiyat olarak 23.000 TL istiyor. Sizce mantıklı mı ?
  • Otomatik değil sanırım? Araç bahsettiğiniz gibiyse fiyatı uygun. Otomatik vitesse kesinlikle servise gösterip almanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Otomatik değil sanırım? Araç bahsettiğiniz gibiyse fiyatı uygun. Otomatik vitesse kesinlikle servise gösterip almanızı tavsiye ederim.


    Yok hocam araba manuel vitestir.
  • Arkadaşlar benim de 307 alma niyetim var.2006 model hatası boyasız 118.000 km' de. 1.6 Premium modeli. Sadece sunrof yok. Araçta lpg yok.26.900 tl fiyat yazmış. Aracını da o kadar övmüş ki. Aracın ilk sahibi. Kuruş masrafı yok diyor. Aracına kefil. Bu zamana kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmış. Böyle bir aracın ederi ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.