Şimdi Ara

Petrol Ofisi çalışanı üzerime yürüdü! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
525 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BP ACTIVE technology'nin vaat ettikleri Shell V-Power'dan üstün. Gerçekte durum nedir bilmiyorum.
  • Malesef böyle cahiller yüzünden ülke geri halde, aslında olması gereken kayıtlara baktırcaklar 5 dakikasını almaz izlet gönder bu kadarmı zor insanı memnun etmek Allah işlerini rast getirmez böyle işyerleri 1 sene dayanamıyor. Hayvanlar daha anlayışlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşımızın gücüne gitmesin fakat bu tür olaylar git gide çoğalıyor bunun önlemi savcılığa şikayet etmek değildir benim görüşüm. Hiç üşenmeden aileni bıraktıktan sonra yanına sağlam 2-3 arkadaşını alacaksın , dalacaksın kafa göz sapa sağlam sonrasında da videoya çekip ailene de izleteceksin ki onların da ciğeri soğusun. Şahsen ben arabam da sopayı eksik etmem , veririm odunu beline beline 2-3 sefer yapmışlığım da vardır hiç affetmem. Bu nedir arkadaş her yer maganda kaynadı üzülerek söylüyorum tüm bunları , maalesef içinde bulunduğumuz durum bunu gerektiriyor. Buralara yazmakla , şikayet formları oluşturmakla , savcılığa - polise gitmekle çözülmez bu işler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    ben shell diye biliyorum. bp nin daha kaliteli oldugunu neye gore soylediniz? hem subesi az. hemde ilk kez duydum shell den daha kaliteli oldugunu.

    Alıntıları Göster
    arabacılar ve genelde bu iş içinde olanlar bp ultimate kullanır. (ben benzinden bahsediyorum tabi dizelden değil)
    ama shellde kötü değil tabi. bp ve shell en iyi iki firma tr'de. zaten oktanlarımız düşük avrupada'ki gibi yüksek oktanlı yakıtlarımız yok. 95lerde geziyor. avrupada 100 oktan 101 oktan mevcut. bu da performansı acayip derecede etkiliyor. bu yüzden arada torco atarım depoya. oktan arttırıcı.
  • Sitem patladı nasıl patladı,
    Vergi kaçırsan hüküm giyiorsun ama ceza almıyorsun
    kavga etsen ,hüküm giyiorsun ama ceza almıyorsun
    adam bıçaklasan,hüküm giyiorsun ama ceza almıyorsun
    trafikte kavga etsen, hüküm giyiorsun ama ceza almıyorsun

    Kısaca Cumhur başkanına hakaret ve adam öldürmek hariç şuan içeri giren yok, Yerde yok, Mahkemede sırada yok. mahkemeler feto ve işçi hakları ve boşanma davaları ile dolu.

    zaten bunlar sıralı şeyler,
    işsizlik eşittir, Boşanma, iŞSİZLİK + boşanma = CİNNET

    Ben polis çağırayım, yok savcılığa gidicem triplerini bıraktım. Ya susup çekip gidiyorum, Yada allah ne verdiyse artık. Not: eşkiya değilim aracımda ne biber gazı ne emanet vs bile olmaz.. Allah ne verdiyse herzmaan en iyi yöntemdir.!
  • Sonuçta araca benzin konulmuşmu hayır
    Yakıttan dolayımı çalışmamış hayır

    Niye kalkıp dayılandın adamlara, demek ki senin araban bozukmuş adamlar haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erka1907

