Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.791
Cevap
95
Favori
620.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

    Arkadaşlar merhabalar. 208 1.2vti düşünüyoruz bir süredir 82hp olan modelinden. Tercihen manuel olacak. Araç hakkında bilgi verebilir misiniz ? Şu paket olmalı şu ekstralar olmazsa olmaz diyebilir misiniz ? Özellikle şehir içinde kullanılacak yakıt konusu öncelikli. Artıları ile eksileri ile anlatabilir misiniz. En iyi yorumları kullanan arkadaşlar yapar diye düşünüp buraya yazıyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum

    Yukarıda arkadaş görüşlerini yazmış..Aşağıda sizin için alıntıladım..



    racerant @ 19 Aralık 2017 08:32:38

    quote:

    Orijinalden alıntı: ladres79

    Arkadaşlar selam aralık kampanyası 208 active 82 hp manuel 57-60 bin tl arası fiyat veriyorlar. Şehir içi kullanım düşünüyorum çok fazla yorum bulamadım kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi, piyasadiki en uygun araç sayılır.

    Ben kullanıyorum, aracım manuel. Aracın hafif olması sebebiyle oldukça canlı bir araç.
    82bg ama Performans açısından hiç sorun yaşamassınız. 0-100 hızlanmasına 11 saniyede ulaşabiliyor.
    ŞAnzıman oranları güzel. Antalya kaş arası gidiyorum. Çoğu yokuşta vites dahi düşmüyorum.
    Şehir içinde atik. Ancak 120 den sonra motor sesi bir miktar artıyor.

    Alabiliyorsanız tekno paketli olanını alın.

    Tüketimim ise 5.8 birde jantları filan değiştirirseniz + film harika bir araç oluyor..

    racerant @ 25 Mart 2018 23:55:10

    Bende manuel vites 82 lik var. Performansı oldukça tatmin edici. Bu hafta yine
    Kemer - Finike - Kaş yaptım. Ne yokuşlarda ne düzde hiç üzmedi beni. Tazı gibi
    gidiyor valla. Önceki aracım 110luk Golf 7 Tdi highline idi. Ona rağmen sıkıntı yaşamıyorum.

    Bence aracın hafif olması bunda büyük etken. Buna ilaveten yol tutuşu gerçekten inanılmaz.
    Sadece yüksek hızlarda aracın süspansiyon yapısı ve yüksek olması sebebiyle sıkıntı
    yaşadım. Onun dışında mükemmel. 3cm lik eibach olsa tadından yenmez




  • ensfb kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Kullanıcı iseniz sizin görüşlerinizi de almak isterim. Şehir içi 5.8 çok iyimser değil mi normal bir kullanımda bu değer yakalanır mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar , otomatik vites bir 208 bakıyorum etg5 ya da eat6 olabilir km maksimum 60bin , cam tavan olmazsa olmaz şartım, çok ufak tefek boya ve hasar kaydı olabilir büyük olmamak koşuluyla , fiyat olarak da en fazla 60bin tl olacak , bu kriterlere uygun satılık aracı olan arkadaşlar cevap yazabilirlerse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarcigokhan kullanıcısına yanıt
    Aracinizin SMEG versiyonunu biliyormusuniz? ve hic guncelletmismiydiniz servisten ?

    Benimkini yarin servise goturmeyi dusunuyorum ekran ve sanziman ile ilgili guncelleme sormak icin ama en guncel surumler hakkinda bilgisi olan varsa iyi olur, ona gore konusurum ben de.

