Şimdi Ara

peugeot 307 1.4 hdi xr (75 krş yakan versiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracı perşembe günü aldım araç çarşamba günü muayene den çıktı. bayramda uzun yola gidicektim gitmeden bi ne yakıyo hesaplıyım istedim.
    opet ten depo yu fulledim sayaçı sıfırladım 12.3 km yol geldim tekrar opete girdim ve 9 liralık mazot aldım (9 lira / 12.3 = 0,73.17 krş) km de 73 krş yakıt yakmış araç
    bi yanlışlık vardır deyip tekrar gittim yine fulledim 54 km yol yaptım tekrar fullettim 40 lira mazot aldım (40 lira / 54 = 0,74.07 krş) ve şok oldum sabah soluğu motorcuda aldım enjektörlere bakım yaptır dedi. sanayi ye gittim yetkili bosch servisine adam 2 tane enjektör meme yapmış dedi 1150 lira para istedi bundandır dedim verdim akşam arabamı aldım tekrar denedim ve yine 74 krş yaktı. Adamı aradım adam kardeş enjektörlerinde sıkıntı yok artık egr valfine de baktım yakıt pompana da baktım bi problem yok dedi. km de 74 krş yaktı dedim böyle bişey olması imkanzıs yakıt deposu deliktir dedi.
    Ne yapacağımı şaşırdım yola çıkıcaktım planlarım alt üst oldu. Varmı böyle bi problem yaşayan ne den olduğunu tahmin edebilen yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.







  • Keşke o kamile o parayı vermrseydiniz..

    Mazot pompası yada mazot filtresinde sızıntı olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol bilgisayarı mevcut ise yol bilgiaayarının verisine bakın. Arada 3 - 4 litre fark varsa yakıt sisteminde sızıntı olabilir.



    Arkadaşımda otomatik ceed vardı 11 litre yakıyordu trafikte, ama yakıt cimrisi hdi motor için bahsettiğiniz değer çok fazla. Maç 6 lt yakması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjektör için boşuna para vermissiniz. Enjektör haricinde bir arıza var. Ben aynı aracı 164 bin km den 216 bin km ye kadar kullandım ve hiç enjektör problemi yasamadim. Ayrıca 3.5/4 lt yakası lazım 100 km de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortumları kontrol edin sızıntı olabilir. Aracı çekin bir yere rolantide 5 dk falan çalışsın arada gaz verin bakalım aracın altında mazot oluyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor kısmında sorun yoksa baskı balatadan olabilir. Bir de aracta yazılım chip varsa çok yakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 km yol gidip depo doldurulup hesap yapilmaz

    Belki pompaci girtlaga kadar doldurmadi araci

    Yada depo o an hava yapti



    En az 100 km yol yapip gercek sonuca ulasabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.