Şimdi Ara

PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU] (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.874
Cevap
67
Favori
766.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • roketrakun R kullanıcısına yanıt
    Valla benimde hoşuma gitmiyor böyle oynamak 15 dk eziyet ama yapıcak bişey yok
  • Doğrudur hocam sen önde olduğun bi maçta rakip 10 kişi full geride beklerken farkı yükseltmek için bastırırsın,oyundaki script zaten belli öyle böyle bi gol yiyip kaybettiğinde 50 mesajı atan kişi sen olursun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meyyithan34

    Adam 1-0 ı kendine yeterli görüp 10 kişi defans yapıyor maçın başında full geride takım atak yapmıyor,bende 2-1 öne geçip kendi sahamda pas yaparak atak yapmıyorum şartlar eşit değilmi ? Bastırıp gol atma şansı onunda yüksek ama hala 10 kişi defansta çıkmıyor.Böyle bi rakip karşısında 3. Golü atmak için neden riske girmem gerek söylermisin ?

    Atak yapmamasi baska bırşey he top cevirebilirdide adam. delikanli gibi oynamis acikca senin yaptigin iş degil neyse zevk alıyorsan devam en fazla küfür mesajlari yersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybeden herkes sövüyor zaten haklı haksız bakan yok adam korkudan orta sahayı geçmiyor delikanlı gibi oynamış diyorsun :) neyse sizede iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyyithan34 -- 9 Ocak 2021; 12:38:12 >
  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacaklarını biliyorum. Ama eleman temiz oynadı. Bu kadar rahat tek pas oyunu oynayan birini görmemiştim. Maç sonu kayıt alayım dedim sadece son iki saniyeyi almış. PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]
  • Wolverine35.5 kullanıcısına yanıt
    İnternet faktörü giriyor devreye işte biz pasa basıyoruz bar doluyor adam düşünüyor sanki pası versemmi diye,bağlantı sağlam olunca tepkilerde sağlam offline gibi oynuyor adamlar,2019 da zirvedeydi galiba bu adam şuan piyasada yok gibi
  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt
    Bence de oynasın eyvallah ama türlü türlü tipler var oyunda yapacak bir şey yok. Karakteri bozuk çirkef biri olmadığı sürece karşı karşıya pozisyonlarda arkadan indirenlere de bir şey demiyorum ben mesela hocam. Rakip oyuna ve sana saygı duyduktan sonra istediği şekilde oynayabilir oyunu.
  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt
    Bu mesajını da ayrıca çok haklı görüyorum. Rakibin yaptığına defansif oyun deniyorsa eğer seninki de öyle değerlendirilebilir rahatlıkla. Kaldı ki geriye düştükten sonra hala daha saldırmıyorsa kendi bileceği iş. Oyunun açıklarından yararlanıp çakallık yapmaya çalışan tipler çok fazla ama elimiz mahkum oynuyoruz iste bu tiplerle.

    Belki de Ziya Doğan’la oynamissindir kim bilir:) Mesaj atıp sorsaydın Ziya hocam sen misin diye :))
  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt
    Arapların interneti bizden iyi bunu inkar etmemek gerek. Bize sınırı olan arap ülkelerini kastetmiyorum. Aslında Irak'ın bile interneti bizden iyidir belki bilemiyorum. Maça gelecek olursak adamın takım gücü benden baya düşüktü. Oyun kesinlikle takım gücü düşük olan tarafa avantaj sağlıyor. Maçta Ronaldo boş kaleye atamadı kaleci gelip aldı ayağından. Direkten iki top döndü. Kolu bırakacaktım vallahi yeter artık diye.
  • ben kazakistanda yaşadım hatta yine yaşıcam. ev interneti bee line en ucuzu sınırsız. 100 mps download. 5ms 10 ms ping var upload 80 mps di. al yayın yap. uploada limit yok . bizim ülkede heryerden bi kısıntı var zaten. herşeyi tam sınırına ayarlıyorlar öyle satıyorlar musluğu parayla açıyorlar. aynı şey doğalgazdada geçerli.


