Bildirim
Pes2012 Attığım Jeneriklik Gol.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pes kız oyunu olduğu için önemi yok. _____________________________ -
_____________________________ -
-
OO HARBİ GÜZELMİŞ, PESTE BEN ŞUTA BASINCA SADECE BLDİĞİN ŞUT ÇEKİYO, BU GOLÜ ATARKEN HANGİ TUŞA BASTIN _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
pes kız oyunu olduğu için önemi yok.
+1. Fifa oynadıktan sonra bir daha pes oynamayacağıma söz verdim. En son arkadaşla yaptığımızda kriz geçirdim
Yeni fifada frikik olayını çözdüm mü ohh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Truman Show -- 4 Eylül 2012; 23:35:24 >_____________________________
-
Yil olmus 2012 hâla pes oynayan var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
PSN:Halit1496 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza
Yil olmus 2012 hâla pes oynayan var
/>_____________________________ LG G3 32GB-VW SCIROCCO 1.4 TSI DSG Interlagos Bi-Xenon Mirror Pack-Opel Astra Turbo-MONDIAL(CF MOTO) Terralander 500
-
Pes mi demiştin. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?
OO HARBİ GÜZELMİŞ, PESTE BEN ŞUTA BASINCA SADECE BLDİĞİN ŞUT ÇEKİYO, BU GOLÜ ATARKEN HANGİ TUŞA BASTIN
Sadece şut tuşuna bastım bala geldi anlıcağınız.
Bu arada pes oynamış fifa oynamışım ne farkeder,sonuçta ben oynuyorum neyden mutluluk duyuyorsam onu oynarım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler