Şimdi Ara

Petlas Kış Lastiği 70ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
59.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende daha dün aldım snowmaster w651 195/65/15 benim lastik 4 adet aldım tanesi 100 ytl ye geldi ostimden aldım ben.

    adamlar kendileri taktılar.
  • Arkadaşlar az önce PETLAS snowmaster 601 marka 4 adet lastik aldım.

    Aracım 14 jant 4 adeti sökme takma balans dahil 320 ye anlaştım.Üretim tarihi 2009/49.hafta

    İlk izlenim gayet yumuşak ve güzel ama asıl testi karlı havada yapacağız.

    Mıchelin goodyear alacaktım ancak param Türk insanında kalsın diye PETLAS aldım.

    Çünkü 3 yılda 323 milyon Euro lık bir yatırım yapmışlar bu işe .

    Ama yaptığım araştırmalar sonucu son 3-4 yılda baya bir ilerleme sağlamışlar.

    İnşaallah beni mahcup etmez.
  • Ben de bugün petlası çok aradım Ankarada. Ulustaki yüksek katlı yerlerine gittim.Orda yönetimde çalışan bir arkadaşım var. Stoklarda bittiğini 2 hafta sonra geleceğini söylediler. 75 lira fiyat verdiler.Bunun üzerine bşka yerlere baktım bulamadım. Şaşmazda Oto Ankanın yanında bir lastikçide petlasın Avrupa için ürettiği STARMAXX lastiklerini taktırdım. Tanesi 80den 320 liraya. 2009 37.hafta üretimi.Starmax Petlasın biliniz. Petlastaki tanıdığa Telefon açıp Starmaxx'ı sordum. Ürün bizim yani Petlasın dedi.Aynı mal aynı ürün dedi
  • 185-60-15 petlas vakumlu 95 tl balans sökme takma dahil, lastikçiler sitesi 21 cd ivedik osb girişi sağda ilk dükkan
  • 90 tl den 4 tane w651 petlas aldım ilk izlenimde memnunum.
  • 245/48/18 ebatlar için fiyat araştıran varmı ?
  • Arkadaşlar almış olduğun petlas lastikler hakkında hemen hemen bir haftalık tecrübelerimi aktarayım.
    Lastikler oldukça sessiz ve konforlu bunda altına imzamı atarım.Çünkü yazlık lastiklerim Michelin energy.
    Yola gayet sıkı tutunuyor.Arabanın fırlaması daha azaldı.
    Yağmurlu havalarda gayet başarılı.Derin sulardan geçerken dahi hiçbir sarsıntı yapmıyor.Lastiklerin su tahliyesi ise gerektiği gibi görevini yapmakta.,
    Daha karda denemedim açıkçası.Ama ilk izlenimlerin çok çok olumlu.
  • bugün bende araştırdım biraz.. şu an petlas kullanıyorum ama aracım yağmurda çok kayıyor.. yazlık olduğundan diye düşünüyorum..


    bi yakınımız lastik satışı yapıyor ve çok büyük bi yer.. bana 75 olur demişti fakat anladığım kadarıyla daha ucuzada varmış..


    buradaki yorumlara güvenerek almaktan vazgeçtiğim markayı yani Petlası yine alacağım.. en büyük nedenide türk malı olması..
  • Uygun fiyatı ve kullanıcı memnuniyeti ile değerlendirilmesi gereken bir ürün..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue night

    bugün bende araştırdım biraz.. şu an petlas kullanıyorum ama aracım yağmurda çok kayıyor.. yazlık olduğundan diye düşünüyorum..


    bi yakınımız lastik satışı yapıyor ve çok büyük bi yer.. bana 75 olur demişti fakat anladığım kadarıyla daha ucuzada varmış..


    buradaki yorumlara güvenerek almaktan vazgeçtiğim markayı yani Petlası yine alacağım.. en büyük nedenide türk malı olması..

    yazlık lastiğin çamurda kayması normal gibi geliyor birde ince bir yağmur yağmışsa gayet normal

    Seninde benim gibi Türk malı kullanmak istemem gayet güzel bir düşünce.Şimdiden teşekkür ederim.

    Çünkü biz ülke olarak birlikte büyüyeceğiz.




  • Uygun fiyat denemek lazım
  • aracım 92 spring...175 70 r13 petlas snowmaster vakumlu 4 adet lastik tanesi 55 tl den 220 tl ye kasımın ilk haftası aldım..memnunum...fiyat/performansı gayet iyi..tavsiye ederim...
  • bende geçen sanayideydim petylası gördüm 85 tl dedi bakalım 80 e falan bırakırsa alacam 4 tane 1 yılda ücretsiz yol yardımı vardedi satan usta birde vakumlu dedi ama araştırdım vakulu lastik diye bişey yokmuş aynı çelik jantı olmayacağı gibi ( kendim makine teknikeriyim saf çelik çok sert bi malzemedir ve gevrek kırılgan bi yapıya sapihtir çelik alaşımlı janttır aslı)
  • Kış lastiğini yazın kullanmayın. Özellikleri bozuluyor. Yazın yaz lastiği performansını da vermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavranhan

    bende geçen sanayideydim petylası gördüm 85 tl dedi bakalım 80 e falan bırakırsa alacam 4 tane 1 yılda ücretsiz yol yardımı vardedi satan usta birde vakumlu dedi ama araştırdım vakulu lastik diye bişey yokmuş aynı çelik jantı olmayacağı gibi ( kendim makine teknikeriyim saf çelik çok sert bi malzemedir ve gevrek kırılgan bi yapıya sapihtir çelik alaşımlı janttır aslı)

    hocam nerde 85 tl fiyat verildi acaba size?

    kargo imkanı varsa bende almak isterim 4 tane kış lastiği
  • tarihine de bakmak lazim. 6 aydan eskiyse iyi bi indirim yapmali. 1 yildan eskiyse almayin. çünki bir lastigin ömrü en fazla 5 yıl. hiç kullanmasanız bile.
  • Kış lastiklerinde ömür 3 yıl.
    Lastiğin üzerinde 4 rakam olur baskı şeklinde. 2 tanesi yılı, 2 tanesi de haftayı gösterir. Özellikle kış lastiklerinde eski lastik almayın, ömründen yemiş olursunuz.
    Selam ve saygı ile,
    Çamdereli
  • Ben de yaklaşık 1 aydır kış lastiği araştırıyorum. Aracımda Kumho var Petlas'ta karar kıldım. Buraya kadar her şey normal. Aracımın elastik ebadı 215/55/17 Good-Year'da tanesini 550Tl dediler, Petlas'a sordum 265 TL dediler. Bu kadar fiyat farkı olur mu! Milleti iyi dolandırıyorlar.
  • Bugün 4 adet petlas kış lastiği aldım. ama henüz taktırmadım. lastikler 205/50/17" w651 93v. tarihleri 2011 in 37. haftası. toplam 740 tl ye geldi ama kredi kartına 6 taksit ile aldım. eğer peşin alsaydım 175*4 =700tl ye gelecekti.
    Aldığım yer ankara da istanbul yolu üzerinde Burhan çetinkaya ya ait "Çetinkaya oto Lastik" diye bir yer. Açıkçası yaklaşımlarından memnun kaldım. Fiyat konusunda çok fazla araştırma yaptığımı söyleyemem. internetten baktım biraz 3 yeri de telefonda aradım biri peşin 180 tl dedi diğeri 199tl burası da 175 tl dedi. Yakın diye 180 tl liği tercih edecektim ama stokta yok 3 gün sonra elimizde olur gibi birşey deyince ben de uğraşmak istemedim.
    aldığım yerde tesadüfen eski iş yerimden bir abi ile karşılaştım. o lastikler burada kalsın taktırmak için gelirken kolaylık olur dedi. Kabul etmedim güzelce poşetlediler poşetlerin ağzını hava almayacak şekilde bağladılar. lastikleri getirdim.
    almayı düşünenler için tel 0312 397 33 80. Yeri A city yi 50m falan geçiyorsunuz ist bul yolu üzerinde. önce halıpark geliyor karşınıza onun hemen yanında da lastikçi var. ama çok dikkatli olun girişi kaçırıp benim gibi kendinizi shell e atarsanır sonra dörtlüleri yakıp istanbul yolu gibi bir yolda ters istikamette 25-30m gitmeniz gerekiyor.
    petlas good year michelin marka lastikler satıyor. petlası sordum çok tutulduğunu söyledi. avrupada bir dağıtıcı gelecek sene için fabrikanın tüm üretimini almak istemiş petlas olmaz, türkiye bizim kalıcı pazarımız demiş. avrupaya 15 e satıyorsa bize 12 ye satıyormuş. konuştuğum kişi dükkanın sahibi (burhan çetinkaya) idi. bana gayet inandırcı geldi ki önyargılarıma göre esnafların %95 i sattıkları mal ile ilgili yalan söyler diye düşünmeme rağmen. Neyse siz de biraz araştırın buraya da bi bakmak istersiniz belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 15 Ekim 2011; 19:41:59 >




  • şu anda 175/65/14 kış lastikleri ne kadar?fiyat bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.