Şimdi Ara

PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] (914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.874
Cevap
67
Favori
766.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yahu server server diyorsunuz da,en sorunsuz oyunlarpes6 ile pes 2013 şu.yag gibi oynardık.bunu nereye koyacağız peki???

    Konami ayar tuturamiyor,tamemen oyun motoru ile alakalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalel99

    Bu oyun bağlantı oyunu bro kadro falan hikaye. rakiple senin aranda nasıl bir bağlantı var, bunu kim nasıl belirliyor belli değil. Laglı maçta o defansta koyduğun puyol, beckenbaur, campbell'ın beyaz toptan farkı kalmıyor içlerinden geçiyor forvetler. O yüzden kadroya göre değerlendirmek doğru değil, server olmadığı için rahat bir oyun oynama ortamı yok. Kimin kimi nasıl yendiğini büyük ölçüde net bağlantısı belirliyor. senin oyunun akıcı olsun, karşıdaki adamda lag olsun oyunun en yüksek puanı adamını da yenersin. Tam tersi olursa da 500 lük gelir seni yener. Ve bunu da oyun belirliyor. Atıyorum 2-3 maç kazandın sonraki maç anında ağır oluyor, bir şekilde tuş gecikmesi oluyor illa bir şey oluyor. Tam tersi 1-2 maç kaybet sonraki maçta kaymak gibi nette maç yaparsın ve olan bu sefer senin rakibe olur. Oyun her seferinde herkese stabil lagsız bağlantı verse aslında olay çözülecekte olmuyor.


    Aslında dereceye, puan kasmaya bakmadan keyif almaya çalışarak oynayabilsek daha farklı görülebilir oyun ama ister istemez bunu yapamıyoruz. Bir yerden sonra herkes puan odaklı oluyor doğal olarak.



    Alıntıları Göster
    Seninle birebir aynı fikirdeyim, altına imza atarım. Ama eksik bir şeyide tamamlamak istiyorum. Çok iconlu yada kaliteli kadroların bana göre dezavantajı var. Neden mi;
    icon yada kaliteli oyuncuların takım oynayışına katkısı %10 ama götürüsü daha fazla. Takım gücü vs vs derken maç kaybediyorsun hoooppp 14 kestiğini gördüm ben. Kazanınca ise 3 yaw 3. Hemde daha 840-850 puanlarda bu galibiyet-mağlubiyet puanları. Şampiyon sevisinde ne olur bilemem.

    Bende oyunun başında D.Malen diye 79’luk gümüş bir futbolcu geldi 2 tane. Bir birine basınca 91 oldu ve onunla 60-70 maç yaptım. Tabi sonradan siyah toplar gelince çıkardık herifi ki çıkarmasaymışım keşke.
    70 maçta 169 gol atmış (gol ortalamam o aralar 4.38 falandı, şimdi 3.30’a düştü), 87 asist yapmış baktım şimdi. 7.24 ile oynamış. Uzatmıyorum şimdi onun yerine en iyi oyuncunun 6.44 başarısı 226 maçta 191 golü olmuş. Bana göre benim iconum o 79’luk Malen arkadaş.

    Oyunun bir ayarı yok. Kadron iyiyse oynayıştan kazanmadığın gibi puanlama sistemimden kaybediyorsun.




  • Oyundaki en büyük sıkıntı stabil olmayan bağlantılar. Sıkıntılı internet altyapımız ve çağdışı online eşleştirme sistemi ile bu oyun ancak bu kadar oynanabiliyor malesef... Sıkıntı kesinlikle ve kesinlikle Konami'nin serverlarından kaynaklanıyor. Fiber internet kullanırken COD ya da FIFA oynarken sıkıntı olmuyordu. Bunu kabul ederek devam etmek yada yol yakınken bırakmak lazım.


    Bu yetmezmiş gibi oyunun çıldırtan momentum sistemi de ayrı bir çile konusu.

