Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (220. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.075
Cevap
54
Favori
638.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah_d

    Piston başına 4 subap düşmekte 4*4 = 16 subap (valf) mevcut.

    broşürünü incelerken farkettimde o nedenle sordum broşürde 8 valf geçiyor.

     PEUGEOT 301-ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi_troll -- 20 Aralık 2017; 16:43:13 >
  • Arkadaşlar daha önce baskıyı değiştirmiştim volant taşlanmamıştı. 3 aydır böyle kullanıyorum kalkışta ki titreşim geçer dedi usta ama geçmedi. Uyguna volan ve baskıyı nerden temin ederim bilginiz varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 20 Aralık 2017; 17:27:11 >
  • Arkadaşlar silecek kolundaki ayar bileziği bir işe yaramıyor değil mi? Yani sileceklerin hızını azaltıp cogaltmiyor değil mi? Madem ayar işine yaramıyor sabit duruyor neden numaralar var üzerinde anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarunHoca

    Arkadaşlar silecek kolundaki ayar bileziği bir işe yaramıyor değil mi? Yani sileceklerin hızını azaltıp cogaltmiyor değil mi? Madem ayar işine yaramıyor sabit duruyor neden numaralar var üzerinde anlamadım.

    bilezik dönmüyor ama kol yukarı aşağı oynatılarak hız ayarlanıyor herkesin bildiği üzere, üzerindeki numaralar da bu hızlardan bahsediyor.

    dönmemesine rağmen bilezik şeklinde olma nedeni büyük ihtimalle, üst modellerde de aynı kol kullanılmasından dolayıdır. aynı kol seri üretilip daha sonra modele göre üzerinde küçük özelleştirmeler yapılıyordur..
  • Türkiye'de sevilen ve talep gören Peugeot 301, yakın zamanda İran da da üretilecekmiş!
    1.6 motorlu araç belki Türkiye ye buradan getirilebilir!

     PEUGEOT 301-ANA KONU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarunHoca

    Benim de aklımda 8 valf olarak kalmış ve euro 5 motor, euro 6 değil

    Euro 5 doğru ama 16 Valf

     PEUGEOT 301-ANA KONU




  • merhaba 2. el aracı alacağım kişi aracı krediyle aldığı için bankada erhin kaldırmak için önce paranın bir kısmını ile rehini kaldırmamızı istedi sonra notere geçip kalanını verip satışı gerçeklestirebileceğimizi belirtti.
    yada blokeli şekilde parayı nın bir kısmını yatırmamızı önerdi

    ben bugune kadar herzaman elden nakit çalıştım . bu şekilde bir satışı güvenliyapabileceğimiz bir metod varmı.
    blokeli para yatırmada rehin satış için kaldırıyormuki banka .. sonucda paranın kullanılması için benim onayım gerekmiyecekmi.

    karşılıklı güven haricinde uygun bir yolu yoksa ona göre aracı almaktan vazgeçicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asabi_troll

    merhaba 2. el aracı alacağım kişi aracı krediyle aldığı için bankada erhin kaldırmak için önce paranın bir kısmını ile rehini kaldırmamızı istedi sonra notere geçip kalanını verip satışı gerçeklestirebileceğimizi belirtti.
    yada blokeli şekilde parayı nın bir kısmını yatırmamızı önerdi

    ben bugune kadar herzaman elden nakit çalıştım . bu şekilde bir satışı güvenliyapabileceğimiz bir metod varmı.
    blokeli para yatırmada rehin satış için kaldırıyormuki banka .. sonucda paranın kullanılması için benim onayım gerekmiyecekmi.

    karşılıklı güven haricinde uygun bir yolu yoksa ona göre aracı almaktan vazgeçicem

    Tabi karşılıklı güven haricinde bu konuda sizi %100 garantiye alacak bir metod var mıdır bilemiyorum. Ancak bankadan havale veya EFT yaparken şu plakalı, şu marka-model aracın satışı için avans veya rehin kaldırma ücreti şeklinde açıklama bölümüne kayıt düşürürebilirsiniz. İleride arzu edilmeyen bir anlaşmazlık veya satış iptali olursa o dekont size hukuki bir belge olacaktır. Tabi avukattı mahkemeydi uğraşmak zorlayacaktır sizi ama belge belgedir ve işe yarar sizi kurtarır.




  • Bugün aldık hayirlisiyla. Allura paker 69.000
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nmd25

    Bugün aldık hayirlisiyla. Allura paker 69.000

    hayırlı olsun yeni aracınız, güzel araç, güzel donanım, gayet makul fiyat... Göreceksiniz ki normal şartlarda arcınızdan çok memnun kalacaksınız.Kazasız belasız kullanın, renk nedir, opsiyon bir şey var mı, ekstra bir şey yaptırdınız mı veya düşünüyor musunuz? Umarım beyaz değildir, çok sıradan olmuş olur ama beyaz da ayrı güzel duruyor.
  • Renk beyaz kendim istedim beyaz olmasını zaten araç fuul olanı ekstra bisey yaptırmadım simdilik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nmd25

    Renk beyaz kendim istedim beyaz olmasını zaten araç fuul olanı ekstra bisey yaptırmadım simdilik

    Tedbirli davranıp beyaz ayrı güzel demem iyi olmuş .. ama maalesef ben beyazın sıradan olduğunu düşünüyorum, elbette avantajları var, boya sorununda telafisi daha kolay, görünüm daha sade ve siyah ile krom ile güzel bir kompozisyon oluşturuyor. Allure donanım zaten full, ama krom dekorlar bu araca güzel gidiyor aklınızda olsun.
  • nmd25 N kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun kardes aracin. Fiyatta iyiymis allure candir koltuklar dahi farkli diger donanimlara gore. Bence pek birsey yapmay gerek yok araca. Beyaz renk guzel bi cam filmi gerekirse de cam ruzgarligi tamamlar aracin. Şık sade ve asil havasi devam eder. Kazasiz belasiz
  • Hocam araclarinidan memnun musunuz ben de almaya niyetlendim
  • 2 gündür biniyorum 300 km oldu daha önceki aracın hyundai idi şimdilik şimdilik çok memnunum. Beyaz konusunda da beyaz candır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nmd25

    2 gündür biniyorum 300 km oldu daha önceki aracın hyundai idi şimdilik şimdilik çok memnunum. Beyaz konusunda da beyaz candır...

    Şirket araçları olarak kullanıyoruz. Şehir içi için iyi araç. İçi geniş, bagaj büyük. Az yakıyor.

    Yalıtım kötü, cam açma düğmelerine alışmak zor geliyor. İç donanım eksik. (bizdekiler active) kalite alt seviyelerde.
  • Paket önemli allur paketle aktive paket arasında dağlar var ama beklenti dağlara çıkmasın.Bagaj çok güzel 630 litre. Yakıt konusunda daha yeni olduğu için bi veri yok bende.
  • Bu tür araçlardan kalite anlamında çok şey beklememek lazım. Bu araçlar A noktasından B noktasına en ekonomik şekilde götürmek için tasarlanmış ve sunulmuş araçlardır. Donanım olarak da kalite olarak da asgari ihtiyaç ve ekipmanların bulunduğunu düşünüyorum. Araç fiyatlarının ÖTV nedeniyle bu kadar arttığı bir ortamda 69 bin TL ye dizel ve sorunsuz bir araç almak çok da kötü sayılmaz. Tüm arkadaşlara hayırlı ve kazasız sürüşler dilerim.
  • Arkadaşlar bagaj kapagi simetrik degil sag stop ve sol stop lambalari ile yandan bakinca , sag taraf biraz daha disarida duruyor bunu nasil ayarlatacagiz sök tak yaparlarmi illa acaba
  • Yine ben yazayim , yağı 5w30 total ineo ecs kendim aldım 80 küsür tl , servise gittim 45bin bakımı 290 tl tuttu arkadaşlar aklınızda bulunsun benim araç 2015 garantisi yok ama yinede servis kayıdı olsun diye ozelde yaptirmadim bakımını
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.