|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana da Ronaldinho cikti. Hediye gelen DPlerin hepsini bastim fullenmedi ama son seviyeye geldi. Sanirim ikon Gullit'in yerine efsane Ronaldinho oynatacagim artik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaHaKu -- 3 Aralık 2020; 16:12:34 > |
|
Vermiyor ya eldeki olanları ya da işe yaramazları veriyor hep Vieira ve Champbell ikonları full elimde tutuyor onları veriyor 2 tane Kluivert , Elber vesaire... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 3 Aralık 2020; 16:24:2 > |
|
|
Menajer değişim saatlerinde aç diyorsun yani? İlginç,.onu da deneyelim kaybedecek bişi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
konami bugün iyi çalışıyor. güzel haberler resmileşiyor. ![]() |
Şu kadroya girecek legend sayısı az gerçi ama tutupta elimde olanı verme bari. Rummenige , Beckenbauer , Cruijf , Maradona vesaire 1 tane işe yarayacak adam ver be vicdansız ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beckenbauer lazım banada. İcon campbell'ın yanına stoper koymak için 4-5 tane oyuncu almam gerekiyor ilk 18'e Bu hafta varane,koulibaly çoğu stoper c gelmiş. |
Amanın Cruyff mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ikonu barca formasıyla full seviyede baya etkili ama kullanması zor bir oyuncu. Legendla ikon arası baya fark oluyor , sanıyorum ki oyunun şu aşamasında legend'ı iş yapmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güya yine ödül almış oyun, yersen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam öyle demeyin versin.dp ile geliştirilecek çok oyuncu var. hediyeden zarar gelmez:) bugün gelen toplarla benim çocuğun gönlünü yapar bu haftayı coins harcamadan kapatırım:) |
|
Bugün itibariyle oyuna başlayan çok olur.Denk gelirse iyi puan kasabiliriz. Bugün gelen hediyeler,pazartesi 4 club selection,perşembe bayern iconları. club edition 3000 coins avantajıyla kullanıcı sayısı artar gibi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine35.5 -- 3 Aralık 2020; 16:31:21 > |