    milleti tam ısındırmıyorlar. tam böyle ne üşüdüm ne ısındım o ayarda tuturyorlar. çok ısınmak isteyen 1000 lira fatura ödesin tasarruf etmek isteyen tek oda kısık ayarda yarım yamalak ısınsın.öyle yaşatıyorlar bizi. kazakistan evleri soba gibi ısınıyor -30 dereceler de ülke doğalgaz faturası çok ucuz 7\24 yanıyor kapatma diye birşey yok. kombi denen birşey yok direk petekler kurulu binalara sıcaksu şebekeden geliyor direk devletten musluğa banyoya peteğe sıcak su . kombi derdi yok fatura ucuz

  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt

    Oyunu içine edenlere yapılan herşey haktır. İyi yapmışın full defensif oynayım üzerine gitseydin 2 şut 3 gol kovalayıp taktik İle yendim diye msg atardı. Erol bulut gibisin Rakibin ilacını Bulup yapıştırmışın :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wolverine35.5

    Öyle yapacaklarını biliyorum. Ama eleman temiz oynadı. Bu kadar rahat tek pas oyunu oynayan birini görmemiştim. Maç sonu kayıt alayım dedim sadece son iki saniyeyi almış.

    Hocam taktik ve kadronu merak ettim doğrusu


    Bu adam sağlam oyuncuydu elinden kaçmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wolverine35.5 kullanıcısına yanıt
    Takım gücü olayı bambaşka bi mesele.Hergün yeni iconlar geliyor alıp oynatmak istiyoruz.Bu sefer takım gücü şişiyor ve oyun daha az takım gücü olana yardım ediyor ? Ben güzel bi kadro ile hem avantaj sağlayıp hem oyundan zevk almak istiyorum ama oyun,kadrosu zayıf olana avantaj sağlıyor.Konami bi yandan coin satmak istiyor diğer yandan coin alıp güçlü takım kurana ceza kesiyor
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Genel olarak Fischer ile oynuyorum. Taktik olayına kafa yormuyorum pek. Çok nadir gelişmiş talimat kullanırım. Düz bir oyuncuyum yani anlayacağın. Çok gol yer bir o kadar da atarım🤣


    PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]
    PES 2021 Season Update & myClub [PS ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine35.5 -- 9 Ocak 2021; 12:55:9 >




  • Dextermania kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış yaptım full kırmızı alıp saldıracaktım bi gol fazla atiyim diye sonra 89 da beraberlik golünü yiyip tebrik mesajı atmam gerekirdi :)
  • Meyyithan34 M kullanıcısına yanıt

    Bugün senin yaptığın bana pes te değilde fifa 21 de denk geldi. 4-0 dan 6-4 verdi maçı çorap söküğü gibi. peste imkansız olan ilerde pres fifada işe yaradı.

    adam defansta öyle çok dalga geçtiki sinir krizine giriyordum. dalga geçerken gol yemesi tamamen umutlandırdı beni ve destan yazdım. çok zor rakipti gerçekten bende inanamıyorum.





  • 38 bin e football puanım var. Hangi oyuncuyu almamı önerirsiniz. Kadromda icon olarak sadece deco var. Efsane olarak R. Carlos, casillas ve maradona var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay biraz farklı gelişmiş tabi burda top çevirmeyi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın,öne geçtiğim her maç gidipte top çevirmiyorum bu rakibin oyunu ve niyetiyle alakalı bir durum.Bunu maçı oynamadan anlayamazsınız.Tebrikler,bu şekilde rakibi küçümseyen kişilere karşı böyle galibiyetlerın hazzı çok farklı olur
  • gams kullanıcısına yanıt
    Hangi bölgeye oyuncu almak istediğine bağlı stoper eksiğin var ise Maldini,orta saha eksiğin varsa Robson.Zaten şuan başka alınacak verimli olacak oyuncu yok markette.Carlos ve casillas varsa ırwin ve kahn a gerek yok diye düşünüyorum
  • gams kullanıcısına yanıt

    8 numara ihtiyacın varsa B. ROBSON

    İleride hızlı olmayan teknik adam kullanabiliyorsan(sihirbaz) D. BERGKAMP

  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.