|
İlk aracımda unutmam/unutamam Michelin Energy Saver lastiklerim vardı. Bir lastik bu kadar kötü olabilir deseler üstüne makaleler okutsalar inanmazdım ama öyleymiş. 2 yıl sonra Petlas lastik aldım da arabada kendine geldi. Özellikle kışlık lastiklerinden çok memnundum ki bu lastikler Ankara da kullanıldı. Açıkcası ben bu deneyimimden sırf marka diye güvenip ürün almaktan vazgeçtim. Özellikle de lastik konusunda. |
Petlas zaten kötüyken bide 4 mevsim alalım, ne kışın tutsun nede yazın.. Yazın yaz, kışın kış lastiği kullanın. Hem tasarım hem kauçuk sertliği olarak çok farklılar. 4 mevsim lastikler yazın yol tutuş ve benzin tüketiminde kötü olur çünkü dişleri fazladır, sıcak olduğu için yumuşak kalır ses de çok yapar, kışın ise bir kış lastiği kadar başarılı olamaz, çünkü soğuktan dolayı sertleşir ve kış lastiği kadar küçük dişleri yoktur. Tek bir lastikten hem kışın hem yazın tutmasını beklemeyin.
Ha ılıman bir yerde yaşarsınız, yazın çok sıcak olmaz, kışı sert geçmez o zaman kullanılır. Ama türkiyede zor. |
bazı kesim var yerli bir ürün duyunca alerjik oluyo,kırmızı görmüş boğaya dönüyor ... yalan dolan iftira otomatik tanımlanıyor :)
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
İlk aracımda unutmam/unutamam Michelin Energy Saver lastiklerim vardı. Bir lastik bu kadar kötü olabilir deseler üstüne makaleler okutsalar inanmazdım ama öyleymiş. 2 yıl sonra Petlas lastik aldım da arabada kendine geldi. Özellikle kışlık lastiklerinden çok memnundum ki bu lastikler Ankara da kullanıldı. Açıkcası ben bu deneyimimden sırf marka diye güvenip ürün almaktan vazgeçtim. Özellikle de lastik konusunda. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onlarca lastik kullandım yazın bridgestone ve continental kışın nokian, hankook ve marshal derim bunun dışında michelin aşırı yalpalanıyor bizim yollar için resmen bela petlas tam eziyet frenleme mesafesi sıcak havalarda büyük miktarlarda fark yaratıyor duramayacak gibi oluyor. |
|
|
yazlıklar gibi 4 kanallı dört mevsim üretseler keşke bunlar daha çok kışlık lastiğe benziyor. 4 kanallı dört mevsim bildiğiniz lastik varsa beni etiketleyin veya mesaj atabilirsiniz. |
kalıteyı düşürdü. aldık petlas 2,yıl yanaklardan çatlamalar başladı. kışlık aldım 2. yıl sertleştı kazık gıbı oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir urun tanitilirken surekli yerli yerli yerli diye kelime sokusturuliyorsa araya bil ki birseylerin ustunu ortmek icindir. Ayrica , yerli diye lanse edilipte satislari artirmak icin yurtdisindan gelen lastiklere ek vergi getirilmesini isteyerek vatandasin cebini sokmak cok ahlaklı bir ticaret oluyor degil mi? Ithal mala gelen zamdan sonra petlas neden kendi urunune zam yapiyor acikla bakalım. Yandas trol. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adamın yaptıgı zam dışardan geleninin yanında hiç bişey devlet şirketlerini kollayacak tabi sende bende yerli firmalra düşmanca tavırrın neresi milli ? ayrıca ab ürünlerine ektra vergi alamassın gümrük birligi yüzünden... sürekli yalan sürekli enterasan bir kin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 30 Ağustos 2020; 2:38:18 > |