Şimdi Ara

peugeot 206 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
10
Favori
372.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deep1976


    307 çabuk dağılıyormuş,




    nesi dağılıyormuş, bilelim de yoldan geçerken toplarız çıkmacılara satar köşeyi döneriz..

    hey allahım ya..

  • arkadaslar gtı larakı o 5 kollu orjınal pejo jantını nerden bulabılırım servıste yok jantcılardada yok fransaya mı gıtcem sımdı
  • Ewet 206 ii bi arbaba çokda hoşuma gidio ama bu dediklerim tamamern benim düşüncem herzmn c3 c3 c3 uruk33_c3 anladınmı!!!
  • Arkadaşlar bu başlığı yeni okudum.. Benimde 2004 model 206 HDI XT arabam var.. Araca güvensiz ve geç duruyor demişler.. Buna kesinlikle karşı çıkıyorum.. Lastikler ve abs çok önemli.. Eski lastiklerle zaten kısa mesafede durmanızı beklemeyin.. Kendi 206 mı seviyorum ve arabama güvenerek sürüyorum.. Kimisi kaporta ince demiş.. Zaten katlanabilmesi için ince yapılıyor ve kenarlarda rahat katlanması için girinti çıkıntı yapıyorlar.. Aksi taktirde kaza anında kaporta boynunuzdan geçerek tek beden halinde gömülmemenizi sağlar.. Küçük araba ama benim arabamda 8 Airbag ve abs var.. Sınıfının hangi arabasında 2004 model olan 8 airbag var??? Ayrıca Abs ile yol tutuşu gayet iyi.. En sevdiğim yanları ise.. Otomatik yanan farlar ve otomatik çalışan silecekler... :) tabi bazen silecekler kafayı yedirtebiliyor.. Ama genel olarak virajlarda ve uzun yolda güvenilir bi araç.. Kışın aracımın deposu 140 YTL ye doluyor ortalama ve 900 KM yol alıyorum.. Yakıt arttı gibi ama çok kullanımdan da olabilir diyorum.. Araç şuan 90.000 KM de.. Düşüncelerim bunlar :)




  • 2006 dizel var bzde 175 ten sonra gaz yemeğe dvam ediyo...
  • ben bir otomobil hastasıyım ve bugüne kadar 100 ün üzerinde aracı deneme ve kullanma fırsatım oldu. ve bu deneyimlerime dayanarak söyleyebilirimki, peugeot her zaman kullanımı çok zevkli araçlar yapar ancak ufak tefek kalite problemleri mevcuttur. ancak gülü seven dikenine katlanır.
  • arkadaşlar aranıza bugün katıldım sebebide bugün 17.500 e 2003 model xline hdı 2006 almış olmam. Umarım memnun kalırım.şimdilik herşey yolunda.saygılar.
  • vtec motorlu 206
     peugeot 206
  • quote:

    Orjinalden alıntı: denay

    arkadaşlar aranıza bugün katıldım sebebide bugün 17.500 e 2003 model xline hdı 2006 almış olmam. Umarım memnun kalırım.şimdilik herşey yolunda.saygılar.




    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsın inşallah..
  • HAYIRLI OLSUN, KAZASIZ BELASIZ.... PUG TAKIMINA BEKLERİZ
    quote:

    Orjinalden alıntı: denay

    arkadaşlar aranıza bugün katıldım sebebide bugün 17.500 e 2003 model xline hdı 2006 almış olmam. Umarım memnun kalırım.şimdilik herşey yolunda.saygılar.

  • quote:

    arkadaşlar aranıza bugün katıldım sebebide bugün 17.500 e 2003 model xline hdı 2006 almış olmam. Umarım memnun kalırım.şimdilik herşey yolunda.saygılar.


    Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım kazasız ve mutlu bir şekilde aracınızı kullanmanızı dilerim.

    Ankara da olan arkadaşlara bir sorum olacak kapı eşik korumalarını nereden ucuza alabilirim. serviste 100 ytl fiyat çektiler fazla geldi uygun bir fiyat olursa almayı düşünüyorum

    Tüm arkadaşlara kazasız günler diliyorum
  • Tüm yazılanları okudum ve ben de bir 206 sahibi olarak bir kaç şey yazmak istiyorum

    Konya'dan 2004Temmuzunda 206 x-line hdi araba aldık.Aslında biraz acelemize geldi çünkü ben heyecanlandığımdan detaylara bakmayı unutup direk arabayı aldım.Ancak arabada abs,ön sis farı,cd çalar ve arka kafalıklar yok ve bu halem içime koyuyor.

    Arabanın tüketimi gerçekten çok iyi ve şehir dışı 1200 şehir içi ise 900km yol yaptığımı bilirim.Farlar siyah asfaltta akşam gerçekten yetersiz kalıyor sanki farınız yokmuş gibi gidiyorsunuz.Çok seri bi araç benim arabamda şöle bi sorun oldu.2000devirden sonra turbo devreye girince sanki araba sizi koltuğa yapıştırıyor ancak benim arabamda turbo yokmuş gibi sanki benzinli araba kullanıyormuşçasına hızı yavaş artmaya başladı.O kadar servis dolaştık ve hiç bi çare bulamadılar ancak sorun sonradan kendi kendine düzeldi.Arabanın ön göğsünden düşük devirlerde port port bi ses çıkıyor o sesi halen çözemediler.Ancak araba hassas araba.Sert kapı çarpmaları ve Türkiyenin yollarından dolayı araçtan çeşitli sesler gelmesi doğal.Aracımdaki hoparlörlerden memnunum ancak sanırım patladı çünkü cızırdamaya başladı bu yüzden 4kapıya da hoparlör alacağım ne alacağım bilmiyorum.Araba kalkışlarda çok seri bunu bariz bir şekilde anlıyorum.Ancak benim 6tane sorum var.