    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anx A kullanıcısına yanıt
    Aracımın smeg versiyonuna hiç bakmadım. sadece servise bir kere telefon ettim, bir de peugeot çagrı merkezini aradım, ekranı güncelleyip 3008 deki gibi bir menuye sahip olabiliyor mu diye. olmadığını ilettiler. bende ok dedim. sanzıman güncellmesine ise ihtiyaç duymadım çok şukur. herhangi bir titreme vs yasamadıgım ıcın hiç kurcalatmadım. ekranım allure paket oldugu için smeg+ v2 diye geçiyormuş. internet-mirrorlink-carplay-geri görüş gibi olması gereken her şey oldugu için ismi böyle geçiyormuş. tabi ki yeni kasalar için böyle. ama rakam olarak hiç bakmadım.nasıl bakılıyordu bir hatırlatırsanız en kısa zamanda bakarım. gerçi benim ki 1 eylül 2015 çıkışlı 2015 model yeni kasa. yeni kasaların ilki. zaten eylül den öncekiler eski kasa. yani benim ki atıyorum 6xx ise belki 2018 modellerde 9xx e bile geçmiş olabilir. yani 2018 model en kötü 2017 model birinin versiyon numarasını paylaşması aslında daha mantıklı olur.mutlaka 2015 den beri bir güncelleme gelmiştir. ha bana gerçi servis bile telefon açsa, sizin ki 6xx gökhan bey 9xx geldi gelin bile dese ben gitmem. ben biraz orjinalciyim. eğer smeg te bir sorun yaşarsam giderim. sorunsuz ise asla gitmem. bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozanlar hep beni bulur. bu yuzden sorun yoksa kurcalatmam. araç bayii den nasıl çıktıysa öyle kullanırım. aracımın parfümü bile peugeot 208 aksesuar katalogundan alınma. piyasadan yan sanayi vs hiç bir şey almam-koymam. bayi nasıl verirse oyle. bu da benim huyum :( ama 2017-2018 biri smeg versiyonunu yazarsa en azından son guncellemeye dair daha kesin bir bilgi edinmiş olabiliriz diye düsünüyorum.

    saygılarımla...




  • SRC ya yaklasik 10 sn basili tutunca versiyon bilgileri geliyor ekrana.

    Benim nisan 2016 model SMEG.6.1.D.R8 gorunuyor.

    Mirrorlink ile googlemaps kullanabilen bir arkadas var midir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anx A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. bende kontrol eder, fotosunu çekerim.sizinki benden 6 ay büyük. allure versiyon oldugumuz ıcın muhtemelen aynıdır. yada sizinki 6.1 ise benimki 6.0 dır en kötü.ama akşama bakarım.. asıl 2018 ler ne? yada 2017 ler? onu bilsek süper olur. 7mi 8mi kim bilir kaça yükselmiştir...

    mirrorlink ile maalesef uygun uygulamalar açıyor. bende sygic harita, rockscout müzik uygulaması , deezer müzik programı,my peugeot hızlı kullanma klavuzu var. bunlar mirrorlink destekli. magazada daha fazla şeyler vardır ama bende bunlar mevcut. sygic harita nın en ful olanı var. ömür boyu ücretsiz harita güncelleme , head up display ekran özelliği ile aracın camına kilometre ve navigasyon yansıtma, canlı trafik durumunu içeren paket. 300 tl. ondan aldım. onu kullanıyorum. 300 tl ye navıgasyon cıhazı alacağıma, aracın ekranından kullanıyorum. daha sık ve pratik. deneme sürümünü deneyin. begenırsenız alırsınız. 1 depo yakıt parası. üstelik 1 yıl değil. ömür boyu. ..

    ama googlemaps sadece lg mirrordrive uygulaması ıle acılıyordu. bu uygulama ıle telefonu aracın ekranına yansıtıyordun. ama güncelleme geldi. sadece lg telefonlar ıle calısıyor artık. üstelik bazı lg telefonlar ile. onceden hepsi ıle oluyordu.simdi maalesef.. o uygulama ıle googlemaps ı kullanırdınız ama artık sadece sygıc ı mırrorlınk ıle kullanabılırsınız....

    saygılarımla...




  • Ben de sadece sygic ve rockscoutu bulabildim uyumlu, onlari acabiliyorum ama google play de baska kullanilabilecek uygulama yok ise yarar. Bos bir vakitte cozmeye calisacagim eski versiyinlarla dediginiz gibi.

    nisan 2017 den itibaren android auto uyumlu yeni ekranlara gecti 208 ler diye biliyorum bir de. onlarda sorun olmaz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smeg versiyonum: 6.05.D.R8 araç 1 eylül 2015 çıkışlı ,2015 model, yeni kasa, allure paket, smeg yazılım tarihi ise;27 şubat 2015... araçtan 6 ay önce kurulum yapılmış. demek ki ya banttan 6 ay önce indi. yada smeg ekranlar işletim sistemleri ile hazır bekliyor ve araçlar bantta monte edilirken smeg lerde hazır vaziyette takılıyor. ikisinden biri..

    bluetooh versiyonum; 1.2.0 tarih gene aynı.

    ekran görüntüsünün versiyonu yani yazılım; 40.13 tarih gene aynı..

    bilgilerinize...
  • Tesekkurler cevap icin. Ilgincmis. Servise ugrayamadim vaktim olmadi. Ilk firsatta gidince guncelleme soracagim bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

    Çok teşekkür ederim. Kullanıcı iseniz sizin görüşlerinizi de almak isterim. Şehir içi 5.8 çok iyimser değil mi normal bir kullanımda bu değer yakalanır mı ?
    Bende 2016 Allure paket 110hp tam otomatik var. Çok memnunum..Tavsiye ederim..Benim araç Tam otomatik Şehir içinde yakıt tüketimi 7 civarı..Manuel ile 1 lt fark ettiği söylendiği için bilgi doğrudur. Manuel için yorum yapamayacağım çünkü hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşların görüşleri olumlu..
  • ARKADAŞLAR MERHABA,

    2016 model 208 1.2 EAT6 110 hp bir araç beğendim. aracın tramer sorgusunda park halinde çarpmadan dolayı aşağıda açıklamaları olan değişen parçalar var. sizce bu araç ileride sorun çıkarır mı? mekaneik, teknik bilgim zayıf. ufak tefek hasarları önemsemem ama mekanik sorun çıkaracak darbesel hasarı olan araçtan çekinirim.

    Degisen Parca Bilgileri:
    ARKA TAMPON 208 Y.M(1 adet, Orijinal), ARKA TAMPON DEMIRI 208(2 adet, Orijinal), Lastik-185/65/15 Lastik(1 adet, Orijinal), ON TAMPON ALT IZGARA 208 Y.M(1 B003adet, Orijinal), PARK SENSORU 208/301/308/508(1 adet, Orijinal), SAC JANT 301(1 adet, Orijinal), ON ASLAN ARMASI 208(1 adet, Orijinal), SOL ARKA CAMUR DAVLUNBAZI 208(1 adet, Orijinal), 3. STOP 208 Y.M(1 adet, Orijinal), JANT KAPAGI BORE 301/208(1 adet, Orijinal), Sarf Malzeme-Yapistirma Seti (Mastik)(1 adet, Orijinal),
  • thestiff T kullanıcısına yanıt
    Araç ön ve arkadan hasar almış gibi ön arma değişmişse kaputta değişmiş olabilir hasar resimleri yoksa yanaşmamak gerek bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    kesin olmamakla birlikte, armanın değişmesi büyük önden hasar alması anlamına gelmez. yetkili servislerin severek yaptığı bir iş; benim aracıma arkadan çarpmışlardı, doğal olarak bizde öndeki araca sadece ama sadece kaput ucundan dokunduk. sanayide bunu çok güzel bir şekilde yaparlardı, belki boyanmazdı bile... ancak biz daha müdahale edemeden servis kaputun o kısmını aramayı da sökerek lokal boya yapmış şimdi bende de tramer sorgusunda arma değişikliği çıkıyor. fotoları saklıyorum yoksa kimse inanmaz..
  • thestiff T kullanıcısına yanıt
    merhabalar, sanırım araç zincirleme kazaya karışmış.. ön ve arkada değişen parçalar bunu gösteriyor. ileride size sorun çıkarır mı sorusuna cevap olarak, bu parçaların nerede değiştirildiği; yetkili servis mi sanayi ustası mı ?
    yetkili servis yapmışsa bu işçiliğin ve değişen parçaların garantisi vardır..
    sanayi de yapılmışsa muamma.. harikalar yaratan usta da var, rezillik yapanda ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thestiff

