Şimdi Ara

PES ARTIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar olmaz yav. Şubat geldi piyasada genel ayt denemesi yok. İki üç tane yayın çıkarmış hepsi birbirinden berbat. Sınava 3.girişim olacak üç yılda da 1 bilemedin 2 yayın dışında üzerinde düşünülen uğraşılan deneme görmedim. Ulan sınavda nasıl sorular çıktığını görüyosunuz sizler eğitimcisiniz sınava uygun sorular yazmanız için daha ne olması lazım. Daha geçen bi deneme aldım. Adam gitmiş 1+sinx in integralini sormuş e bu bana ne katacak. Ben bu soruyu doğru yapsam ne olacak. Denemenin mantığı nedir , soru bankalarında kendimizi pekiştirip kolay kolay göremeyeceğimiz güzellikteki sorular ile kendimizi test etmektir. Bir denemeye konuyu öğrenirken sorulan sorular koyulmaz ki abi. Çileden çıkardılar artık :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 21 Ocak 2019; 0:27:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok haklısın bence şöyle yap en azından ben böyle yapıyorum. Evimde yazıcı var kazanım testlerini indirip deneme gibi çözüyorum. Hepsi tamamlanmadı daha testlerin ama yine 1 ay falan idare eder seni yaparsan. Bence yapılabilecek en iyi şey bu şu durumda tüm denemeler dandik. Ya da bölüm denemesi çözeceksin güzel bölüm denemeleri var.
  • Hocam mezun kazanım testlerini mi çözüyorsunuz yoksa sınıf sınıf mı çözüyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lunlumo

    Hocam mezun kazanım testlerini mi çözüyorsunuz yoksa sınıf sınıf mı çözüyorsunuz?
    İkisini de çözüyorum başta gözün korkabilir ama emin ol çok test yok ben başladığımda daha az test vardı düzenli çözdüğüm için çok azmış gibi geldi. Başlamak bitirmenin yarısıdır bence başla ve hepsini çöz tabi dediklerim fen ve matematik için diğerlerini çözmüyorum. Ancak ilerde rahatlayınca sosyale de bakmayı düşünüyorum. Ama sana tavsiyem fen adına hepsini çözmelisin.
  • Anladım teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağ olun hocam öneriniz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.