Şimdi Ara

peugeot 206 ön cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar forumun uzun zamandır üyesiyim fakat işim sebebiyle çok seyrek girebiliyorum 3 ay önce 2. el bir peugeot 206 satın aldım yağmur sensörünün olduğu bölümde ufak bir çatlak vardı pek büyüyecek gibi görünmüyordu ama tahmin ettiğim gibi olmadı ve çatlak büyüdü ön camın ortasından yukarıdan başlayıp aşağıya doğru yarısına kadar geldi orda durdu ve şimdi çatlak camın sağına çekti sağa doğru yürüyor koskocaman bir kırıkmış gibi görünüyor sanki sağ ön koltukta oturana denk gelen taraf yerinden çıkacakmış gibi duruyor. şimdi bana yardımcı olursanız şunları soracam arkadaşlar. Otocam tamiri yapan yerler var özel maddelerle ve reçinelerle bu çatlaklar &75-80 oranında yokediliyormuş acaba böyle bir çatlağa faydası olurmu eğer olmazsa en önemlisi yeni bir cam taktırsam bana ne kadara mal olur orjinal, çıkma yan sanayi hiç farketmez en avantajlısını değerlendirecem çünkü fiyatlar hakkında hiç bilgim yok internette de bulamadım bileniniz varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekersizcay -- 4 Haziran 2008; 0:17:07 >







  • Senin çatlak baya büyük gibi fakat o yöntem ufak çatlaklarda işe yarıyor artı cm hesabı fiyat çıkarıyorlar sana yerli ön cam fiyatına yakın fiyat çıkarırlar yinede nette araştır.
  • kasko yok galiba sizin de ?
    ben de aynı durumdayım da :D
  • Cam fiyatı yaklaşık olarak 150-200 civarında olması lazım.Tamir yoluna gitmeniz pek bir avantaj sağlamayacaktır malum cm ye göre hesap çıkartıyorlar ekonomik olmayacağı gibi çatlak izide belli olacaktır.
    Siz en iyisi camı değiştiriniz camın değiştiğini sizden başkası anlamayacaktır.Kolay gelsin.
  • kutluk kağan seninkidemi 206 peki sen ne yaptın veya ne yapmayı düşünüyorsun hala çatlak durumda mı seninki de? yeakin aslında bende tahmin ediyordum camın değiştiği belli olmayacaktır diye. bir de düşündüğüm fiyatın baya altındaymış buna sevindim ben 400-500 civarında tahmin ediyordum heralde servisin orjinal parçaları ve uçuk fiyatları beynimde öyle yer etmiş. peki orjinal olmayan bir öncamın handikapı ne olabilir şöyle bişe duydum doğrumu bilmiyorum orjinal cam iki katman ve ortasında cama darbe geldiğinde dağılmasını engelleyecek bir tabaka bulunuyor oysa diğerinde bu yokmuş doğrumudur acaba ve son olarak arkadaşlar tek bir sorum daha olacak. yağmur sensörünüde yapıyorlarmı bu camı takan yerler sensör zarar görebilirmi? gelecek cevaba bağlı olarak önümüzdeki hafta taktıracam camı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sekersizcay

    kutluk kağan seninkidemi 206 peki sen ne yaptın veya ne yapmayı düşünüyorsun hala çatlak durumda mı seninki de? yeakin aslında bende tahmin ediyordum camın değiştiği belli olmayacaktır diye. bir de düşündüğüm fiyatın baya altındaymış buna sevindim ben 400-500 civarında tahmin ediyordum heralde servisin orjinal parçaları ve uçuk fiyatları beynimde öyle yer etmiş. peki orjinal olmayan bir öncamın handikapı ne olabilir şöyle bişe duydum doğrumu bilmiyorum orjinal cam iki katman ve ortasında cama darbe geldiğinde dağılmasını engelleyecek bir tabaka bulunuyor oysa diğerinde bu yokmuş doğrumudur acaba ve son olarak arkadaşlar tek bir sorum daha olacak. yağmur sensörünüde yapıyorlarmı bu camı takan yerler sensör zarar görebilirmi? gelecek cevaba bağlı olarak önümüzdeki hafta taktıracam camı.


