Şimdi Ara

Peugeot 206 modelleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
142.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okn_eogl

    arkadaşlar merhaba, forumda yazılanlar kafama takıldı ben de 206 Gti almayı düşünüyorum 1-2 hafta içerisinde, bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

    gti nin çok yaktığı söyleniyor hiç kullanmadım ama şehir efsaneside olabilir bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkan1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: okn_eogl

    arkadaşlar merhaba, forumda yazılanlar kafama takıldı ben de 206 Gti almayı düşünüyorum 1-2 hafta içerisinde, bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

    gti nin çok yaktığı söyleniyor hiç kullanmadım ama şehir efsaneside olabilir bilgisi olan var mı?

    206 gti ve rolland garros modelleri yüksek beygir gücünden gerçekten çok yakıyor.
  • tam 5 farklı 206 modeline bindim. en çok hoşuma gideni 1.6 xt modeli ve 1.4 color line idi.
    ve en çok arıza çıkartanı ve bir türlü gideremedigimiz arızaya sahip olanı ise 1.4 xr modeli idi. beni resmen perişan etti diyebilirim. sonunda kusurunu da yazıp ilana satmakta buldum çareyi. şimdi ise 1.4 color line var 3 sene oldu bakım haricinde hiç tamirciye uğramadım.
  • 2011 ekim de yillardir ozlem duydugum,hayallerini kurdugum arabami aldim,206 alp beyaz x-desing 1.4 75hp benzin.yakit konusunda sehir ici kopek gibi icer,sehir disi 3.2 leri gormuslugum var,cok mu?daha ne olsun,bu segmentte bir arac icin.malzeme kalitesi okadarda kotu degil,orta kalite.alacaksan 5 kapi alacaksin.atiktir seridir,3 ten 4 atarken patinaj cekendir.seni kurtaracaktir en kotu zamanda bile.donanimsal eksikligini duygusal olarak kapatan tek otomobildir.alfa romeo gibi bastinmi gaza ister daha fazla.aslani beslemek zordur istanbul sartlarinda.evini satarsin alirsin koyarsin garaja,bakarsin,perdeyi kaparsin bikac saat sonra tekrar bakarsin doyamazsin.bakislari seni senden alir o farlar ,o farlar yokmuu.bitirir seni o anda.siyah yada beyaz alacaksin.asaletini belli eder bu renkler.sis takacaksin xenon takacaksin en onemliside lpg takacaksin.candir can lpg.ekmegini suyunu vereceksin kapatacaksin kafese.acik filtre takacaksin kukresin diye aslanin.angel akacaksin goz alsin diye.sonra cilala parlat cilala parlat.degme keyfime.ne demisler motion&emotion.

    Cokmu abarttik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende bilgilerimi paylaşayım. 2005 x-line peugeot sahibiyim. birde toyota corolla var.Dönüşümlü kullanıyorum. Peugeot'u 0 aldım. Otomatik. İnanılmaz yaktığı için bu benim kullanım stilimede bağlı olabilir,günlük 150 kilometre yaptığımız için peugeoya 2009 yılında brc tüp taktırdık. 2 sene sonra araba conta yaktı. 1.5 milyar masraf çıkardı. bu arabaların contası kağıttan olduğu için yanıyor dedi servis. 6 ay sonra araçı başkası sürerken motor yağ lambasının yandığını farketmediği için motor bloğu çatladı. Yeni motor arayışları içinde geçen 10 günden sonra antalyada motora 100bin km garantisi vererek yaptılar.Şimdilik bir sorun çıkarmadan geçen haftaya kadar kullanıyordum ki bir eski model toros çarpıp aracın önünü dağıtana kadar.Renoya fazla birşey olmadı ama bizim peugeotun ön kaput ve sol çamurluk dağıldı.Araç halen sanayide eksper gelmesini bekliyor.Bir daha peugeot alırmıyım derseniz.Asla,kat a.....




  • merhaba ben ankarada ikamet etmekteyim . ben bu hafta 12,000 tl civarında bir 206 alacagım.4 kapı ,1600 motor ve abs li modeller tercihim. yardımcı olurum diyen olursa .543 488 87 81 den ulaşsınlar...
    ilgi ve aklakanıza teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilsakar -- 21 Ağustos 2013; 12:58:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resmonse

    bende 1,4 motor 2002 model otomatik XT var. özelliklerini söyleyim (sanırım o zamanın en donanımlı modeliydi)

    -abs
    -alüminyum jant
    -otomatik yanan farlar
    -yağmur sensörü
    -ön sis farı

    sanırım diğerlerine göre daha fazla bir özelliği yok.

    Hocam çok olmuş ama birsey sorayım sis farı nasıl yanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.