Arkadaşlar merhaba, bugün 1.6 hdi active paket 177 binde bir 301 bakacağım nelere dikkat etmem lazım kronikleri nelerdir enjektör turbo vb yerlerinde bu kilometrelerde sorun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 301 hakkında

-
-
Kullanıma bağlı o km'ler de problem olabilir, exper'de belli olur. Kronik olarak sağ amortisor takozdan dolayı ses yapıyordu sanırım. 25 bin km kullanmıştım bir sıkıntısını görmedim.
-
Enjektör kısmına ustalar ve expertiz çok belli olmaz diyor turbo filan anlaşılıyormuş sanırım ama enjektör biraz dumandan ve histen anlaşılıyor söküp bakmadıkça.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enjektör sesten ve dumandan anlaşılır. Kaliteli yakıt alıp çeyrek depo altına çok düşmediyse sorun olmaz. Bir de ikinci elde aracın çok el değiştirmemiş olması makbul.
-
Hocam sağolun bir de acaba donanım paketlerini nasıl anlayacağız active diyor ama park sensörü sonradan takılmış.
Donanım konusu basit 301de
Access en boşu, aynalar çubukla ayarlanıyor, elektrikli değil, ön koltukları bile farklı, yan destekleri yok sandalye gibi.
Active orta paket allure ile en temelde klima ünitesinden çözebilirsiniz kliması dijitial ise en dolusu yani allure, değilse active
Active kendisinden sensör olmaz benimki de sonradan takılmaydı. Arkadaşın dediği gibi en boş acces aynalar siyah olur, sis farı olmaz. Allure'da klima dijital ve vites topuzu farklı olur. Active beyaz ayna,sis farı, yuvarlık vites topuzu, manuel klima şeklinde ayırt edilebilir.
-
Teşekkürler hocam sağolun.
-
Tamamdır hocam sağolun baya boş donanımlı bir araba belliki o fiyatlara gerçi başka araç yok.
-
1.6 blue hdi motorlar sıkıntı ama euro 6 normu çıkmadan önce üretilen normal 1.6 hdi motorlar taş gibidir.
Bakımları düzenli yapıldığında saat gibi çalışır 177 bin km bu motor için hiçbir şey.
Hocam baktığın kombinasyondaki araç alınabilir km’si falan normal gayet…Kiralık araçlarda 300-350 binleri sorunsuz devirenler var ,motor olarak da gayet sağlamdır. Denk gelirse allure paket bakabilirsiniz
Teşekkürler arkadaşlar c elysee aldım 183 binde diğer baktığım pejoda airbaglerde sorun çıktı güzel araba ama bir yerlerden lakur lukur ses geliyor sanırım takozlardan yarın bir detaylı baktıracağım araca. @sssemih24@toyota16
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkosturanadam -- 13 Mayıs 2025; 1:27:48 >
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
-
Ne kadara aldınız
Sağolun hocam teşekkürler yardımlarınız için.
500 bin tl’ye aldım hocam.
Arkadaşta vardı c elize, adam it gibi basıyor ortalaması 4 litre :)
-
Dizel candır, bende de 2.0 tdi araç var sakin kullanımda 5lt. agresif sürüştede max 7lt. :)
Evet valla megane 4 vardı 1.2 tce 9 10 lt yakıyordu bunu bir aldım ortalama 4.8 litrelerde geziyor şehir içi bayırlı bir yerdeyim birde.
-
Hocam hayırlısı olsun, kazasız belasız. Kaç model aldınız acaba?
Benzer içerikler
- motor kompresyon testi fiyatı
- izmir cam filmi
- hisseli araç ruhsatı nasıl alınır
- fiorino yakıt tüketimi
- 01.06 ehliyet kodu
- yeni skoda kodiaq
- adac testi geçen oto koltukları
- 3008 yeni kasa
- silence s04
- yeni passat 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X