Şimdi Ara

PES 6 MI PES 2009 MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha oyun çıkmadı pes 2009 kötü oldu :D Bu kadarına harbiden P-E-S diyorum XD
  • neye göre kötü oldu.ben ce pes 2009 canavar gibi bir oyun olmuş demosunu oynamaya doyamıyorum pes 2006 dan aldığım keyifi alıyorum mücadele üst düzey grafikler on numara arapaslar şahane herşey bana demoda çok güzel gözüktü.arkadaşların yakaladıkları bir kaç bug var ama onlarda yamalarla düzelir diye düşünüyorum bu seneye pes 2009 damga vurucak
  • Pes 6 serinin en mükemmel oyunuydu. Hala onu oynamaktayım. Pes 2009 tam sürüm olarak çıkınca onu da oynayıp hangisinin en iyisi olduğunu göreceğiz. Ama yine de pes6 efsaneliğini koruyacaktır buna inanıyorum...
  • Bence 2009 gelmiş geçmiş en iyisi olacak.Neden derseniz artık bu oyunda şampiyonlar ligi de lisanslı.Bence bu oyun olay yaratacak
  • biraz önce oynadım

    ve

    PES 2009

    O-L-M-U-Ş

    hala landa arkadaşlarla pes 4 oynarız evde ise arada pes 2006, herhalde master lig'de 5-6 sezon bitirmişimdir.
    Ve bence pES 2009 güzel olmuş,
    sadece hala bazı topsuz koşular leylek koşuşu olmuş o yani
  • PES 2009'dan pek umutlu değilim. Hele bir tam sürüm gelsinde o zaman kesin bir sonuca varılır..
  • PES 6 bambaşkaydı.
  • bence pes 2009 demo şahane olmuş.şu ana kadar oynadığım en iyi futbol oyunu diyebilirim.pes 2009 demodan aldığım futbol zevkini hiçbi oyundan almadım bunu açık söyleyim.ben yıllardır pes oynarım.pes4 ten beri.pes serisinden en beğendiğim oyun pse 2009 oldu.tabi demosu..full ü çok daha muhteşem olacaktır eminim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LeanBack


    quote:

    Orjinalden alıntı: EneRGy.

    Pes 2008 hayalkırıklığından sonra pes 2009 gayet iyi geldi. Bu arada oyuncuların koşularında sizce bariz bir iyileşme var mı 2009'da? Pes 6daki gibi gerçekçi mi koşuları? Bana sanki tam olarak gelmedi. Yada bana mı öyle geldi bilemiyorum

    Ama yine de tercihim Pes 2009. Beklediğim gibiydi. Bir de yamalarda full sürümünü oynadıktan sonra efsane olacak gibi. :)


    güldürmeyin allah askina pes 2009 ile pes 6 kadar iğrenç oyun yoktur pes 2008 su an pesin yaptiği en iyi oyundur pes 6 daki kosulara gercek gibimi diyosun ya adamlar altına iisemis gibi kosuyor ve cok robotsu pes 2008 de daha gercekci kosuyordu adamlar


    SEN BU İŞTEN ANLAMIYOSUN KUSURA KALMA..!




  • tabiki pes 2009 pes 2008 de daha iyiydi pes 6 dan
  • Pes 6 bambaşka onun yeri çok farklı bi yerde.Pes 2010 bile çıksa pes 6 dediğim gibi bambaşka bi oyun.Pc'ye çıkmış en güzel futbol oyunu pes6 hala.Pes 2009 iyi güzel hoşda pes6yı hala bazı konularda geçemedi bence.
  • pes9
  • pes 08 den iyi olması bence yeterli oyunun alınması için.
  • PS 3 İÇİN SÖYLÜYORUM.PES 2009 Bİ İŞE YARAMAZ.BAŞTA KALECİLER ÇOK MAL.YAPAY ZEKA ÇOK DÜŞÜK.KALENİN FİLELERİ GERÇEKÇİ DEĞİL.FİFA 09 GİBİ OLMALIYDI.DİREKLER HAKKATEN GÜZEL OLMUŞ.AMA FİFA 09 TAN TEK İYİ YANI TOPUN BALON OLMAMASI.BEN İKİSİNE DE PARA VERMEM.YAZIK GÜNAH.Bİ ADAM GİBİ OYUN ÇIKARTMAYACAKLAR MI YA PS3 E OFFFF.NERDE O PES 6 OOFFFF.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1985 -- 7 Ekim 2008; 18:49:56 >
  • HAA BİRDE SESLER VAR TABİİ.REAL MADRİD'İ ALIYORUM.MAÇ BAŞLADIKTAN SONUNA KADAR MADRİD MADRİD ÇOK SIKIYO.ATMOSFER DE SIFIR.FİFA Bİ DE ŞU TOPUN FİZİĞİNİ HALLETSE AHH.İŞTE O ZMAN GÜNDE 8 SAAT OYNARIM VALLA.AMA ARTIK SENEYE DİYORUZ MAALESEF.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibrahim1985