    yok dostum benim ki polo hatchback..
    aldığımdan beri(1 ay) çatlak biniyorum..
    aslında ilk başta ufaktı, sonra gittikçe büyüdü :=)
    bugün birkaç otocamcıyı arayıp, fiyat aldım: 150 YTL civarındaymış. Seninki de aynıdır..
    yerli camın bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum, usta adam gibi takarsa..
    garantili takıyolar zaten, bi sıkıntı olursa tekrar gider neyse halledilir...




  • vay beee benim düşündüğüm fiyat ne 150 ytl ne!artık taktırayım o zaman ben. çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için iyi paylaşımlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sekersizcay

    vay beee benim düşündüğüm fiyat ne 150 ytl ne!artık taktırayım o zaman ben. çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için iyi paylaşımlar.


    Valla serviste orjinalini taktırayım gibi bir fantezi olursa, 400 ü o zaman bulabilir..
    Camcılarda fiyatlar bu seviyede..
    1 saat sürüyormuş cam yenileme işlemi..
    Ben de bugunlerde değiştiricem, sinir bozuyo..
  • Camın yerlisi ile yabancısı arasında fark yoktur cam her zaman bildiğimiz camdır aslında bahsi geçen cam+aradaki katman+cam yerli camların hepsinde hatta tüm araçların ön camlarında vardır camın herhangi bir darbeye maruz kalması durumunda dağılmasını engellemek amacı ile konulmuştur.
    Araçların yan ve arka camlarında katman yoktur Temperli dediğimiz ısıl işlem gören tipten cam kullanılır yan ve arka camlarda ve bir kaza veya darbe durumunda insana zarar vermeyecek küçüklükte parçalara ayrılırlar.Sadece ön camlarda katman vardır.
  • Cam değişim işlemini servisten ziyade camcılarda yaptırmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır çünki camcılar sadece cam takarlar ve günde onlarca aracın camını değiştirirler ve konularında oldukça tecrübelidirler.Hatta servislerin çoğuda cam deişim işlemini camcılarda yaptırmaktadırlar.
    Camcının o anki iş yoğunluğuna göre 30-45 dakika içerisinde işleminizi yapmaktadırlar.
  • ankarada itfaiye müdürlüğünün karşısındaki doraglass cam da lagunanın camını 20 dakikadan daha az bir sürede değiştirdiler bakakaldım.Gerçekten elleri çok alışmış.
  • zavallı servisler herkes böyle düşünüyor bunlar iş yapıyormu acaba. ne bilim birkaç sefer geçtim de servisin önünden denk mi geldi acaba hiç müşteri görmedim neyse benimde gözümü açtınız arkadaşlar teşekkürler.
  • pejonun orcinal camını alsan dünyanın parasını isterler pejolarda hangi marka cam var bilmiyom ama pilkington ise baya bahalı oluyor. yerli malı uğurlugılas camlar var onlardan takıttır yarı yarıya ucuz oluyo cam tamircileri çok kazıkçı yaptıgı bi iş yok ama parayı çok alır üstelik cam yine çatlak değişmiyoki sadece oraya makyej yapıyo görünmüyo sen en iyisi git camını çerçeveni güzelce değiştirt can güvenliğini düşün birde yoldayken patlasa neyim
  • Benimde ön camda catlak vardı yürüdü gitti,

    Uzun süre öyle kullandım ,orjinalı pahalıydı,

    Sonra gittim yan sanayi taktırdım ,

    Gayet memnunum sadece silecekleri değiştirmek gerekiyor oda para değil,

    Benimkinde sensör yokdu bu arada!

  • ben yeni fiyat aldım bostancı sanayide söğüt oto cam
    pejo 206 orjinal cam + işcilik 180 tl kampanyası varmış bu cumartesi değiştiricem.
    0216 575 04 30 teli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.