    istasyon petrol ofisi ise bu yaşadığınız gayet normal.
    ayvalık sarımsaklıdaki petrol ofisinde tuvaleti kullanmak için 2 tl para istediler.
    ben de bunun hukuksuz olduğunu düşünüp merkeze bildirdim.
    po genel merkezden gelen yanıt: istasyon sahil kesimine çok yakın bu yüzden tuvaletin ücretli olması bilgimiz dahilindedir.
    bundan sonra bir daha po mu, istemez kalsın.
    Maliyeye fis vermiyorlar diye şikayet edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ülken kötü zaten. Kimsenin kötülemesine ihtiyacı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sonra aracı tamirciye götürdünüz mü?
    Neden yakıt aldıktan sonra çalışmadı da birkaç marştan sonra çalıştı?
    Eğer yakıt almadan önce depo bitene kadar kullandıysanız dipte biriken pislikler yakıt borusunu tıkayıp ondan ilk marşta çalışmamış olabilir.
    Eğer durum böyle değilse koydukları yakıt kirli olabilir başka ihtimal gelmiyor aklıma.
  • REZALET ! AĞZINI BURNUNU KIRMASI LAZIMDI
  • Bende birkaç farklı bayisinde sorun yaşamıştım.
    Petrol Ofisi ana merkezdeki yetkililerin olanları görmezden gelmesinin, bu tür bayileri cesaretlendirdiğini düşünüyorum.
    Fakat çözüm çok kolay;
    Petrol Ofisinden alışveriş yapmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde basima bir olay geldi. Ankara'da bir gün samsun karayolu otoban koprusu altinda bulunan petrol ofisi (sanırım sube ismi kardesler petrol)
    Bir akrabaya iyilik olsun diye Keçiören den oraya arabamla getirdim. 2 vasita degistirip ugrasmasin diye coluk çocuk. Neyse bi baktim cuzdani evde unutmusum uzerimde bir tl dahi yok. Tam o petrolun ordan eve geri donuyorum. Cok sikistigimdan dedim bir wc yapayim petrol ofisine girdim. Benden para istediler. Durumu nasil izah edeceğimi sasirdim dedim cuzdanim evde kalmis felan, adam demesin mi herkesinde cuzdan evde kaliyor felan filan neyse yanimda tanimadigim biri ben verim kardes sorun degil diyip odedi Allah razı olsun. Sonra yazdim saga sola. Petrol ofisinden gelen cevap. Cok islek bir sube oldugundan ucretli subelerimiz vardir buda onlardan biri imis
    Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir abi ya insanlar garip...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Altiniz da Mercedes , BMW olsa o hakaretleri yapamazdı
    Ama burada sizde suçlusunuz demekki yakıtta bir sıkıntı yokmuş aracınız arızalı. Ayrıca çok pasif kalmışsınız insan bir kendini savunmak için arabadan dışarı çıkar . Bu şekilde sizi çok ezerler...

    Alıntıları Göster
    Bekar olduğunu tahmin ediyorum. Erkeklik her zaman ileri vites yapmakla olmuyor.

    Adamın hayattan hiçbir beklentisi yoktur, suçludur, haplıdır vs. çeker bıçağı silahı takar. Arkanda birsürü insan bırakırsın.
  • Boyle tipler heryerde kimse yanlış anlamasın üzerine de alınmasın ama bir dönemi kurtlar vadisi izleyerek büyüyen yeni yetmeler şimdilerde köşebaşlarında racon kesiyor. Siz haksız dahi olsanız yanınızda eşiniz ve çocuklarınız varken yapılmaması gereken son derece yanlış bir tavır bence firmanın kurumsal sitesine ve şikayetvar a yazın geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar ne kadar terbiyesiz, çocuk var ve eşiniz var böyle yapıyorlar. Ne yani ondan daha güçlü olsanız onu dövmenizde mi normal ne biçim bir yer haline geliyor ülkemiz.
  • Geçmiş olsun hocam . Allah aşkına po 'dan yakıt mı alınır. Shell veya shell bulamazsam da opetten alırım , 1 lira ucuza verseler yakıtı yine almam , neden derseniz 2012 yılında 2011 model dizel aracıma düzenli shellden yakıt alırdım bir gün mecburiyetten 50 liralık podan mazot alayım dedim 1 yaşındaki araba tekledi , sesi değişti , çekiş düştü psikolojik sanıp aracımı tanıyan yakın dostuma kullandırdım aynı şeyi söyledi , birdaha töbe ettim almam.
  • ss
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.