    Oyunda öne geçmeye korkuyoruz yahu böyle bir saçmalık var mı? 2-0 öne geçince takıma bir şeyler oluyor. Adam markajı kartına sahip defans oyuncuma markaj yapma görevi veriyorum. Maç 0-0 iken adama yapışarak adım attırmayan oyuncum maç 2-0 olduktan sonra karşı takımın forvet oyuncusundan uzakta durmaya başlıyor. Forvet oyuncularım ofsaytta bekliyor top almak için. Ayrıca karşı takımın kalecisi her topu çıkarmaya başlıyor. Bunlar olurken hiç bir şey gelmiyor elinizden, sadece karşı takım ne zaman gol atacak diye bekliyorsunuz.


    Ayrıca momentum devreye girdiğinde sadece oyunculara değil ping süresine de müdahele ediyor Konami. Çünkü oyundaki tuş gecikmesi daha da artıyor 2-0 dan sonra. Zaten oyunun P2P sistemi denilen saçma online altyapısı sorunlu iken üstüne bir de ülkemizdeki sıkıntılı bağlantılar eklenince momentumun getirdiği çile katlanarak artıyor.





  • 5 maç arka arkaya yenilene hediye falan yok mu.ne bu arkadaş atan atana..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pes 21 aldım myclub"a girdim ilk defa ama rakip bulmuyor ne kadar beklesemde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    Pes 21 aldım myclub"a girdim ilk defa ama rakip bulmuyor ne kadar beklesemde yok.

    Evren sana gayet net bir mesaj veriyor bro oynama diye ama sen farkında değilsin.

  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Rakip buldu hayatım da ilk defa myclub oynadım 6-1 yenildim ve benim icin myclub bitti.

    Yıllardır FIFA ultimate oynuyordum ama kime sorsam mycluba küfür ediyor UT den kötü olamaz herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gun dk. 60'dan sonra 2-0'dan 3-2 mac verdim. Defans hatasiyla ilk golu yedikten sonra bilerek hamle yapmadim. Oyunun daha ne kadar sacmalayabilecegini gormek istedim ve oyun harbiden sacmaliyor. Ben gecen yil MyClub'tan sogudum, artik puan hedefi falan koymuyorum. Bu yil da cok az oynuyorum. Buna ragmen zaman zaman oyun sinir etmeyi basariyor. Seneye umarim birseyler degisir ama MyClub adina cok bir umudum yok...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan rashford'u vermediği gibi açılış ekranında da hep rashford çıkıyor bu ara çok büyük karaktersiz bir firma bu konami yaa  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 3 Nisan 2021; 13:8:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msty85

    Gecen gun dk. 60'dan sonra 2-0'dan 3-2 mac verdim. Defans hatasiyla ilk golu yedikten sonra bilerek hamle yapmadim. Oyunun daha ne kadar sacmalayabilecegini gormek istedim ve oyun harbiden sacmaliyor. Ben gecen yil MyClub'tan sogudum, artik puan hedefi falan koymuyorum. Bu yil da cok az oynuyorum. Buna ragmen zaman zaman oyun sinir etmeyi basariyor. Seneye umarim birseyler degisir ama MyClub adina cok bir umudum yok...

    Abi bu sene çok var bu, bir maç 2-0'dan 2-1 e gelirse geçmiş olsun o maç net 2-2 ye geliyor. Zaten eleman kırmızıya almış oluyor, işin büyük bir kısmını kırmızı hallediyor zaten.

    Bundan 7-8 ay önce demoyu oynarken de yazmıştım kırmızıya alma olayının b..u çıkmış diye. İlk yarı 3 attığım adam 2. Yarıda kırmızıya aldı diye şut atamamıştım. Kırmızıya alsın hiçbir şey yapmasına gerek bir şekilde önünde kalıyor top, senin paslar gitmemeye çalışıyor vs.

    Aynı şey kırmızı kartta da var. Rakip kırmızı.yiyor aha diyorsun maç rahatlar artık ama o da ne rakibin forvetleri bir anda çılgın koşular atmaya başlıyor senin defans salaklaşıyor falan. Oyun herşeyi dengelemek üzerine kurmuş, biri 10 kişi.kaldıysa öbürünü ittiriyor gol yediysen sana omuz atıyor. Adam karşı karşıya indiriyor golü önlüyor sen golden de oluyorsun ama oyunun devamında bir de avantaj sağlıyor.

    Ama bu yazdığım bugları bende kullandım hep bana karşı olmadı orası ayrı.  oyunun kitlediği anlarda, top yapamadığım anlarda bilerek kırmızı gördüğüm olmuştur. Çoğunda da bana dönmüştür maç çok nadir rakibin fark atarak yendiği olmuştur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 3 Nisan 2021; 13:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beckham için en uygun mevki hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Takım ruhun kaçtı?? Myclub da takım ruhu önemli.ayrica ruh 99 olsa bile oyuncu bağları var,onlar gelişmeden de pek verimli olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forum dışı iletişim için psn: bkyn10

    genel turnuva ilanı

    platform: ps4

    Takımlar: kendi myclub takımınız

    Şu anda 21 kişilik bir grubumuz var. Müsaitlik durumuna göre 16 - 18 kişilik (daha geniş de olabilir) bittikçe tekrar eden turnuva düzenliyoruz. Sezona katılım sayısına göre gruplar + finaller olacak şekilde turnuva formatını belirliyoruz. Şu ana kadar 6 sezon bitirdik ve 5 şampiyon çıkardık.

    Bir sezon yaklaşık 5-6 gün sürüyor.

    Grupta turnuva dışında dostluk maçları, coop, 2vs2 ve 10vs10 maçları da oynanıyor.

    Grup yaş ortalaması 30 un üstünde. Yaş şartı olmamakla birlikte olgunluk bekleriz. Kesinlikle kavgaya, seviyesiz tartışmaya müsade etmeyiz.

    Genel katılım şartları:
    -Ortalama üstü seviyede myclub takımınız olması gerekiyor
    -Keyif alabilmeniz için myclub da minimum 750 puan veya %50 galibiyet yüzdesine sahip olmanız gerekiyor
    -akşamları saat 11 ile gece 1 arasında en az 2 maç yapabilecek şekilde online olmanız gerekiyor (maçlar randevulaşarak yapılıyor, sürekli online olmak zorunlu değil ama düzenli online olup maçların bir şekilde tamamlanması gerekiyor)
    -top çevirerek zaman geçirmenin, arkadan kaymanın yasak olması gibi standart fair play kurallarımız var. Bu kurallara uymanız gerekiyor.

    Momentumdan, yenilince küfür edilmesinden, top çevirip zaman geçirilmesinden sıkıldıysan ortamımız tam sana göre.

    Sezonlar bittikçe tekrar başlıyoruz, bu ilanı ne zaman görürseniz görün gelecek sezona katılabilirsiniz.

    Katılım için özel mesaj veya psn:bkyn10 ile irtibata geçebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • arkii A kullanıcısına yanıt
    Katılan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Herkese uyguladığı taktik konaminin gecen rakip her oyuncuma kaydı ben 1-0 ondeydim orasını tam hatırlamadim ama rakip gelemiyor ne zaman kırmızı kartı yedi ondan sonra hersey onun lehine oldu tam tersi olması gerekirken gerçekte kırmızı gören takim %90 oraninda kaybeder

    Oyunda en cok sinir olduğum şey gol atip hemen gol yemek 10 mac atıyorsam 7-8 macta 1 tane de olsa böyle golu yiyorum her türlü pes 18 den belli bu sorun devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bir harika dostum. Neden mi ? Kaleye 1000 şut çekersin 1 tanesi gol olmaz rakip takımın kalecisi wakabaysi olur utanmasa ters köşeden direkten sekerek top tutar. 90+4 te 0 (yazıyla sıfır) süt çeken rakip takımın forveti yapıştırır golü. Forvetin in hızının hiç bir önemi yoktur. 99 hız 99 hızlanma falan geçiniz 88 lik stoper omuzu koydumu amele sumugu gibi yapisirsin. Hani Messi Neymar ile basayım bir çalım atayım dersen malak gibi kalırsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir korner taktiği başrolde Cafu :)

    https://www.youtube.com/watch?v=g7OBqVDpfo0&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyyithan34 -- 3 Nisan 2021; 23:56:53 >
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.