Şimdi Ara

petruccist'e özür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-162154771 -- 6 Haziran 2021; 18:37:23 >

• Adam ol böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne konuda ben karekterini bilmem ama bana matematik konusunda ciddi manada yararı dokundu. Fanlarından değilim yanlış anlaşılma olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haaland sen bu piyasada yenisin kardeşim petru baba pirlo gibi adamdır. çok tecrübelidir

• sanki fazla paragöz ya her fırsatta kaflari ve deneme setini almamizi söylüyor tamam kendi malı ama ustune ustluk sanki onlari cozmezsek sinava girmeyelim gibi davraniyor
    ogretmenligine bir sey diyemem tabij kafs serisine bazen katiliyordum her yayin ayni tutum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkesindoktoru aklanmıştır dh ahalisine duyrulur

• Van komandosunun ne tak olduğu yıllardır belli zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: suffercat

sanki fazla paragöz ya her fırsatta kaflari ve deneme setini almamizi söylüyor tamam kendi malı ama ustune ustluk sanki onlari cozmezsek sinava girmeyelim gibi davraniyor
    ogretmenligine bir sey diyemem tabij kafs serisine bazen katiliyordum her yayin ayni tutum

mikail hoca da aynı  

• Nasıl aynı ya adam her hafta 3 saat yayın yapıp ortalama 50 soru çözüyor belki bir iki defa kendi yayının adı ya geçiyor ya geçmiyor neredeyse 10 tane yayın yapmıştır bu yıl hepsine katıldım hızlıca bir odf falan diyor sonra hemen soru çözme derdine düşüyor sen nereden baktın olaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.