Youtube da gezinirken gözüme bu çarptı ve oldukça ilginç-komik geldi izleyin bakalım siz nasıl bulacaksınız. Pes te bu şekilde bir hareket varmı bilmiyom (pes i senelerdir oynarım varsada bulamadım) yada oyundaki bug tan kaynaklanıyor anlamadım ama gerçekten ilginç ve komik geldi bana...
Kaç yıllık olay bu yav. ölmüyor sakatlanıyor. önceki pozisyonda sert bir hareket görmüş ama oyuna devam ediyor. daha sonra sakatlığı nüksediyor gibi bişey oluyor yerde kıvranmaya başlıyor.
kimse o kuşa bir yorum yazmamış ne kadar insanların küçük düştüğünün bir göstergesi zavallı güvercin top geltikten sonra ölüyor ve hakem bir çöplük gibi öldükten sonra kenara atıyo vay bi şey diycektim ama neyse
kimse o kuşa bir yorum yazmamış ne kadar insanların küçük düştüğünün bir göstergesi zavallı güvercin top geltikten sonra ölüyor ve hakem bir çöplük gibi öldükten sonra kenara atıyo vay bi şey diycektim ama neyse
bnde ona sinir oldum allah kahretsin böyle insanları günahtır ya