    ARKADAŞLAR MERHABA,

    2016 model 208 1.2 EAT6 110 hp bir araç beğendim. aracın tramer sorgusunda park halinde çarpmadan dolayı aşağıda açıklamaları olan değişen parçalar var. sizce bu araç ileride sorun çıkarır mı? mekaneik, teknik bilgim zayıf. ufak tefek hasarları önemsemem ama mekanik sorun çıkaracak darbesel hasarı olan araçtan çekinirim.

    Degisen Parca Bilgileri:
    ARKA TAMPON 208 Y.M(1 adet, Orijinal), ARKA TAMPON DEMIRI 208(2 adet, Orijinal), Lastik-185/65/15 Lastik(1 adet, Orijinal), ON TAMPON ALT IZGARA 208 Y.M(1 B003adet, Orijinal), PARK SENSORU 208/301/308/508(1 adet, Orijinal), SAC JANT 301(1 adet, Orijinal), ON ASLAN ARMASI 208(1 adet, Orijinal), SOL ARKA CAMUR DAVLUNBAZI 208(1 adet, Orijinal), 3. STOP 208 Y.M(1 adet, Orijinal), JANT KAPAGI BORE 301/208(1 adet, Orijinal), Sarf Malzeme-Yapistirma Seti (Mastik)(1 adet, Orijinal),
    Hiç içime sinmedi. Bence uzak durun. Şaşe eğriliği de oluşmuş olabilir bu kadar değişenden sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    aracı güvenilir bir hasar eksperine kontrol ettirdim. aracın mekaniğinde sorun yok, galerinin açıkladığı hasarlar doğru. ön tarfatan geri geri gelen bir kamyonet kaputun ucundan hafif vuruyor, armayı değiştiriyorlar ve metalik boya olduğu için tüm kaputu boyuyorlar, kaput değişmemiş. Darbeli bir hasar değil yani
    Sola arka taraftan da park halinde iken birisi sürtüyor kapının uç tarafı hafif bir vernikli boyanıyor. çamurluk ve tampon değişiyor. bunlar zaten yazıyordu. Başka kusuru yoktu piyasasının 6.000 tal altına idi. satın almayı düşünüyorum. teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    Son bir sorum var, Active paket içinde çelik jant yok mu? çelik jant standart değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestiff -- 8 Nisan 2018; 17:52:57 >
  • İyi günler. Bende 2017 model 1.6 hdi active 92 hp manuel 208 i 6bin km deyken 65 bin tl ye almış bulunmaktayım. 1 haftalık izlenimlere bakarak sizle sorunları paylaşmak istedim. Araçta inanılmaz bi ses alma sorunu var sanki camlar açık gidiyoruz. Arabanın ne gözlük koyma yeri var ne doğru düzgün bişeyler koymak için bölmeleri var nede kapı tutacağı var. Daha sonra bu ekran meselesi. Ekranlar için kitapçığında navigosyana sahip olduğu yazıyo ama ben ne yaptıysam yansıtamadım navigasyon sesi geliyo ama görüntü gelmiyo ekran en yeni ekran. Araba atik ve çok az yakıyor normal kullanmama göre baya zorladım 5 lt yakıyor güzel bi araç ama şu eksileri biraz can sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunları da eklemek istedim active paket ama çelik janttan dahi yoksun bi araba. Servise spoiler sordum işcilikle 1000 tl dediler gti difüzörü aradım bulamadım bitane sline dedikleri bi difüzör var o 500 tl daha sonra 17lik bi jant lastik takımı almaya kalksak 3bin tl den aşağı çıkamayacaz biraz emek ve para istiyo iyi bi yalıtım yapılması gerekiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestiff T kullanıcısına yanıt
    aracın hasarları konusunda aydınlanmanıza sevindim..
    çelik jant konusunda ise maalesef standart değil :(
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.