    HAA BİRDE SESLER VAR TABİİ.REAL MADRİD'İ ALIYORUM.MAÇ BAŞLADIKTAN SONUNA KADAR MADRİD MADRİD ÇOK SIKIYO.ATMOSFER DE SIFIR.FİFA Bİ DE ŞU TOPUN FİZİĞİNİ HALLETSE AHH.İŞTE O ZMAN GÜNDE 8 SAAT OYNARIM VALLA.AMA ARTIK SENEYE DİYORUZ MAALESEF.

    ps3 fifa 09 da damı top balon
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SAMASRA

    bence pes 2009 demo şahane olmuş.şu ana kadar oynadığım en iyi futbol oyunu diyebilirim.pes 2009 demodan aldığım futbol zevkini hiçbi oyundan almadım bunu açık söyleyim.ben yıllardır pes oynarım.pes4 ten beri.pes serisinden en beğendiğim oyun pse 2009 oldu.tabi demosu..full ü çok daha muhteşem olacaktır eminim.

    benceder oynadığım en iyi futbol oyunu olmuş pes 2009
  • PES 2009 tam bir futbol simulasyonu olmuş. 90 dakikaya ayarlayıp üst düzey iki PES oyuncusu gerçeğe çok yakın maçlar yapabilir. Ve skorlar da öyle hentbol maçı skoru gibi olmaz. Ronaldinho'yu alıp defansın arasından yardırmasyon, Adriano'yla kaleyi gördün mü doksana taktırmasyon yok oyunda. Çoğu oyuncunun aksine PES 2008 PC'yi sevmiştim, 2009'u demo itibariyle çok daha fazla sevdim.

    Ayrıca bilgisayara karşı oynamak da zevkli hale gelmiş, bir yıl içinde çok geliştirmiş kendini. Harika ara pasları atabiliyor, beklenmedik çalımlar atabiliyor ve daha önceki PES'lerde neredeyse hiç kullanmadığı L1 + pas kombinasyonunu yakaladı mı affetmiyor, kullanıyor... 2008'de pasları sürekli kayarak keserdim, 2009'da maymun oldum topsuz alanlarda yerlerde sürüncem diye.

    Futbol simulasyonu ünvanına yakışmayacak bir hatası var oyunun ki yıllardır PES'lerde bu çok sinir bozucu bir durumdur. 5-0 mağlup olan takımın oyuncusu son yarım saatte bir gol atınca deliler gibi seviniyor hala. Bir el atmayı düşünemediler şu olaya.




  • oyunun demo olması itibariyle pek te bişey anlaşılamayacagından yanayım yinede nabız yoklaması olarak iyi geldi pes 2008in üzerine
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibrahim1985

    PS 3 İÇİN SÖYLÜYORUM.PES 2009 Bİ İŞE YARAMAZ.BAŞTA KALECİLER ÇOK MAL.YAPAY ZEKA ÇOK DÜŞÜK.KALENİN FİLELERİ GERÇEKÇİ DEĞİL.FİFA 09 GİBİ OLMALIYDI.DİREKLER HAKKATEN GÜZEL OLMUŞ.AMA FİFA 09 TAN TEK İYİ YANI TOPUN BALON OLMAMASI.BEN İKİSİNE DE PARA VERMEM.YAZIK GÜNAH.Bİ ADAM GİBİ OYUN ÇIKARTMAYACAKLAR MI YA PS3 E OFFFF.NERDE O PES 6 OOFFFF.


    fifa 09 ile karşılaştırarak zaten baştan hata yapmışın..oyunda dinledigin sesler demonun sesleri yada yama sesleri..sen para verme bi cok kişi zewk alıo..2008e gore gayet güzel bi iş çıkarılmış 2008deki oyundan soğuma yok en azından. pes6 ewet hangi noktadan vurursan gol olur..çaprazdan kaleye bakmadan her wuruşun gol oldugu..orta sahadan başlangıç wurusuyla yapılan goller oynama zewki ile zirwt edeydi.. ama bu yeni oluşum belki pes 2010 cıktıgı vakit pes6 için dediklerimizi diyecegiz yıllar sonra.. ama bu oluşum surecinde olan bişi.. adamlar bir anda pes 6 yı piyasaya surmedi sonucda..

    pes 2009 demosuyla oynanabilirligini kanıtlamış durumda..2008 yanına bile yaklaşamaz.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.