    1)Sizin dizel 206nızda 3.viteste ya da 4.vitesteki turbo devreye girince olan ivmelenme 2.viteste olan ivmelenmeyle aynı mı?
    2)5.viteste 130km hızla rampa çıkarken sanki araba çekmiyormuş gibi oluyor ve yavaş yavaş hız azalıyor acaba bu sizde de var mı?Özellikle Ankara-İstanbul Otobanında bunu fazlasıyla hissettim.
    3)Hangi hoparlörleri almalıyım ve arabama pioneer gibi cd çalar taktırırsam direksiyondan kumandayı kullanabilir miyim?
    4)Şose yollarda arabada tekerlerden inanılmaz bi uğultu çıkıyor.Bu sizde de var mı?Çözümü ne olabilir?
    5)Araba 100km üstü hızlarda önceki hızlara göre sanki daha yavaş hızlanıyor?Bu normal midir?
    6)Arabama sis farı ve kafalık taktırmayı düşünüyorum.Acaba fiyatları konusunda bi bilginiz var mı?

    Bu arada o araba kağıt gibi dağılıyor diyen ve 206yı eleştiren arkadaşlara.Hiç bir araba son hızda kullanın die üretilmiyor ve süratli hızlarda hangi araba olursa olsun dağılma ihtimali yüksek.Boşuna hız limitleri koymuyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 4 Şubat 2007; 5:11:59 >




  • herkese teşekkürler.arkadaşım galiba 2006ların genel bir sorunu imiş içeriye fazla yol sesi almaları.özellikle uzun yolda rahatsız edici bir hal alabiliyo. ama bence kullanım keyfi bunu telafi ediyo. yüksek hızda güçte azalma olması normal benim arabamda da öyle. buarada bende arabayı yeni aldım ve arka hoparlörlerin olmadığını sonradan fark ettim acaba orjinalinde mi yok. buyüzden arabanın ses sistemi biraz zayıf benimde hoparlör almam gerekiyo ama ne alıcam bilmiyorum.
  • Arkadaşım aldı daha bir hafta oldu, yakıttan çok memnun, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
  • 206'm var ve bir çift pioneer a-6912 taktırdım pandizota. ses gayet iyi oldu.
    tabi fiyatı biraz tuzlu.


    quote:

    Orjinalden alıntı: denay

    herkese teşekkürler.arkadaşım galiba 2006ların genel bir sorunu imiş içeriye fazla yol sesi almaları.özellikle uzun yolda rahatsız edici bir hal alabiliyo. ama bence kullanım keyfi bunu telafi ediyo. yüksek hızda güçte azalma olması normal benim arabamda da öyle. buarada bende arabayı yeni aldım ve arka hoparlörlerin olmadığını sonradan fark ettim acaba orjinalinde mi yok. buyüzden arabanın ses sistemi biraz zayıf benimde hoparlör almam gerekiyo ama ne alıcam bilmiyorum.
  • Merhaba arkadaşlar 1ay kadar önce 206roland garros sahibi oldum,arabanın donanımı,teknik özellikleri gayet iyi,katlanabilir aynalardan,digital klimaya,panaromik cam tavana,deri koltuklara kadar herşeyi var.arabanın performansına da çok şaşırdım çünkü 1.6 8v 90hp olmasına karşın,arkadaşın 1.9jtd 105hp doblösünü drag ve esneklik yarışlarında geçtim.
    Yalnız benim anlamadığım tek konu aracımın km de31,7kuruş yakması
    bu gerçekten 206 1.6 gibi bi araç için büyük bir rakam,servisteki c bakımının ardından da değişiklik olmayışı beni enjektörlerin doğru çalışmadığı gibi bir düşünceye yöneltti,enjektör temizliği ve ölçümlerini yaptığımdaysa enjektörlerimde bir sorun olmadığını anladım.
    Serviste bilgisayara bağlattığımda bir sorun çıkmıyo,motoru incelettiğimde de sorunyok deniyo,yalnızca şu son günlerde arabama karşı bir tavır içindeyim,öyle duruyo kapının önünde,arakadaşımın 1.4 206sı 20kuruş yakarken ben 3000d/dyı geçmediğim halde 32kuruş yakıyorum,az yakayım diye a3ten vazgeçtim şimdi karalar bağlıyorum...
    Bu konuda bilgisi olan biri varsa lütfen yardımcı olsun,yoksa bir gün parçalıycam bunu.




  • selm arkadaslar..2003 model ve ustu 206 otmatik vites araba arıyorumm..satan varmı..bursa dayım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: texmo

    selm arkadaslar..2003 model ve ustu 206 otmatik vites araba arıyorumm..satan varmı..bursa dayım


    kendinemi arıyorsun
  • bir bayan arkadasım alacam..
  • peugeot debreyajı en zor olan arbalardan biridir...

    kalkışlarda biraz debriyaj kontrollü ve birazda gazlı kalkmayı denerseniz pişman olmazsınız.

    yalnız bu tip araçların altını elinizden geldiği kadar yere düşürün...

    yoksa yüksek hızlarda lastikler biraz boslukta kalkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.