Şimdi Ara

PETLAS AL TÜRKİYE KAZANSIN (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
5
Favori
137.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 185 65 15 ölçüsünse 4 mevsim petlas almak istiyorum. Bu lastiklerden kullanan varmı yada bilgisi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun kullandım daha kullanırım gibi yorumlar bence pek değerli değil. Lastiğin ömrü vardır ve ani sıkışmada savrulmayıp kaymaması önemlidir yoksa lastiği sert yapıp eskimez yapabilirlerdi. Ama önemli olan kaymayıp yolda düzgün gitmesidir. Bu yüzden fiyat farkı çok olmadığından yerliye pek önem vermiyorum.
  • Petlasın alınabilecek tek modeli İmperium PT 515 modeli cunku B sınıfı bi tek o lastik var. Diger lastikleri C-D diye gidiyor ve kaza sebebi
  • Ben Petlas aldım, çok pişman oldum. Abdülkadir Özcan firması ile görüşme yaptım. Son derece ilgisizler, taahhüt ettikleri hediyeyi bile vermediler. Müşterilerine lastiği satayım da nasıl olursa olsun mantığındalar.
    Petlas almayın, aldırmayın
    https://www.sikayetvar.com/petlas-lastik
  • Petlas Elegant PT311 kullanan var mı nasıl ?
  • Mal iyiyse yerli de olsa yabancı da olsa hiç düşünmem alırım. Burada asıl sorgulanması gereken, yerli ya da yabancı olması değil, kaliteli olup olmaması ve verdiğimiz paranın karşılığını verip vermemesidir. Yoksa kim istemez yerli üretim almayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeliim E kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum var. nette yazanlar kafa karıştırıyor,geneli fren mesafenin uzaması kaynaklı şikayetler. petlas etiket değerleri de çok geride zaten. yerli malı alalım ama şu şekilde olmaz.
  • Petlas güzel bir marka, yıllar yılı da kalitesini arttırıyor tamam da, fiyatlar neden yerli değil onu anlamadım, premium marka lastiklerden cazip fiyat farkı olsun da alalım, anca ucuz Çin markaları ile rekabet edebilir. Bu markanın en büyük dezavantajı fiyatı, ama yinede ticari sınıf taşıtlarda iş yapıyor olabilir.
  • Ülke komple kraldan çok kralcı 2 farklı araçta 2 farklı boyutta kullandım 2sindede yağmurda öndeki araca çarptım hemde 20 ile giderken yağmurlu havada frene bastığında teker bildiğin naylon leğen hele sıcak havalarda ciyak ciyak ötüyor dönüşlerde michelin ile karşılaştıranlar yakınlarında michelin kullanan varsa 100 ile gidip aynı anda frene bassınlar hele yağmurlu havada ülke kazansın diyorsanız gidin lassa alın petlas Türkiyenin değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlık lastikler Ağustos ayında alındı ama bu yazı zorlayarak çıkarırım gibi duruyor. Fren mesafesi çok kötü. Yağmurlu havada sürmekten nefret eder hale geldim. Gaza basamıyorum fren tutmayacak diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 aracımda da lastik değişme zamanı geldiğinde Petlas'a geçiş yapıyorum, hiç bir problem yaşamadım, hem memleket kazanıyor hem ben, fiyat farkı en az %40. Formula 1 ve benzeri yarışlara , futbola, reklama yüzlerce milyon dolar döküyorlar ve bu harcamaları "süslü cümlelerle" millete yaslıyorlar. Burada manipülasyon yapan firma yetkilisi "sözde üyeleri" anlıyorum da, sistemin uşağı olduğunun farkında olmayan garibanların babasının malıymış gibi malum markaları savunmasını anlayamıyorum. Sonra da utanmadan sağda solda derler ki "bu ülkede hiç üretim yok, sadece ithalat ve inşaat var"...

    En son lastiğimi değiştirmeye gittiğimde yaşadığım olayı kısaca anlatayım. Benim lastikler değişirken bir Qashqai geldi, adam şu herkesin bildiği "çok ünlü ve pahalı" markalardan birinden taktırmış, "hiç memnun değilim yolda diken üstünde gidiyorrum, fren yapmıyor" gibi birşeyler söyleyip değişim istiyordu bayi sahibinden.

    Ben bu millete de, bu ülkeye de, bu ülkenin üretimine ve kalitesine de güveniyorum arkadaş. Gidin istediğiniz malı seçin ama burada bu memleketin malını kötülemeyin. İkiyüzlü adama ihtiyacı yok bu ülkenin.




  • Arkadaşlar PT535 kullananlarınız var mı, varsa bizleri tecrübeleriniz ile aydınlatırsanız sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatı düşürmek için çevremizide kenetleyerek böyle adımlar atmalıyız katılıyorum
    Ama ben otobanda 140-160 giderken michelin crossclimate lastiklerimle bende soru işareti oluşturmuyo
    Petlasın bize bu güveni aşılaması lazım reklamını farklı yapması lazım sağlam basıcan bu hayyatta sağlamsa diye reklamlarla uzun bir süre daha almam gibime geliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 225 45r17 kis lastiği icin hava basıncı kaç olmali? opel astra k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan ürünü baktım ismini unuttum 215 50 17 nasıl bu lastikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PT741 215/55R17 iki sezon kullandım. Lastik tam olarak balans yapılamıyor.
    Ufak ve kışlık lastikleri için yorum yapamam ancak büyük boy yazlık lastiklerini kesinlikle almayınız.
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    18" kışlıklarında benzer sorunu yaşadım, aldığım lastiklerin tabanları kusursuz değildi hafif eğriydi ve bu yüzden balansa neden oluyordu, garantiden değişim yapılsa da benzer sorun yeni gelen lastiklerde de vardı.

    Şuan bir diğer aracımda 17" kışlıkları var, onlarda da çok az bir eğrilik var ama balansa pek neden olmuyor. Aslında bu sorun olmasa daha önce kullandığım Nokian ve G.Year kışlıklara yakın bir performansa sahipler.
  • 3 ayda petlas lastiklerim nemo aracimda telleri cikmis sekilde seyir halindeyken patladi. Daha da almam canımdan degerli degil. Bridgestone energy Saver ve potenza kullanıyorum araçlarımda saver 250 potenza 400 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki haftadır kış lastiğini kullanıyorum. Yaklaşık 3000 km yol yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW X3 model arabam için 3 gün boyunca lastik araştırdım, 235 55 17 ebatlar olduğu için de lastik fiyatları çok ciddi rakamlara ulaşıyor (500 - 600 TL)
    Sonra PT741 i buldum , olabildiğince fazla araştırma sonuncunda yüzde 80 civarı mennniyet gözlemledim (michelen forumlarında tonlarca şikayet var örneğin yüzde 80 e ulaşamaz), servisdeki ustama , 3 ayrı lastik satıcısına danıştım, en sonunda yeni üretim PETLAS PT741 235 55 R17 103W lastiğini aldım.

    şikayet edilen konulardan ilki ses yapıyor denmesiydi, ki kesinlikle katılmıyorum. SES yok.
    Virajlar - tutuş Allaha şükür.
    Kış lastiğinden yaz a geçince yakıt tüketimi de 1 LT azaldı.

    (AUDİ A3 sıfır michelen sol ön teker ufak bir çukurda yarıldı ve patladı. 2 ay sonra da sağ ön yarıldı. zarar üstüne zarar

    Geçen sene de otobanda giderken PYHTON marka araçda CONTİNENTAL lastik vardı, yolda giderken patladı.
    Alın size dünyanın en pahalı lastikleri.)




  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.