Arkadaşlar bu oyuna PS5 upgrade gelmeyecek mi yoksa PS5'te ps4 versiyonuyla oynamaya devam mı edeceğiz? |
upgrade duyurulmadı hocam sen ps5 den mi oynuyorsun? fan sesi falan nasıl pes oynarken ve diğer oyunlarda |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu nasıl iş ya oyun çıkalı kaç ay oldu hala süper ligde çoğu takımın formaları geçen sezonun para verdiğime acıdım geçen sene erken gelmişti ankaragücü forması hala yok güncellenenler arasında. |
Evet hocam PS5'te oynuyorum. Pes'te PS4 versiyon olduğu için pek bir fark yok. Yükleme süreleri hızlanmış fakat, bunu fark edebiliyor insan. Fan sesi ise ne PES'te ne de CoD'da hiç kulağıma gelmiyor. PS4 Pro'da uçak motoru gibi ötüyordu alet. |
pes 2022 yeni oyun motoru ile yeni nesil için çıkınca anca fark olur. ses olmaması güzel ben kulaklıksız oynayamıyorum ps4 pro da gürültüden durulmuyor. bilgi içi tesekkürler ps5 i güle güle kullanın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 3 Aralık 2020; 15:20:19 > |
değişim saatinden kastın ne hocam |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paketin değişimi sanırım çarşamba günü son saatler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5 tane ile yedirmez bro bize onu. Senin kadro da bayağı iyi özel taktik mi yapıyorsun açarken bizde yapalım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim yeni nesil için şüphelerim var. PES 2006 efsaneydi, 2007 yada 2008 ile motor değişti oyun bir garip oldu. 2 yıl sonra güzel bir hal aldı. Pes 2013'e herkes bayılıyordu. PES 2014 de motoru değiştirdiler ve oyun oynanmaz hale geldi. Sonra 2015'te biraz düzelttiler ama hala kötüydü. PES serisini 2000 yılından beri (Winning eleven Ps1 serisi) oynayan biriyim ve her yeni motora geçildiğinde oyun için olumsuz yorumlar oldu. Umarım yine aynı şeyi yaşamayız. |
Legend dediğin böyle olur keşke eldeki antrenörleri bitirmeseydim.Hepsi Ronaldinho’ya feda olsundu. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 3 Aralık 2020; 15:49:14 > |
|
Evet geldi elimde full seviye ikonu olan Vieira'yı verdi bu seferde Bu konamiye ne desek az yav < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yedek hesapla açayım dedim, oraya Maradona verdi. As hesaba vermiyor. Şaka gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|