Şimdi Ara

Pet Konusunda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. K.O. da ilk charım olduğu için fazla bir bilgiye sahip değilim kusura bakmayın. Pet i araştırdım ama hiçbir yerde yok. lvl 51im artık köpeğe ihtiyacım var. Görevi yaptım. Yumurtayı verip kaul u aldım. Bu aşamadan sonra ne yapmam lazım. Kime sorsam "premium gerekli, premiumla daha kolay olur" diyor. Kimse çözümünü söylemiyor. Köpeği nasıl yanıma alabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 22 Kişi bakmış kimse birşey yazmamış. Hiç kimse köpek çıkarmıyormu?
  • Pet summon diye bir şey var onuda familar tamer den alıyorsun bi 5 tane alsan işini görür 70k ya falan geliyor aldıktan sonra F2 veya F3 e koy o skilli sonra P tuşuna bas ağır çekimde petin yanına ışınlanıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayssu -- 28 Ağustos 2008; 9:44:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayssu

Pet summon diye bir şey var onuda familar tamer den alıyorsun bi 5 tane alsan işini görür 70k ya falan geliyor aldıktan sonra F2 veya F3 e koy o skilli sonra P tuşuna bas ağır çekimde petin yanına ışınlanıcak.

cevabın için teşekkürler. Aynısını yapıyorum ama nedense olmuyor. Kırmızı yazıyla "Famillar has not been summoned" diyor. Pete sağ tıklayarak üstüme alarak ta denedim. Koyduğum skilin üstüne basarakta denedim. O şekildede pet summon failed diyor.
  • Sorun çözülemediğinden güncel.
  • bak kardeşim eğer sende pre yoksa sen o pet i çıkaramazsın zaten pre nin olması şart petin çıkması için
  • ok o zaman int. cafeden çıkartayım. Yardımın için teşekkürler. Hiçbiryerde somut bilgi bulamadımda...
  • dostum yanlış bilgi vermiş arkadaşlar..
    gerçek şudur ; şimdi köpek çıkarma kağıdını alıyosun skille koyuyosun basıyorun.
    tabi bunu yaparken köpek üstünde takılı olcak ve server 1 de olman gerek.
    örnek ; ares1 de ares2 de çıkmaz çıkar ama pre olması lazım presiz sadece server 1 lerde çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.